Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom még, hogy mi lesz a hétvégén.
Melyik nap, kb mettől meddig lenne jó?
Ha kijárási tilalom van, attól még munkába mehetsz motorral...
D. Gyuszi ?
Nálad van változás ?
Tormy ?
Tartok tőle, hogy hamarosan akár kijárási tilalom jön, akkor letakarhatjuk megint hetekre a vasakat..........Vagy hónapokra ?
Valahogy úgy.
Én ugyan dolgozom mert muszáj.
A szutyok járat nem állhat meg. Mivel akkor lenne csak járvány igazán.
No meg itt honról a karantén őröm is utam álja!
Zsocca, te sem tudsz jönni szombaton ?
Szia!
A kis virgács is virgács.
Esetleg átlehetne szivacsoltatni, s utánna kárpitossal áthuzatni az ülésedet, attúl talán kényelmesebb lesz.

Tomi!
Akkor mi hasonló cipőben járunk.
Én sem vihetem be a melós ruhámat.
Az udvaron, beáztatás, kézi előmosás, s csak utánna tehetem be a mosogépünkbe.
Szia!
Most tudtam meg a hsz-ed létét. Nekem is kis virgácsom van, de háttámla ügyben nem tudok segíteni sajnos.
Mi nem járunk hosszabb utakra, max 30 km, de most már még annyira sem ül mögém a zasszony. Én meg inkább közlekedési eszköznek használom itt a büdöspesten. Én egyébként inkább egy nagyobb kényelmesebb utasülést tennék, szerintem többet számít, mint a háttámla, ami ráadásul jelentősen nehezíti a benzintyúk felülését.
Keresem én is a kiscsopperest, de én is régen jártam ott, szinte döglött volt már.
Többiek ? Van esély, hogy páran összejönnénk ?
Én most megkímélek mindenkit magamtól. Olaszba is járok, úgyhogy a családdal is külön vagyok amikor hazaérek. Kaja a küszöbön, integetünk és csá! Tv. nézés, netezés van, ha hazaérek.
Ebben a hóesésben kicsit kétkedve várom a hétvégét, de amilyen bolond az időjárás, ettől még lehet szombatra 20 fok.
Ha összejön, akkor a szokásos gödöllői találkozó és irány Nógrád, vagy Heves-megye?
Hali. Részemről lehet de térjünk még vissza rá péntek körül.
Sziasztok !
Hétvégére 17 fokot ígérnek.
Ha nem változik, megyünk egyet, vagy marad a szobafogság?
Azt nem írtam, 535-ös a Virgács.
Sziasztok!
Levegőszűrőt szeretnék rendelni a 1996-os Virágóhoz, mindenhol 88-95-ig hozza HFA 4502-es számú Hiflo szűrőt, de későbbi évjáratokhoz nem ad ki másik számot. Legutóbb motorosboltban rendeltem,de már nem tudom a számát.Volt valami változás 96-ban, vagy ez jó a későbbi évjáratokhoz is?
Szia Tomi.
Én biz leengedtem. Biztos ami biztos. De most már nem. A kipufogó végeit azért lehet hogy vissza csomagolom. Mivel most is nagyon párás a levegő.
Szia Zsoccca! Én azért már nem téliesítenék vissza! Remélem max. a következő hét lesz ilyen tré, aztán végleg itt a tavasz! A benzint megint nem engedtem le télire és nem is volt semmi gond emiatt. Igaz 98-ast tankolok.
A lényeg a lényeg! A motorok rendben, egészség legyen, fő az optimizmus!
Teljes mértékben egyetértek.
A hideg miatt Az én V2-es medvém (Vén medvém) is visszaaludt de rendesen. Újra lehibernálta magát. Lehet hogy még ma kimegyek, s ledugózom a kipufogóját, leengedem a "karbikból a brenyát", s vissza takargatom.
