Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Zoli. Tán csak nem haza jöttél?
Hali sracok mizu, hogy vagytok? :) zzHóhéRzz vagyok meg regrol. Gondoltam bekoszonok. :Ddd Elado lesz a 400as Viragom ha valkit erdekel. Vettem egy masik motort. Szoktatok gurulni egyutt? :))
Azóta nem jött elő.
Néha előfordul, de nem csak villan, hanem ég amig le nem állitom.
Úgy van! Ha középen is előjön a villanás(szerintem nem fog) akkor lehet az amit elsőre írtál!
Kösz mindenkinek.
Ma volt egy 300 km-es karika.
Bajna--győr----pannonhalma---82 úti motorosbüfé---veszprém-----fehérvár-----tatabánya-----Bajna.
( Héreg -Bajna közti szerpentinen mentő ,rendőr. .. megint túlhúzta valaki )
Eleg lesz ha ontedz ra. Az eloirt mennyisegtol 1dl-rel tobbet kap es megszunik. Jellemzoen amig dermedt az olaj akkor jelentezik ez, mert lassabban folyik vissza a deklibe a hengerfejbol az olaj
Kicsit a jelölt szint fölött van most is......bár valóban oldaltámaszon volt.
Ha visszatér a probléma, öntök rá.
Nekem is volt ilyen gondom egyszer, de gyorsítás-fékezésnél, meg oldaltámaszon alapjáraton. Maximumra öntöttem az olajat és meg is szűnt a probléma.
Sziasztok !
Motorinditás után néha kigyullad és folyamatosan ég az olaj kontrollámpa. Régebbi kommentek közt tanács, a blokk alján levő jeladó kitisztitása.
A kérdésem: az olaj leeresztése nélkül kiszerelhető ?
Az Angyal Zoli videói a kedvencei. Meglátjuk mi lesz belőle!
Ha eddig minden rendben volt, akkor szerintem ne piszkáld. Használd ugyan azt a gyertyát mint eddig.
Vettünk egy mini cross gépet, megy mint a golyó! Kicsivel később bringázni is megtanítottam.
Micsoda előbb motorozik csak utána tanul meg bringázni???
Hát mi lesz így abból a szegény gyerekből???

Sajnos az idén mi nem tudunk Salgóra menni. Mivel úgy néz ki, hogy nem leszünk itthon. Pont abban az időben Erdélyi túrára készülünk. Csak van egy pici problémánk
A benzin pipim nem tud motorra ülni. Egyenlőre. Bár nagyon dolgozik rajta, hogy addigra sikerüljön neki. De még az is előfordulhat, hogy az erdélyi utat el kell halasztanunk.
Viszont a Robinzon szigeteket mindenféle képen szeretnénk megnézni. Bár őszinte leszek elég trehány vagyok. Mivel még nem telefonáltam faház ügyben. Pedig most a Benzin tyúkom a sátrat sem nagyon tudja használni.

https://gurulas.hu/gurulas/1737
Sziasztok!
Nemrég olvastam ezt a cikket ami a gyertyapipában lévő zavarszűrő plusz a gyertyákban lévő zavarszűrő együttes problémájáról szól.
http://www.virago.ro/2010/03/2...
Van ezzel bárkinek valamilyen tapasztalata, érdemes vele foglalkozni ha eddig nem is voltak szembetűnő tünetei? Javíthat/ronthat e bármin ez a beavatkozás?
Köszönöm.
Örülök, hogy neked bevált. Salgóbányán találkozunk? A hétvégén felveszem a kapcsolatot Zolival. Ha mi nem is, de a gyerek fog motorozni a kempingben vagy a parkolóban! Vettünk egy mini cross gépet, megy mint a golyó! Kicsivel később bringázni is megtanítottam.
Az 535-ösömön teljesen másfajta plexi volt. Az jobban terelte a szelet. Ez viszont jobban tetszik. És mindenesetre hálás vagyok hogy nekem adtad. Főleg úgy hogy csak el kellet mennem érte. Ami még öröm is volt, mivel motorral mentünk.
Kevés olyan ember van aki csak úgy odaadja. Minden tiszteletem a tiéd.
Ok. Honda ez is, az is.
Nekem valahogy pont a plexi teteje volt a szemmagasságomba és vagy fölé vagy alá kellett néznem. Nagyon idegesítő volt. Ráadásul a menetszél is variált, hogy merről csapkodjon felém. Nem nekem találták ki. A Brigi szereti a Magnán mert neki jól eltereli a menetszelet. Meglátjuk mi lesz vele!
Azóta is áldalak, a plexi véget!
Én viszont azóta is használom. Viszont nekem meg folyamatosan ki kell húznom magam a motoron, hogy ellássak a plexi felet. De nekem ez így jó. Mivel amúgy is vigyázni kell a derekamra. S így viszont tutira helyes a testtartássom motorozás közben.
Erre a paripára......!

Beszéljünk róla...,ha úgy gondolod,hogy eladó lesz a plexi jelezd légyszíves!
Sziasztok. Virago 535(400) hoz keresek bontott karburátort. Az első nekem nagyon rossz állapotban van így elég lenne az, de párban is vevő vagyok rá. Ha van valakinek vagy tudtok beszerzési forrást, kérem jelezzétek.

Köszönöm előre is.
Üdv,
Pedig van elfekvő csak még nem biztos, hogy eladó. Amikor a virgácsot megvettem rögtön ledobtam a plexit, mert kérdőjelbe hajolva tudtam volna bebújni mögé. Arra egyből volt jelentkező. Most az a helyzet, hogy feltettük az apróra meg még pár helyre a nőm motorját, de a plexit leszedtem. Ha elmegy nélküle ám legyen, ha kell az új tulajnak extraként eladó, ha nem, kellhet a következő motorra, ha azon lesz akkor meg jelzem itt, hogy eladó. Egyszerű az eset. Persze azt nem tudom, hogy mire akarod tenni? De tegyük fel, hogy univerzális!
Az "elfekvőt" ironikusan értettem!......

Akkor úgy kérdezném ,hogy van-e? valakinek eladó!?!?....
Sziasztok, a Facebookon van egy Yamaha Virago és Dragstar Hungary Klub csoport, úgy emlékszem, ott hírdettek eladásra plexit . Vagy érdemes ott is rákérdezni . Egy próbát megér ....
Próbálkozni kell... Én is itt vettem a Fórumon tormy-tól azt hiszem 10 ezerért, és tökéletes!