Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tisztelt nogg

a blok ontveny a henger hengerfej meg a dugatyu nem egyezik a 750 -es el atöbbi csereszabatos

udv kaczko
Üdvözlök mindenkit
Segítséget szeretném kérni egy olyan dologban hogy a Virago 700 és 750 között van valahol valamilyen eltérés? Blokk felfogatás, alkatrészek, stb stb
Nekem is 400-asom van és nagyi2-vel ellentétben eddig még mindent be tudtam hozzá szerezni, amire szükségem volt. (Bontott cucc eddig csak egy karburátor kellett, mert mielőtt megvettem sok évig állt szakszerűtlenül letárolva és belerohadtak az állítócsavarok a házba. A cserélendő szűrők, miegymás is simán beszerezhető...) Egyébként csak jót tudok róla mondani, ha megkapja a szükséges törődést (alapvetően egyszerű szerkezetű, igénytelen gép), akkor csak megy és megy... :) Ha nincs komoly hó vagy tényleg rettentő hideg, télen is használom. Tévhit, hogy a belpiacos motorok 10 fok alatt nem indulnak el - pöccre indul, csak jó aksi kell bele.
Pár lóerővel valóban gyengébb, mint az 535-ös, de az a 6 LE még két személlyel sem nagyon érezhető...Szerintem.
Kérdezd Bontós Pityut, bízhatsz benne.
Azt tudni kell róla hogy Japán belpiacos.Én nem venném meg, nekem is volt. Idehaza nem ismerik és nincs hozzá alkatrész vagy nagyon nehéz beszerezni. Pl.fojtott légszűrője van azt sem lehet kapni. Az 535 a nyerő ahhoz minden van, nem beszélve hogy erősebb egy kicsivel.
Sziasztok!
Én csak partizánkodom Nálatok, a Suzuki GS fórumon vagyok bejelentkezve.Néhány kérdésem lenne 400-as Virágóval kapcsolatban, ugyanis a páromnak ma néztünk egyet.Nem mai darab, 40e km van benne, de árban jó és minden olyan extra ( táska, plexi stb.)van hozzá, amit mi elképzeltünk. Szép hangja van a motornak, könnyű a váltó, a kardán nem zörög. Ami nem tetszett benne, hogy nem gyári, hanem két vékony kipuff. van rajta (E jel nincs) igaz nem túl hangos. Ebbe nem kötnek bele a szervek, nem gond műszakinál?Lehet-e gyárit beszerezni normális áron bontóban? A 40 e km ennél a típusnál soknak számít, vagy normális használatnál és szervizeléssel még sok km van előtte? Tudtuk-e olyan bontót ahol chopperekhez is van alkatrész, mert akit én ismerek, ott csak túrát és sportmotort bontanak. Előre is köszönöm.
Akkor csak jó,hogy nem vettem meg ezt a HD-t,- egy ritka szép darab motor volt.
20km-re volt tőlem és karcmentes garázsban tartott,rengeteg extrával kevés km-el maga a motor és azon kívül Harley mellények,csizmák dzsekik,mindből 2-3 db. és nem használt pólók egy tucat.
1.4-rő leengedte 1.2m -ra .
Megkértem Kaczkó Pistát,hogy menjünk kukkoljuk meg és ez volt a szerencsém.Pár perc múlva szólt,ha kell akkor adj neki 8-at mert a többi pénzt rá kell tolni a motorra ,hogy tudjam használni mert így csak szobadísz. De még akkor sem lesz olyan megbízható jó motor mint egy Virago de elmondhatod,hogy van egy szép egy Harleyd ... Pityu tudna mesélni !

Remelem a Harley tulajok nem haragszanak meg. Nap mint nap megrokonyodok a mernoki megoldasokon bar melyebben belelatni csak ugy lehetne ha egy gyarlatogatas alkalmaval szemtol szembe tehetnem fel a kerdeseket. Bar tudom mindenre van frappans valasz.
Minden tiszteletem azoknak akik szeretik, gondozzak motorjukat. Barmilyen legyen is az.
Szia Jozsi,
Lattam a Harlis videodat, tetszett :-)
A 20 eves Viragomon szinvonalasabb muszaki megoldasok vannak mint azon a HD-n.
Nem fognak a szivukbe zarni a Hárlisok ;-)
Ez a baj a vilaggal, hogy a marketingesek minden szart el tudnak adni. Es vannak akik jo dragan meg is veszik.
Üdv.
Nem írtam árat mert engem meg bukócső érdekelne XV 750-re ,tehát a cserében is benne lettem volna. Ezt már nem adom el és megmarad a gyári dob is.
Jól hangzik, pont olyan hang kéne :D Felhívom majd, üzleteltünk mi már, tőle vettem a gyári dobomat. Előbb viszont bukócsövet kap a gép, télen úgy se élvezhetném a hangját. Azt szabad tudni, hogy Te mennyiért árultad? Viszonyítás miatt, hogy mennyiért mennek kb ezek a dobok.

