Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Merre találom ezen a tdr-en a fesszabályzót?
Köszi,üdv!
Sziasztok tudtok nekem segiteni? Yamaha tdr 125 4fu hoz keresek gyujtás alaplapot 11 tekercsest!valakinek eladó vagy mivel egyezik meg?
Sziasztok!
Nincs valakinek ilyen első féktárcsa eladó?
tárcsa
Sziasztok. A Yamaha tdr 125 CDI boxát leraktuk földre. Kivettük a katalizátort, 180fok a kipufogó szelepet elraktuk. 25-ös alapjárati fúvóka. De a motor 6-osban nem képes többre mint 100 és nem pörög többet mint 7500 Köszönöm
Power szelepem van. Mozgató tárcsám csak törött van. Amibe beakad a bovden vége, az van letörve. Nekem kötegelőzve volt xD de ugy is hibátlanul működött.
Ha érdekel valami akkor szólj.
Van egy blokkom bontva..
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül power vezérlő tárcsája,ami a hengeren van rajta? akár külön darab, vagy powerszeleppel együtt is érdekelne, vagy sérült hengerrel.
Vagy aki tudja honnan lehet beszerezni azt is szivesen várom, mivel itthol bontókban nincs egy darab se.
Viszont ha valaki tudna 1998 as (deltaboxos) külföldi vagy magyar papíros vázat, amibe át lehetne építkezni, és igy meg lehetne menteni a motort, akkor szintén szóljon.....fájna a szívem szétszedni, és aztán összevágni, teljesen rozsdamentes, jó állapotú.....
Szervusztok motoros kollégák, régóta hajtom már a yamaha dt-k különféle változatait, de csak most regisztráltam fel ide.
Most épp egy dt 125 R szolgál alattam, de úgy jött ki a lépés, hogy hozzám került egy príma deltaboxos Tdr 125 is. Van egy két hibája, de a legnagyobb baj, hogy nincs papírja, nem is volt soha, így a garázsudvarból sem lehet kivinni.
Az a tervem, hogy rendbeteszem, kicsit egyediesitem, aztán eladom, akár darabokban is.
Egyenlőre eladó róla az első fényszóró kompletten, és a műszerfal, meg a a felfogatókerete. Mindegyik príma állapotú, csak nekem nem tetszik ez a bumfordi orr, inkább egy kisebb és kormánnyal együtt forduló lámpafejet tettem fel rá.
írjatok bátran, ha szükség van rá, és akkor is ha más cucc kell, hátha meggondolom magam, és eladó lesz
Címem: drsakoo@gmail.com
A TZR 125 R fórumon ott a kép a blokkról 2.-3. hozzászólásnál
cső ! Bátyámnak van TZR 125 R blokkja ha érdekel hívd fel : 06 20 3779746 Debrecen
Sziasztok!
Én hengert keresek 125-ös TDR-hez. Vagy komplett blokk is érdekelne. Ha valaki tud jelezze. Nagy segítség lenne.
Köszönöm a gyors, és részletes választ, szerintem mindenre válaszoltál! :)
Szia!Nekem TDR-em van,leírom róla az eddigi tapasztalataim.
Kényelmes utazója 80-90 km/ h ,itt olyan 6000-6500-at pörög,ami nálam 4-4.4l/100km fogyasztást produkál.A végsebességét nem tudom,nem próbáltam még,szerintem 120 környéke lehet.A motor kb 25 lóerőre képes.Viszonylag nyomatékos(már amennyire egy 125 2T nyomatékos lehet),3000 fordulattól kényelmesen használható.
Kifejezetten nagytestű motor,mindig csodálkoznak amikor mondom hogy csak 125-ös,de nekem ez tetszik.177 cm és kb 85 kg vagyok,nekem nagyon kényelmes,nem fájdul meg semmim egy nagyobb táv alatt sem.Én használom földúton és rendes úton is,tökéletes.Az idomokat be lehet szerezni külföldről(e-bay),bár nagyon drágák,20 körül van darabja,szóval ha olyat veszel amin nincsenek idomok,számoljál még annak az árával is.Tanulómotornak lehet kicsit nagy és nehéz,de ha már volt előtte valamilyen motorja öcsédnek biztos meg fogja szokni :) (ez a 2. motorom,előtte egy kawa kmx 125-öm volt,az meg még durvább volt ennél)
Remélem tudtam segíteni,ha van még valami kérdésed akkor kérdezz hátha tudok rá választ adni:D Nézd meg a galériámat,van fent egy pár fotó róla.
Sziasztok!

Új motor vásárlását tervezem, és képbe került a Yamaha TDR 125 is. Tudnátok róla tapasztalatokat mondani? Mennyire szervízigényes, mennyire szerelhető, alkatrész-ellátottság milyen? Azt már sikerült megtudnom, hogy az idomok olyan gyakoriak, mint az éjjel repülő fehér holló... Motor/futómű alkatrészei?
Öcsémnek lenne a motor, A1 jogosítvány mellé, tanulómotornak. Alkalmas erre, vagy ehhet túl nagy és nehéz? (180cm, 75kg)
Üdv! A zúgást én akkor hallom amikor nincs akksi a motorba, akksival nem zúg, a folyamatos világító index a relé vagy a testelés hibája lehet.
Yamaha tdr 250-et keresek! Akinek van, kérem fényképekkel és árral jelezze az amma.tamas@gmail.com email címen.
Sziasztok!Olyan problémába kérnék segítséget hogy tdr 125 ös mocim ( csővázas) ebbe a meleg időbe kb 30 fok fölött ha megállok pirosnál vagy iesmi folyamatosan melegszik a hűtőviz, a vízhőfokjelző majdnem eléri olyankor pillanatok alatt a piros tartományt. Ha újra elindulok akkor egy idő után visszahűl de ha sokszor meg kell állni túlmelegszik. Valaki tapasztalt hasonlót vagy tudja esetleg mitől lehet? Előre is köszönöm!
Üdv! 125 TDR. Az indexeim folyamatosan világítanak és ha üresbe van a motor valami az ülésnél zúg. Mi lehet a probléma?
Ülés alatt ? Az elvileg arra való h ha lent van a letámasztó és berakod sebességbe le állítja motort . Ezért valahol annak a környékén kéne lennie
Sziasztok! Friss TDR tulaj vagyok, találtam a motor ülése alatt valamit amire nem tudok rá jönni hogy mi lehet! Képeket töltök fel, (még nem mertem megnyomni)
Nincs valakinek elfekvőbe egy jó állapotú 320 as féktárcsája és egy benzincsapja csővázas tdr ehhez?
Heló TDR 125 telószimering méretét tudja valaki?
41X?X?
Semmi gond, azért köszi.

Ha van valakinek egy fölösleges csomagtartója csővázas tdr 125-re, engem érdekelne!
szia olyan fickó vette meg aki nem adja el
hát sajnálom hogy neki adtam el