Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Budapesten ki, hova viszi a virgácsot szerelőhöz? Ajánlatokat kérek. 13.ker-hez esetleg közel? Köszi
Nem sok ötletem van, mert nekem sem régen van meg a gép.
Lehet. De hidegen még gáz adásra sem fullad. Csak egy kis melegedés után. Esetleg a membrán tű állítással lehetne valamit kezdeni? Vagy az nem számít? Vagy benzin szint a karbiban? Esetleg karbi szinkron? Vagy ebben a sorrendben mi? :)
Egy kis műszerfal bővítés....Plusz fordulatszám mérő és feszültség mérő. Aliexpresses cuccok, de úgy néz ki jól működnek. :)
Talán az üzemanyag pumpa nem szállít eleget, kevés neki a benzin. Ha áll és ráadod a gyújtást, akkor annyit biztos nyom, hogy a karburátorokat feltölti, és így beindul a gép. Alapjáraton kevesebb üzemanyag is elég neki, de ha nagyobb gázt húzol, akkor lehet hogy kevés. Persze ez csak egy tipp.
Sziasztok. Az 535 -ösömbe a napokban beletettem az aksit. Szinte elsőre indult. Egyenletesen pöfögött. Gondoltam gurulok egyet. De az első pár tíz méter után elkezdett rángatni. Aztán ha vissza vettem a gázt le is fulladt. Majd nem akart indulni. Miután csak haza értem vele. Leállítottam. Nem indult, így hát hagytam. Másnap megint pöccre indult. Egyenletesen járt. Aztán pár tíz méter után ugyanez a hiba. Mintha nem kapna elég benzint? Mit állítsak rajta? Membránt cseréltem a télen a karburátorba. De az okozhatja ? Ötletek?
Köszönöm.
Köszi szépen mindent Fabesz !
A 10w olaj bevalt, de a 20 mm elofeszitest visszavettem a felere. Nagyon fickos volt az eleje es geltem a kormanycsapagyakat. Amugy rossz uton erdekes mod jobban kivasalta az egyenetlensegeket, jobban vsillapitott, de a jobb utakon meg minden pici hullam, hepehupa jobban atjott.
Femfekcsovek is jol vizsgaztak, sokkal proaktivabb igy, nem kell annyira markolni
Szia, gratula a motorhoz, legyen sok oromod es km benne.
Magyar nyelvu manualt nem fogsz talalni sajnos.
A final gear a kardan hajtas, igen. Az kulon van a motorolajtol. Az autoktol elzeroen itt a valtot es a kuplungot is ua. az az olaj latja el. A 20-50 Repsol jo valasztas, sok eve azzal jarok en is.
A blokk az bizony ilyen meleg, annak kell lennie. Nekem ha bemelegszi kb 80 fokra megy fel a teknoben az olaj, de melegben mehjajtva akat 100 is lehet. Valoban nehezen allja az ember keze
Helló Mindenkinek.
A múlt héten egy 91es 535ös boldog tulajdonosa lettem. A szerencse meg is ajándékozott a vasárnapi jó idővel. Gurultam egy 100 kmt-t.
Hatalmas élmény nekem ez a moci. ETZ korszak után 20 év kihagyással ültem újra nyeregbe.
Lenne pár kérdésem, ha megosztanátok a tapasztalataitokat velem.
Magyar nyelvű manualt tud-e valaki elérhetővé tenni?
Most állok teljes olaj, gyertya, szűrő csere előtt.
Az angolban nekem nem tiszta nekem a "fnal gear oil" 0,19L. Ez csak a kardán kekék oldali részét keni? A motorolaj meg az egész váltót, kuplungot, főtengelyt, első kardánt?
A vasárnapi motorozásom alkalmával az oldaldeknik erőteljes melegedését tapasztaltam (kéznek kb 20mp után már kellemetlen) elegendő olajmennyiség mellett. Ez természetes, vagy olajcsere után várhatóan elhagyja? Repsol Moto Town 4T 20w50 olajat tervezek venni.
Előre is köszi mindent!
Katt az oldal közepén a "Letöltés" feliratra!

http://www.manualedereparatie....
Sziasztok, tulajdonosa lettem egy 1993-xv 535-nek, dokumentációt keresek hozzá, tudna valaki ebben segíteni?
Előre is köszönöm.
Voltam én is.. Ma is tegnap is ❗
Királyság így tél után....
Ma egy másfél órát én is kimentem motorozni. Jó volt de eléggé elfáradtam begyíkultam a télen úgy látszik.
Egy óra bőven elég volt így a szezon előtt.
Jópáran integettek szemből, mások sem birtak nyugodni :-)
Sziasztok !
Gurul valaki ebben a szép időben ?
Akksi beszerelve, második indítás után pöfögött a virgács.
2-3 óra között lesz a legenyhébb az idő, muszáj fordulni egyet.
En atalakitas utan ujrahuzattam a nyergemet autokarpitossal. Muborrel. Vagy 8 eve, es kutya baja...
Mindenkinek köszi a linkeket.

István!
Van esetleg jó állapotú ülésed 1100-hoz?
http://somotokarpit.hu/ Nagyon profik,bármit megcsinálnak!
Tisztelt Tormy

az úlés bőrel kapcsolatos kérdésedre az egyik márka társ cserélt az ebay -on vásárolt amcsibol vett úlés bőrt és egy éves időtartam allat elszakadt ha birsz inkáb valahol egy eredeti úlést venni vagy csináltatni avval jobban jársz
Hali, mindenkinek !
Cserélt már valaki üléseket 1100 Drag star-on ?
Páromnak kicsi, nekem meg nagy.
Csak csináltatni lehet, vagy jó rá valamelyik másik chopperé?

Egyszer néztem egy intruder hátsó ülést, jóval vastagabb, de nem vettem meg (sajnos) ,mert a mintája nem egyezett.
Nekem meg, valószínűleg a csípőkopásom miatt,kényelmetlen :( 20-30 km után, már fájnak a csípőim. Van egy 400-as burgmanom, az mindkettőnknek ok. De nem adom fel "küzdök" a Dragért ;) eddig a lábtartomat állitgattam, hogy közelítsek a Burgman üléspozícióhoz, most megpróbálnék az üléssel variálni.

Tisztelettel : Pikubá, 166/75 kg
Gondolkodtam, hogy milyen olajat tegyek bele, de egyelore maradtam a 10w - nel. Ha tul suru, erosebben vsillapit kirugozaskor es elpattoghat. Ugyhogy csak a rugot feszitettem elo plusz 20 mm-rel. Meglatjuk, kiprobalni meg nem tudtam. Lehet sok a 20mm.
150-es guminal nem vettem eszre lenyeges kulonbseget a menettulajdonsagban. Lehet 100 rpm-mel esetleg kevesebbett forog mert magasabb. Dontesnel sincs kulonbseg. Inkabb cdak optika.
3 szezont mentem el az elozo garnitura ugyanilyen Bridgestone Exedraval. Az nalam kb 25-28e km. Nekem a profilja jott be, jol dontheto vele a gep es nekem meg nem csuszott meg.