Góliát.....már önmagában a név nem túl jó jel, de köszi szerzek szuszpenzort :D :D
Én már lassan itt tartok. Mikor jön már a motoros idő?
Dögös,markáns,öblös hang de nem kellemetlen . Amolyan bu-bu-bu-bu :) Gőzöm nincs milyen belülről mert ez egy rendszer középdobbal cakk-pakk.
Kaczkó Pityunál mintha láttam volna egyet elfekvőben ,hívd fel hátha megvan még neki ./Góliáttal vigyázz ha arra jársz / :) :) Szuszpenzor ajánlott.
Igen a Marwing Legendeket már én is nézegettem. Bejön a formája is, mivel vastag, nem ilyen kis vékony cső. Az eléggé hülyén mutat a gépen. Mennyire hangos egyébként? Eredetileg én egy teljesen nyitott rendszerrel vettem a gépet, az valami elviselhetetlen volt. Igaz gyakorlatilag egy cső volt ráhúzva a hengerekre, inkább idegesítő hangja volt, mint jó. Hogyan kell egyébként a nyitott chopper dobokat elképzelni belülről? Nekem az RSV 1000en a hagyományos megoldású perforált cső+gyapot kombó volt. Beszélgettem egy kipufogóssal a múltkor és ha jól emlékszem azt magyarázta, hogy itt valahogy másmilyen a belső.
Szia !
Június óta hirdettem " Yamaha xv750-re Marving Legend rendszer mély öblös hangzással szép állapotban ..." -senki meg nem kérdezte /hál Istennek / mígnem Földvár felé félúton,-ahogy a nóta mondja , majdnem elém fordult öt kemény gyerek biciklivel ,mert nem hallottak,hogy suhanok. Azon a héten még kétszer történt hasonló eset ,ezért Bontós Pityuval szépen felraktuk és már ez így marad :) Ezt nem vigaszként írtam hanem azért mert ha ilyet találsz akkor vedd meg ,ugyanis kompatibilis a másikkal. Tehát szépen passzol ,nem durrog vissza és a hangja is szép.
Sziasztok!

Egyenlőre érdeklődés szintjén kérdezném, de véletlenül nincs valakinek eladó nyitott dobja 750eshez? Szeretnék egy jó öblös, mély, olyan "igazi" chopperes hangot varázsolni a gépemre a közeljövőben.
Kár hogy nincs 250-es Viragohoz alkatrészei :(
Én már vásároltam Bontós Pityutól. S nem jártam rosszul.
udv tamás

na ezért nem szoktam uj alkatreszt eroltetni ha van jo állapotu használt

űdv kaczko
Én tegnap voltam nála mert 5 percre lakik tőlem . Vettem tőle alkatrészt és a motoromat /xv750/ sőt a lányom Kawáját /ER6N/ is ő szemelte ki de aki elmegy annak résen kell lenni mert kellemetlen meglepetésben lehet része.
Pityu behemót kutyukája ha barátságosan tökön vág valakit a farkával akkor .....az egy megható pillanat lesz.
Nem azért, hogy eggyel több ajánlata legyen a Pityunak, de én is őt ajánlanám. Teszem ezt annak ellenére, hogy még nem vettem tőle alkatrészt. Mégis vannak érveim és ezek sajnos nem tüntetik fel túl jó színben a márkakereskedők egyikét és úgy gondolom nem egyedi eset jó barátom története. Ahogy neked úgy neki is elszállt a szabadonfutó. A Pityu évek óta jelen van a fórumon, nem kapott még anyázós hozzászólást amiért szart adott volna el, így nyugodtan ajánlottam barátomnak mint lehetőséget. Meg is kaptam érte! Mit gondolok én? Nem szarrágó ő, hogy bontóstól vegyen ilyen fontos alkatrészt! Yamaha Dabas lett belőle. Egy hét elmúltával kérdeztem, hogy mi van. A válasz, 2 hét mire megjön az alkatrész az amszterdami logisztikai központból. Mintegy 6 évet dolgoztam Ferihegyen, a légi áruszállításnál(air cargo) és bizton állítom, hogy a KLM Holland királyi légitársaságnak napi 3 járata van Amszterdamból Budapestre és Cargót is hoznak a gépek. Kicsivel több mint 2 hét után meg is jött az alkatrész,(63000FT) beszerelés, öröm bódottá. Nem egészen egy idényt ki is bírt a szab.fut.! Summa summarum, szerintem a távol keletről de nem Japánból hozták el 2 héten is túl azt a silány portékát! Ennyi. A Pityutól pedig azért nem vettem még alkatrészt, mert nem romlott el a motorom.
Szia ! Bontós Pityu? 36703525376 .
Leghamarabb a Yamaha márkakereskedésekben / márkaszervizekben tudsz szerezni, hívd fel a legközelebbit szerintem.
Sziasztok! Egy xv 535 Virago új tulajdonosa lettem, és kellene nekem hozzá egy önindító szabadonfutó, de nem találtam sehol. Nem tudtok esetleg olyan webáruházat ahol lehet hozzá kapni? Vagy boltot, vagy valakit aki foglalkozik alkatrész felújítással? Használtat nem akarok venni. Előre is nagyon köszönöm a segítséget.