Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki kell próbálni, ha jó akkor megéri.
Szia!
Nekem idáig jó tapasztalataim vannak velük ,télen tőlük rendeltem,olajat ,olajszűröt ,levegőszűrőt,Yuasa akkut ,gyertyát egy csomagba rendben megküldték, a megadott számon beszélni is lehet velük,segítőkészek. Ez a tömítés nagyon olcsónak tünik nekem,de attól még lehet jó.
Üdv
Meglehet probálni és egy tapasztalattal több.
Szerintem egy deklitömítésnél nem érdemes minőséget nézni, a következő levételkor úgyis másikat veszel.
Szia!
Azért árban lényeges a különbség a tömítésnél náluk 1360 ft,bár a minősége felöl kétségeim vannak .A vevőszolgálatnál személyesen is át lehet venni az árut Kalmi79 pesti akár le is tesztelheti.
Üdv
Való igaz,... mintha magam mondtam volna, Szergej Szergejevics!
Én semmilyen "embert" nem említettem, csak a kellemetlen kutyaszarról beszéltem. Az "emberek" itt beszélgetnek egymással, és nem kellemetlenséget okoznak egymásnak.
Köszönöm Blackiex a gyors választ !
Hali kalmi! :) Azt szeretném kérdezni, hogy hol vettél ilyen gumikat?... Ugyan ez a márkája az enyémnek is, ha jól látom még mintája is. A különbség csak annyi, hogy neked fehérrel vannak ráírva a dolgok. Hol tudok beszerezni ilyet, és mennyiért?
Itthon 3500 ft a Yamaha boltban és az eby-ról majdnem annyi ha a postát is hozzáadod.
Megnézted a kuplung- kosár kotyogását?
Nem biztos,hogy jó megoldás mert van a kapcsolásban dióda is és az fontos lehet. Szerintem keresd meg hol esik le a feszűltség és az szakszerű javítás lesz.Nézd meg a csatlakozókat nincsenek e eloxidálódva vagy fellazulva. Valami ilyen gond lehet, de semmiesetre se kösd rá fixen az akku sarkaira a fesszabályzót.
Ez nagy bölcsesség, és erre a jelentéktelen emberkére pontosan igaz.
Szia Blackiex !
Írtam privát üzenetet, légyszíves nézd meg ! Köszönöm !
Van LUCAS meg Ferodo.
Szervusztok !
Akku csere után most ellenőriztem a töltést . Elég siralmas , 13,2 világítás nélkül ,12,9 világítással . Kipróbáltam , közvetlenül rákötöttem a fesszabályzó kimeneteit az akkura . Akkor 13,9 világítás nélkül ,és 13,7-8 világítással . Ez már jobban hangzik . Elvileg nincs akadálya hogy két vezetékkel ezt fixen megoldjam mivel az akkufeszültség amúgy is ott van állandóan . Vélemény ?
Király! Köszi a tippet!

Megmértem közben a kuplung szerkezetet, lamellákat, tökéletesen jó állapotban vannak, kopás nincs rajtuk, bőven a szerviz limit felett vannak, viszont a kuplungrugók gyakorlatilag a minimum limiten vannak. A szervizkönyv 38,5 mm-nél ajánlja a cserét, nekem 39 mm-en van mindegyik. Szerintem ezeket érdemes kicserélni! A nagyvasnál vett már valaki kuplungrugókat? Jók azok?
Szia!
Nagyvas.hu 1360 ft.Bövítették az alkatrész kínálatukat.
Üdv.
Srácok!

Leszedtem ma a kuplung fedelet, hogy megvizsgáljam a kuplungot.Most fogom mérni majd a kuplun és a rugók tűrését. A jó hír, hogy a blokk bontatlan, tehát minden gyári benne, nem túrkált benne senki. A rossz, hogy a tömítés kb 6 részletben jött le, és mindenhol elszakadt.
A kérdés: Kapható e itthon csak külön kuplungfedél tömítés, vagy ne is szórakozzak a keresgéléssel, egyből vegyek az ebay-ről? Itthoni beszerzés gyorsabb lenne, ezért preferálnám azt. Ebay-ről legjobb esetben is egy hét.

Mit gondoltok?
Te nyertél!
Ha rosszul zár tűszelep, vagy magas a benzinszint a karbiban... az egyik lehetséges ok.
Benzin mindig kerül az olajba, de ha nem tud kitisztulni, akkor az olaj felhígul. Érdemes lenne megnézni, hogy hogyan áll az úszód tűszelepe, nem ereszt-e...
Miért oly nehéz átlépni az utcán egy darab kutyaszar felett? Ha nem lépsz bele, 5 perc múlva elfelejted, hogy ott volt. Ha belelépsz, pucolhatod a cipődet, és beleég az agyadba az egyébként jelentéktelen tény. Lehet ez a kutyaszar célja, jelentőssé válni azzal, hogy szar.
Üdv! Ma lecseréltem az olajt, és a régi elég benzin szagúnak tűnt, hogyan kerülhetett bele benzin?
Figyeled hogyan nyüszít,hogy álljunk szóba vele?
De megmondtuk a trollt nem etetjük.