Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Van eladó 10800km-et futott blokkom,és egyéb alkatrészeim.
Ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
Pedig annyi kell bele, az 535-el xvs650-el is azonos, láncfeszítő felől 22U-12241-00, ellentétes oldal 22U-12231-00.
Bocs. Félreolvastam. Vezető sínt keresel. Azt hittem először hogy feszítő.
4 db??????????
APE timing chain tensioner. Keress rá. Nem tudom van e a tiedhez.
Sziasztok!Valaki tudja esetleg hogy a 400 as vez.lánc vezetője megegyezik-e az 535-el?Nem akarom elhinni hogy 22 ezer darabja és 4 db kell...
Szia Mezgaradio,
próbáld meg itt keresni a gyújtásvezérlőt:
https://www.carmo.nl/index.php...
Ugyan is az első eltévedésünknél jöttünk rá, hogy a hátsó nagy táskába minden vackot bedobtam, csak a térképet nem.
Legközelebb majd nem feleltjük itthon a térképeinket.
Szevasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Van egy Yamaha XV 750 típusú motorom, a hétvégén cserben hagyott, a teljes kimérések után valószínűsíthető, hogy a gyújtás cdi tönkre ment (J4T032), ebbe kérném segítségeteket. Honnan, kitől, felújítani, beszerezni, mit lehetne kezdeni. Nincs szikra, trafók jók, jeladó jó, sztender kapcsoló jó, vezetékszakadás nincs, áramot kap, szikra egy deka sincs. Előre is köszönöm.
Volt már pár hete téma a hiányzó oldaldekni, nem te kérdeztél rá akkor is ? Valóban arany árban van, ha nem kapsz megfelelő színben, simán lehet fényezni ... A Facebookon van egy Yamaha virago - dragstar csoport, ott egy márkatárs bőrtartót ( kisméretű táskát ) csináltatott a dekni helyére . Biztos megtalálod, ha rákeresel .
"cover panel" a neve az oldal dekninek de basszus arany áron van .20-40 e Ft. -Hát igy csúnya a jobb oldalam de hát ez van .- ha valaki mégis ráakadna egy kék jobbosra gondoljon rám -előre is köszönöm (1994 évjárat)
Vettem
Köszönöm a tippet
Ez valamennyire megnyugtató. Akkor nem ti jöttetek szembe a pilisben. Nem nagyon értelek Zsolti! Megjártátok nyugat-európát, Ungot-berket, műholdas helymeghatározó nélkül, Pilis szentlélekre meg elkavarsz ! Na mindegy ez már így lett. Legközelebb még közelebb!
Elnézéseteket kérem!
Mi késtünk de nem kicsit. Potom másfél órát. S csak is én vagyok a ludas benne.
Az történt, hogy mi a szlovák oldalról közelítettünk Esztergom felé. S én nagyokos, mondván ha már meg van a digitális navigátorom, akkor használom is. No a fránya "dgyípíesz" rendesen be vitt minket a csalitosba. Egyszóval eltévedtünk de rendesen. Ha saját kútfőből megyek akkor simán oda találhattam volna. De én nagyokos jobban bíztam az elktronikába mint a saját emlékezetemben.
Szóval mi 13.30- körül voltunk ott. Próbáltalak hívni Tomi, de gondolom már akkor javában hazafelé motoroztatok.
Dobogókőn kajáltunk, majd indulás haza. No hazafelé is elnéztem a leágazót. Így BP érintésével jöttünk haza. Sajna elég későn és fáradtan jöttünk meg. Így csak most tudom az elnézéseteket kérni.
A Szeliditóhoz és a másik helyre is, szívesen mennénk, de még nem tudjuk, hogy akkorra amikorra megbeszélitek szabaddá tudjuk tenni magunk.
Ez a találkozó nem igazán jött össze. Mi ott voltunk délben, kb. 3/4 1-ig vártunk, aztán Gyuláék visszaindultak, mi meg Esztergomnál átmentünk egy kicsit aztán Börzsönyöztünk. Párszor hívtalak, néha kisípolt néha kicsengett. Talán elmentünk egymás mellett a pilisben! Rémlik egy kereklámpás kék motor, de mintha nem lett volna utasa! De ez már mindegy ,legközelebb reméljük a legjobbakat. Ez a Teca kocsma jól megél a filmből!
Egyszer egy guruláson én az akku fedő deklit vesztettem el. Szerencsére a motorom előző tulaja jött mögöttem és csak ezért van meg. Amúgy kurva nehéz ügy ilyesmit találni bontóban. Inkább az E-bay! Persze jó drága lesz.
Roppant gyanús nekem ez a dolog! Te szerintem az ártatlanságodat vesztetted el, aztán meg csak a leányzóval foglalkozva b. tál a deklire! De nagyon javaslom Neked a motorbontók felkeresését!!
Sziasztok! segítséget kérnék!- hol lehet venni szerezni xv 750 műanyag oldallemezt ami az aksit és a kis szerszámos fedi el. kék a motor színe. Nem vettem be a bilobilt és elvesztettem a szerszámtartó oldalit.
Üdv!Segítséget szeretnék kérni!Hátha valakinek egy rossz karburátorról(535) vagy padláson vagy bárhol lenne egy ilyen alkatrésze.Ha tudnátok esetleg mondani bontót ahol 535-el foglalkoznak azt is megköszönném.
Úgy legyen! Mi 11-kor leszünk a Hungária kőrút M3 felhajtónál lévő ŐMV kúton, ott találkozunk Gyulával és dél körül szeretnénk Zsocccáékkal a Teca kocsmájánál! Ha valaki úgy dönt csatlakozik, szívesen látjuk. A Szelidi-tónál a holdfény kemping volt ahol annak idején megszálltunk, ha jó most is lenézhetünk oda a nyáron! Neten rá lehet keresni ,megnézni a helyet. Nem lenne rossz ha többen összefutnánk ott! Brumi te is nézd meg, hogy szimpi e a hely! De ha te jobbat tudsz patajon akkor mehetünk oda is.
Oké
Akkor ott találkozunk!
Mi is mennénk!
Miért ne lehetne. Csak egy ötletet dobtam fel.
Dolgozok, nem lehetne vasárnap ?