Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok tzr 125 4dl Belgrada olaj tartályt keresek, lenne valakinek egy eladó
Sziasztok !

TZR 125 4HX" kódú motorhoz alkatrésze van esetleg Valakinek ?

Köszi ! -Misa
Szia! Megvan még?
Hello!
Yamaha TZR 125 fejidom érdekelne!
Üdv szia. A rángatás valoszinuleg a karbi nem megfelelő beallitasa, karbantartasa. Gondolom a 32es dellorto van rajta, nekem eleg sok szetszedesbe es osszerakasba kerult mire normálisan meg tudtam csinálni. Van benne pár olyan tömítés, pick furat amit ha nem pucolsz és cserélsz ki akkor rángatni dadogni fog részterhelésen. Úszószint belővése szintén elhanyagolhatatlan, illetve a gyári benzincsapot ki kell iktatni a faszba, mert alacsonyabban van mint a karburátor, és egy bizonyos szint alatt nem hajlandó elég üzemanyagot engedni a karbiba. Én direktre kötöttem a tank also csapjáról , persze patika uj tuszeleppel, azota sose volt leállás gondom. Fontos még egy jó gyertya. A gyári azthiszem az ngk br9es, ezzel elméletileg indul megy szépen, en viszont valami bmwből kiszuperált cr9eix-et tettem bele amivel érezhetően jobban forog de ez csak saját tapasztalat. A hőfok mutato az ott teljesen jol van az olyan. A spiral meghajtot le tudod tesztelni, fent oranal lekotod, benyomod a spiralt fent a házba es megforgatod a kereket. Ha igy fent forog akkor a.meghajto az jo csak valoszinuleg a spiral rovid a házaban. De ha a meghajto szar, nekem asszem akad. Irj pmet ha erdekel
Szia, én azthiszem tavaly jártam utána a témának, meg is van valahol mi mekkora, illetve tudok is egy miskolci üzletet akik mindent tudnak adni dellorto karbihoz. Előkeresem neked, irj rám hogy ne felejtsem el
Szia, fontos volna tudni hogy japán tzred van vagy az olasz belgarda. Ha az utóbbi akkor azthiszem van mindenem amit keresel.
tzr 125...93 as kiadású...keresek hozzá légszűrő házat,és légszűrőt...a hozzá tartozó bekötő csővel együtt..nagyon fontos lenne.nem tudjuk használni a motort e nélkül../tel..06 30 680 3200/
keresek yamaha tzr 125 ..komplett légszűrő rendszet.!!!!!!! Farkas 60
Hali! Levegő szűrőt keresek
Hello! 1990-es yamaha tzr 125 deltabox bontodik barmi kell keress batran.
+36307153513
L. Zoltan
Menet közben megáll a motorom. Mi miatt lehet ez ? Yamaha tzr 125 deltabox
elado tzr bokk 4 dl 20 3779746
Sziasztok!
Van itt valaki aki tudja hogy a 4DL -en ami van 32es Dellorto karbi abba mekkora gyári fúvóka a powerjet a kehelycső és a sűbertű?
sziasztok elado lenne a tzr 20 3779746
Hello Mindenkinek :)
Új vagyok a fórumon a témában és a motorom is elég friss...imádom de tutira nem stimmel benne sok minden :)
5500-6000től kissé rángat részterhelésen de utána megy rendesen és 11ig elforog még 6.ban is.gyári áttétel van rajta amit cserélni fogok 16/47ről 17/46ra.
hőfok nekem is csak az első osztás fölé megy egy kicsivel.amúgy jön megy dudál csak a km spirállal van valami meret a meghajtó úgy fest elhervadt...ha lecsavarom,megtekerem akkor az óra mutat rendesen.esetleg ötlet?
Szia! van komplett blokkom.
Sziasztok valakinek tzr 125 komplett motorblokk van?
Sziasztok!

Valakinek nincs véletlenül egy eladó gázkarja? vagy esetleg mivel tudnám pótolni valakinek valami ötlete?
Sziasztok!

Tzr 125 4 fl , 4hx müködöképes komplett blokk és egyéb cuccok eladók!!

06303771181
Szisztok! TZR 125 2RH első teleszkópokba mennyi és milyen olaj kell? illetve milyen gyertyát használjak bele? Köszi a választ előre is!
Szia!

Érdekelnek a cucok! Akár kompleten is.
Sziasztok! TZR 125 jobbos kormánycsutkát és első fék folyadék tartályt keresek gépemhez. Esetleg itt valakinek?
Sziasztok!
Power szelep vezérlést keresek! Ha van, vagy egy ismerősödnek van kérlek jelezd:
ungvari4@gmail.com
sziasztok ilyen csavart honnan tudnék szerezni?