Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Yamaha tzr 50 alkatrészeket vásárólnék!
Az alkatrészek amikről szó lenne:
-Bal hasidom alja
-Jobb oldalon mindkét hasidom
-Kilóméteróra jeladó
-Farok alatti idom amin a rendszámtáblataró, az indexek és a hátsó lámpa található
-hátsó lámpa
-Utas lábtartók(konzol van csak maga a lábtartó nincs meg)
-hátsó kapaszkodó
-Jobb oldali lábtaró(konzol van csak maga a lábtartó törött)
-duda
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a TZR 50-es gazszéktorja kompatibilis lehet vajon a 125-vel mert sajnos az enyém megadta magát.
Elég nagy itt a csend, pedig sok TZR szaladgál az utakon.
Leirok egy tanulságot, mivel széria hibáról van szó, mégpedig a K.M. óra jeladó hiba, ennek egyik hiba változat javitása.
A fiam motorjának is egyik napról a másikra nem mutatott a sebességmérő órája. Sokan irták már, de senki nem irt javitási módot, csak hogy csere.
Hát ez elég húzós lenne, ezért kivettem a jeladót hogy megnézzem, mégis mi lehet a baja. Na, ebben a jeladó részben található egy barna szinű műanyag házas mágnes, aminek a szélén van 2db köröm, egymással szemben, na ezek le voltak törve. (hogy mitől törtek le, fogalmam sincs!) Na ezeket kellett vissza tenni valahogy a helyükre. Ezt úgy oldottam meg, hogy fúrtam a fészekbe és a letört pöcökbe is egy 1mm-es furatot, ide tettem egy ilyen vastag drótot, bekentem 2-komponensű fém ragasztóval, ráültettem a letört pöcköt, és kész.
Másnapra rendesen megszáradt, összeraktam, és boldogság, mert ismét jó az óra!
Ha másnál is ilyen baj van, bátran csinálja meg, nem bonyolult!
Szia , nekem is átküldöd akapcsolási rajzot? Nagyon megköszönném.
borosattila70@gmail.com
Csao megvan még?
Yamaha TZR 50 Bontás

06204822625
honda4022@gmail.com

Még megvan mindene. Egyben nem eladó, bontásra vettem.

Árlista: https://www.bmotor.hu/tzr-50

Az alkatrészek feltöltése folyamatos, hétvégére minden fent lesz.
Üdv! Eladó lenne TZR50 -re gyári, eredeti 60 fogas lánckerék, újszerű állapotban. Összesen kb 4 kilométert futott, nem jött be ez a rövid áttétel.
4.000 forintért vihető, előre utalással a postát se számítom fel külön.
Hellosztok biztos már sokat volt téma de szeretném felhoz;i mert most vettem egy tzr50-et és a kilométer órája nem műkszik mit lehet vele tenni van e esetleg hozzá már normális alkatrész?
Hali! Van nekem egy Aprilia RX 50-esem cseréltünk rajta hengert (azt inkább nemmondom, hogy miért :D ) ugyanúgy 50cm3 Airsal nicasil nagyobb bevonatú nagyobb kanálisú henger és valahogy nemtetszik nekem... nemmegy annyira mint előtte jóval gyengébb, jóval többet eszik... fötengo is lett javitva... legszuro kipucolva kipufogo nincs elrakodva.
szerintetek karbin kéne allítani? 062-es főfúvóka van benne..
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a moci 2004 es évjárat 70 es re van tuningolva és az eredeti olajszivattyú kivan kötve de benne van még mechanikai része ezért 3000 fordulat alatt zörög utána teljesen megszünik a hang és tökéletesen muködik esetleg tudna valaki segíteni, hogy mit kell kivenni melyik részt és hol találom ? Köszönöm szépen! 06303722500 vagy fcsaba1975@gmail.com
Szevasztok !

TZR első telóba mennyi olaj kell ? Köszi a választ !
Eladó az összes alkatrésze.

20-4822625
honda4022@gmail.com
https://www.bmotor.hu/tzr-50

Egyben nem eladó!
Yamaha TZR 50-et vennék 230eFt kp-ig.
honda4022@gmail.com
20/482-2625
Sziasztok!
Valakinek nincs yamaha tzr 50-re kilométer óra mérő? És kapaszkodó? 2006-os
Sziasztok!Nekem lenne egy olyan problémám a TZR50 emmel hogy ha 60km/h felett megyek vele megáll.Én arra gyanakszom hogy a benzin fogy ki a karbiból(ezt azért gondolom mert ugyan úgy áll meg mintha kifogyna a benzin,pedig a tank tele van),de nem lehet rajta benzin szintet állítani.Ha valaki tudna segíteni ebben annak előre is köszi!
Üdv! Látogatja még valaki ezt a topikot? TZR50-es hőmérője nem működik, ebben kéne segítség.
Sziasztok! Tudom nem ide való de hátha érdekel valakit. Eladó lett a kis gépem irányár 265.000 Ft.
Szasztok! Cseréni szeretnék első lánckereket. Jó állaputú 15-öst adnék jó 12-es ért.
Aki 70-es hengerre vált, annak jöhet jól, én visszalépek 50 re.
Sziasztok!
Érdeklődöm, 2007es TZR 50hez eladó lendkerék lenne valakinél?
Ha igen, 06306675041 számon jelezzen.
Köszönöm.
Üdv!

`96-os Tzr 50 gyújtása 8000-8200 körül letilt, tehát tovább nem forog. Cserélni kell a CDI-t, ha igen milyenre, illetve valahogy kilehet iktatni? Köszönöm!
Sziasztok! Lenne 4 db eladó km szenzor felújító készlet tzr-50-eshez 03"-11"-ig ha esetleg valakit érdekel.A szettben benne van a szenzor a kábellel a szimering és az indukciós gyűrű megerősített hajtó fülekkel.25000 ft-ért tudom adni /szett.
sziasztok.bal oldali elsőlámpát keresek ha van valakinek írjon
Sziasztok!
A napokban került a családba egy 2009-es évjáratú TZR 50-es. Nekem jelenleg egy Aprilia Rs50-em van, úgyhogy nagyjából átlátom már a motort. A kérdésem a következő. A motorból (szvsz) hiányzik az olajtartály, így nem is igazán tudom, hogy milyen az alakja, és hogy is keressem. Valakinek nincs véletlenül egy bontott darab, ha egyáltalán létezik hozzá olaj tartály, mert a neten még véletlenül se találtam. Ha neked, vagy ismerősödnek, szomszédnak, szomszéd kutyájának vagy stb van, akkor jelezz légyszi a sarkanyadam91@gmail.com címre!

Előre is köszönöm, Ádám :)
Eladó LED-es index, hozzá való relével!
-fekete

4db index - 6000 Ft
relé - 1500 Ft
sz.schliemann@indamail.hu
Sziasztok , szeretném a segítségeteket kérni. Van egy 2013 évjáratú tzr50 esem,aminek a második tulaja vagyok. 3500 kilométerrel kaptam a masinát. A gondom az ,hogy 45-50 fölé kínkeservesen megy a motor és azt is magas fordulaton. A karburátorban nincsen folytás a légszűrő és a karibi között. A főfúvóka 80-as. És van rajta egy Malossi rendszer. A másik gondom vele,hogy a kilométer/órás van egy "motorjel" lámpa,ami néha villog,néha világít. Lenne valami ötletének ,hogy mit tudok vele tenni? Előre is köszönöm !