Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valaki tudna esetleg segíteni, hogy egy talán 96 vagy 97-es 5AN TDR125 (4FU blokk) van-e folytva máshol is mint a kipufogó illetve a power szelep? A csőből már minden kiszedhető dolog el van távolítva, power jól működik és az is be van állítva, de a motor így is nagyon keserves 6000 fölött. Bár nem mentem vele a kipufogó kibelezése előtt (nem az én masinám), meg eléggé el is volt tömődve a kipu, de még mindig olyan mintha teljesen folytott lenne.
Sziasztok ! Segitenetek beloni az arat lenne egy TDR 250-m , frissen generalozott b-s dugo stb magyar papiros h mit erhet .. esetleg ha valakit erdekelne fejérben talalható :06303231446
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban hogy van egy 1999 125-ös tdr-em és az a gondja hogy ha 1-2 hétig nincs beindítja akkor nagyon nehezen akar beindulni! Hiába húzom rá a szivatót!Utána már pöc röff! A másik gondja hogy ha lámpát kapcsolok,annyira megfogja a motort hogy muszáj voltam 3000-es alapjárat fordulatot állítani hogy ne álljon le! Helyzetjelzőnél nincs gond amint tompította kapcsolók 3000-ről leesik a fordulat 1100-re! Szerintem ez nem normális!
Ha valaki tudna érdemben segíteni,azt meg köszönném.
Sziasztok! Ennek a remek állapotú tdr nek lettem tulaja. 19000km van benn és nincs szörnyű hangja! Viszont nem megy csak 110 et! Miért? Pedig nagyon gyorsul meg pöc re indul de azt hittem menni fog kB 130 at. De nem. Szerintetek?
Sziasztok! 91 és tdr 125 höz keresek fesz.szabályzót! Nincs töltésem! Gondolom az lesz a baj
meg ö nincs olyan ereje pedig most lett generálozva...
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni, miért van az hogy alaphelyzetben müködik a motrom akkor eléri a 11ezer fordulatot, de viszont ha megyek vele kicsit érdekes és 8 ig megy fel.. ez mitöl lehet? üdv
Eladó hengerek 0.5 dugattyúkkal
Tkrj japan
0km gyári vas hengerek frissen furva
30 512 9874
Sziasztok!
Yamaha Tdr 125 R hez vennék power valve motrot!
Kép:
Sziasztok,

Valaki meg tudja mondani, hogy a kuplung karnál a bowden mellett van valami nyomókapcsoló, az mi a fene?
Illetve hogy hol találok kuplung bowdent a TDR125-höz (2000-es évjáratú Deltabox ). Rendeltem egyet online, de az túl nagy lett. 114 cm hosszú, de nekem a régi az csak 100 cm körül van. Azt nem tudom, hogy nekem van valami egyedi, vagy rosszat küldtek?

köszi
Üdvözletem, keresnék powerszelep szervót és vezérlőt, dt 125r-be kellene 98 as , de ahogy elnéztem a minarelli blokkos tzré től kezdve a tdr en át kb majd mind ugyanaz, akinek volna szivesen megszabaditanam tőle. 304151125
Köszi!
Az amig uresben van amolyan visszajelzeskepp vilagit hogy mukodik. Amint az olaj egy bizonyos szint alá ér akkor gyullad ki folyamat, de ne aggódj még jóval pár decivel a tartály alja előtt szól!
Üdv! Szükségem van TDR125 Dt125R powertengelyre valamint a powertengely zárófedelére a henger jobb oldalára. sanyek91@citromail.hu
Sziasztok, Valaki tudna segíteni, hogy 1990-es TDR 125 R (csővázas, 3XE) elős telóba milyen rugó való? Csak a deltaboxoshoz árulnak típus alapján, ami lehet, hogy ehhez nem lenne jó. A tippem hasonlóm évjáratú DT 125 rugó lenne, de fölöslegesen nem vennék. Iszonyatosan bólogatós a motor eleje, szeretnék bele valami jobb progresszívet, de semmi infót nem találok róla. Köszi!
sziasztok!
Yamaha TDR 125 Deltabox-hoz keresek gyújtásalaplapot, 15 tekercses
06706732674
rolbumaja@gmail.com
Sziasztok!
Yamaha TDR 125-höz keresek papíros vázat, ha van eladó itt elérsz: ungvari4@gmail.com vagy 06305613784
Szia! van rgy jó blokkom ha aktuális még

303771181
Sziasztok yamaha tdr 125r motor tipushoz keresek bal oldali tank idomot akinek van vagy tus kèrem jelezze
Szia a kerékszett mennyi? Tudunk méricskélni? Milyen évjáratú mociban van?
Üdv. Tdr250 küllős kerékszetje nincs eladó valakinek?
Sziasztok! Napokban vettem egy Yamaha TDR 125R motrot és az lenne a kérdésem hogy a müszer falon az olaj lámpa addig ég még nem teszem sebességbe ez mit jelent szoval hogy tudom meg ha véletlen olaj kellene bele? Segitségeteket elöre is köszönöm
Sziasztok! Van egy 125-ös TDR-em A power szelep úgy 7000-nél kezd el működni kb. ..Pár éve volt egy másik,annál 5-5500 körül nyitott. Az jobban feküdt..végig nyomatékosabb volt a motor. Mitől függ és lehet e ezen állítani? Hátha valaki vágja a témát :)
Szia! Érdekel!! Képet kaphatok róla?
Lehet a benzin romlott meg. Igen sajnos a sok biokomponens vonzza a vizet és megtaknyosodik. Próbáld kitisztítani a rendszert, és tankolj prémium benzint. Elvileg az nem romlik meg mert más a gyártása!
Üdv: Barnabás
Sziasztok kedves márkatársak!
Van egy 10ezer kilómétert futott svájci TDR 125 motorom és vettem rá egy gianelli kipufogó rendszert, amivel nagyon szépen szól, és megy is de az első pár száz kilóméter alatt előjött egy nagyon zavaró hiba, mégpedig, hogy a hangtompító dob és a rezó találkozásánál erősen nyomja ki az olajat. Folyik rá a hátsó fékre az utas cipőjére stb. Erre tud valaki valami megoldást? Próbáltam már pasztázni, jobban meghúzni a bilincset de egyik ötletem sem sikerült.. Lassan jön a jó idő és szeretném elővenni a kis gépet.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Barnabás