Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XV 1100 as alkatrészeinek a cikkszámának hol tudnék utána nézni?
Nagyon szívesen, szép napot!
Koszi szepen!
Biztos vagyok benne, h eredeti Virago cucc, es szep is. Az ar nekem sajnos magas, de koszi szepen!
Udv
Fabesz
Sziasztok.
Tegnap, újra sikeresen elszakadt a kilométeróra spirálom. Ezt egy, két éve rendeltem. Agyon volt olajozva. És mégis megadta magát.
Most inkább az eredeti tokba szeretnék csináltatni.
Tudtok-e ajánlani egy olyan műhelyt ahol gyorsan és jól eltudnák végezni.
Honlapcím vagy telefonszám kéne. És az sem baj ha olyan 100-150 Km-en belül van. Hogy személyesen elvihetném.
Szeretném a következő héten megoldani. Mivel még szabin vagyok. S úgy is motorozgatunk.
Előre is köszönöm az infókat.
Köszönöm. :)
Szia!
Persze, hogy rajta van. Gyárilag tették rá. Ezen kívül más nem kell. 155000.- volt nekem, én 85000.- re gondoltam. A virago felirat is gyárilag van bele festve, nem ragasztva van. Ha meg csörizel vissza hívlak és meg tudjuk beszélni. Üdv. 06703363908
Szia,
A plexi erdekelne, menniert adnad?
Felfogato bilincsek, karok is megvnnak igaz?
Koszi!
Józsi, semmi baj. Részemről holnapra a "B" terv fut. = Balcsi, kánikula, sok - sok sör. Mi is sajnáljuk, de majd legközelebb lesz alkalom..
Basszuskulcs Gyula! Most ígérkeztem el a vecsési motoros találkozóra lövetni(íjjal) holnapra. Utána meg koncertek!
Nálam csinálhhatunk egy kis összeröfenést ha van kedvetek szombaton ha már így rákészültúünk Jozsira. Vélémény , kedv ?
Mostanáig vártam hogy meg tudom e rendezni a szalonnasütést. Sajnos el kell halasztanunk az összejövetelt személyes okok miatt. Nagyon szomorú vagyok már csak azért is mert nem tudom mikor jövünk újra mikor lesz lehetőségünk újra találkozni.
Józsi.
Sajnálattal látom, ma dálután négyig nem jött megerősítés az arnóti, holnapra szóló meghívással kapcsolatban. Így értelmét veszti az odautazás. Strandozni meg itthon fogunk.
Annak idején a 400-asom is nagyot lépett... Most az Xciting valahogy elhazudja a dolgot... csak a km órán látom, hogy haladok, de egyébként, nincs fejletépés... érdekes...
Annyit hallgattam már, hogy a virgács ilyen gyenge, meg nem gyorsul úgy mint kéne, hogy Kalmitól hazafelé egy piros lámpánál belém bújt az ördög(Deggendorf és Passau között) és minden fokozatban 7000ig! Mondanom sem kell, hogy 3.-tól már a tükörben nem láttam senkit(a Brigit a magnával sem) a korábban engem az útról letolni akaró taxik borravalóként maradtak el. A Katanával ilyet már nem csinálok mert elcsúszik a kuplung. Hiába, 80000 km. az benne van. A virgács kuplungjába meg 5000. Nem is tett említést a lány a dologról amikor hazaértünk
Kedves Tamás
Köszi, hogy helyretetted a provokatívnak szánt kijelentésemet.Tudtam, hogy van humorérzéked. Briginek nagyon fogunk örülni, mi úgy tervezzük ezt a hétvégét, szombat reggel korán indulunk, Miskolcon csavargás, Tapolcán fürdőzés, délután Arnót, (hűsölés a tűz körül). Esetleg egy szobát kiveszünk a közelben és így csakvasárnap délelőtt jövünk vissza.
Esetleg Arnót közeli szállásra 3 főre ötleteket kérek.(Olyantól, aki jobban ismeri a helyi körülményeket.). Ha nem akad szállás, akkor még aznap éjjel haza, ahogy ti a múltkor.
De várjuk Parázs úrnak, mint a rendezvény gazdájának, e felületen történt meghívásnak az ismételt megerősítését. .
Köszi a választ.
Most látom. Csak most üdüdülünk. Később lehet hogy jelentkezem.
Sziasztok!
535-re (2002) lehet fordulatszám mérőt tenni?
Jön velem a Brigi. Illetve ő is vezet, ha motorral megyünk.
Nem a nulláson volt az eset. Német(tudod, hogy én milyen konzervatív vagyok) autópálya!!
Aha, én is mennék családostulkocsival Arnótra, csak a párom aggódik, lesz e női társasága, hogy ne unatkozzon a motorosok közt.
Már meg ne bántsalak vele, de a te termeteddel elismerésre méltó teljesítmény a géptől. Pedig épp te mondtad,az emnullás jobban koptatja a gumikat mint az aszfalt.
Tegnap nekem is elgurult a gyogyóm kicsit, 7000 től piros és 160 fölött megy 5.-ben.
Szia,

megnéztem neked a fordulatokat:
60-nál 2000, 70-nél 2400, 90-nél 3100, 100-nál 3500, 110-nél 3800, 130-nál 4500 fordulat. Amúgy nyugi, nem fogod túlpörgetni, egyszer meghúztam a szarvát karbi állítás után 3.-ban, ránéztem az órára 140-nél jártunk, akkor volt a piros tartomány elején a fordulat.