1-2 napokat dolgozok hetente én is. Januárban befizettem a nyaralást Korfura. Lehet, buktam az egészet. Képzeld menyire menne le a benzin, ha a forint nem lenne olyan szar amilyen! Nem semmi, hogy egy ilyen 3%-os halálozási arányú vírus mennyire megroppantja az emberiséget. Reggel beüzemeltem az új akksit. Most jöttem meg egy kis gurulásból, még süt a nap de már elég erős, hideg szél fúj. Sajna visszatér a tél egy kicsit. A lényeg a lényeg! A motorok rendben, egészség legyen, fő az optimizmus!
Tegnap kora délután kaptam még munkát, országjárás volt este 6-ig. A méreg evett, 1000 motoros volt az utakon, ma meg jön a hidegfront.
Hétvégén . B@xxa meg.......
Sziasztok
A jó idő az én virgácsomat is felébresztettem a téli álmából.
Kicsomagoltam, kitoltam, aksi be. Persze nem rég volt töltőn. Mivel én kb, havonta felteszem töltőre. Minimális töltésre van beállítva a töltőm és legalább 12 órát töltöm.
No, szóval aksi be. Legalább 3 szori AC pumpázás, szivató ki. S jöhet az indítás.
„Pöc-röf” indult is. Köhögött egy kicsit ugyan és le is állt miután felpörgött olyan 2500-3000-res fordulatig. De aztán a következő indításnál már rendesen elkapta, s, szivatóval ugyan de járt rendesen.
Majd mikor eljutott az olaj minden hová kigyulladt az olajszint jelző lámpa. Leállítottam és visszatoltam a garázsba. Most meg megint itt a hűvösebb idő.
De nem is olyan nagy gond, mivel még az olaj csere is hátra van.
Szia Tamás,

én már motorral is járok munkába egy ideje, ma is tök jó idő volt. Olajcsere már egy hónapja megvolt.
Nem hittem volna, hogy eljön az az idő, amikor 306 Ft a benzin, és én nem igazán tudok örülni neki, és nem azon agyalok, hogy merre kéne menni, hanem hogy
2 hónapig talán még fizetésem is lesz...
Ma úgy gondoltam gurulgatok kicsit, ügy intézek motorral, nem sikerült. A Katanával gondoltam menni mert a virgács akkuja már csak töltő segítségével indított, úgyhogy vége. A hűséges öreg Suzuki indult is elsőre ahogy mindig. Kicsit krehált, 3 hengerezett(szokott ilyet 5 hónap állás után) aztán bemelegedve is csak 4000 felett húzott rendesen, úgyhogy csak a szerelőmig mentem.(50 méter) Úgyis kell olajat szűrőt cserélni meg a gyertyák is éppen 12 éve voltak cseréve!(29000 km.) Ügy intézés közben beugrottam néhány akku szakboltba, de csak rendelésre, neve nincs, 16500 ért lett volna a virgácsba való akksi. A Nagykőrösi úti Motorradban megrendeltem a(boltos által) soha nem látott gyertyákat és csak próbaképpen elsütöttem a kérdést akku ügyben is. Az mondta van egy 16 Amperes vagy 2 éve a polcon, megnézi. Az volt. Yuasa. 19000. Szárazon töltött, csak bele a sav, 40 perc türelem és mehet a gép! Na, nem éppen. A 40 perc után némileg lehűlt akksit megmértem az okos töltőmmel, épp csak 12 Voltot mértem. Ugye új akksinál teljesen feltöltve 12,6 a normális, úgyhogy most töltöm nedvesen is. Aztán meglátom hogyan muzsikál. Az előző Banner 7 évet bírt. Ezúton is köszi Gyula! Holnaptól állítólag visszatér a tél, úgyhogy ennyi.
Sziasztok! Eladó néhány Virago alkatrész: https://www.bmotor.hu/index.ph...
Én szombaton és vasárnap is mentem kb 1-1 órát.
Nekem télen csepptöltőn volt, lehet elhamarkodottan szereltem vissza 3 hete.
Ma már menni akartam, de hiába süt a nap, nálunk 5 fok van.
Ezek szerint mindenki az aksit törölgeti????