Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kivetted aschiebert is a membránjával együtt?Nekem az volt megszorulva a sok állás miatti lerakódástól.Kivettem,megpucoltam és jó lett a motor.
A nézd meg a gyújtógyertyát 15-20 km-es motorozás után. (Lehetőleg ne a forró motorból szereld ki)
Ha fehéres/szürkés/sárgás > szegény keveréket kap.
Ha kormos/fekete dús keveréket kap.
Ha "őzbarna" akkor a keverési arány jónak mondható. Az eredménytől függően lehet elindulni valamerre.
Üdv mindenkinek . A kérdésem a következő lenne :
Adott egy virago 535 98 as évjáratú motorom .
12 e km van benne , most vettem és a tulaj elmondása szerint a motor sokat állat kb. hat évet, ő kitakarította a Karburátorokat és működött. A motor Szépen jött ment de nem hagyott nyugodni és rá dugtam a szinkron mérő műszeremet az eredmény siralmas volt .
Betettem az üveg gyertyát az első henger tökéletes kék színű égés látható a hátsó ban viszont nem látszik semmi Itt meg próbáltam állítani az alapjárati keverék csavarod kb. hat fordulat nál volt valami eredménye de a szinkron teszter sokkal nagyobb szívóerőt mutatott a hátsó hengerben mint az elsőben szétszedtem a Karburátorokat kitakarítottam alaposan újra összeraktam de semmi sem változott az első henger tökéletesen működik a hátsó viszont nem úgy reagál a keverék állítócsavar mint az első nem tudom hogy mi a baja tanácstalan vagyok ha van valakinek hasonló tapasztalata legyen szíves ossza meg hogy mi lehet a probléma előre is köszönöm. Széles utat minden jót.
Off Road Motors Lehotay kft. Henrietta Pappné Simonek Gyülekező az üzletnél, nálunk, 11:00-ig, indulás még nem tisztázott, de 11-kor átvonulunk egy nagyobb parkolóba, ami már le lesz zárva, és csak a regisztrált motorosok mehetnek be. Innen indulás 12:00-kor. :)

Kedves Motoros Angyalok!

Rengeteg kérdést kapunk nap mint nap, igyekszünk mindenre rövid időn belül válaszolni, köszönjük a türelmeteket!
Sajnos, lesz változás idén a felvonulás lebonyolításában, folyamatosan értekezünk az illetékesekkel.
Minden fontos változást, időben kiírunk.
Ami jelenleg az egyik legfontosabb változás, hogy az utasnak is regisztrálnia kell.
Regisztrálni és matricát venni idén is, mint az előző öt évben, itt tudtok, az üzletben /2510 Dorog, Esztergomi út 125./.

A legtöbb kérdés az útvonal kapcsán érkezik, mert sokan szeretnének gyerekekkel kiállni az utak mentén integetni a motorosoknak :) Ezt nagy örömmel vesszük, és természetesen mi is boldogan integetünk a picuroknak ☺️
Az idei útvonal: Dorog, Tokodaltáró /10-es út/, Tokod /Kossuth Lajos út, Széchenyi István út/ Tokod faluból Bajnai úton majd Malom dűlőn át Tát - Fő útra kanyarodunk, a Fő úton végig Halász csárdáig, onnan 117-es útra rátérünk és ezen haladunk a 11-es út kereszteződéséig. 11-es úton megyünk be Esztergomba. Az egész várost bejárjuk, és ahogy minden évben, idén is minden Motoros Angyal tesz egy tisztelet kört az esztergomi kórház udvarán.
A végállomás egyenlőre titok, ezt is hamarosan közzé tesszük :)

Szóval, integetni ér

2020.09.19. VI. A Motorosok is lehetnek Angyalok

Kérték a kedvesek, szerelmek, gyermekek, szülők, mindenki, akinek sajnos "csak" az integetés marad.., hogy egy részletesebb útvonaltervet tegyünk ki, hogy tudjanak tervezni, ki-merre álljon ki köszönteni a Motorosokat ☺️
Nos, íme:
Dorog, Bányász körönd, Köztársaság út, Gorkij út, végén ki a 10-es útra, körforgalomig, ott Tokodaltáró felé tovább a 10-esen, be Tokodaltáróra /10-es út/, Tokod Falu /Kossuth Lajos út, Széchenyi István út/, Tokod faluból Bajnai úton majd Malom dűlőn át Tat Varos - Fő út, a Fő úton végig Halász csárdáig, onnan 117-es út és ezen haladva a 11-es út kereszteződéséig. 11-es úton be Esztergomba. Esztergom: 11-es úton be a körforgalomig /Hősök tere/, a körforgalomból a Kossuth Lajos úton végig /Kossuth Lajos út, 11-es út, Iskola út, Dobozi Mihály út/ vonulunk a városon, A város végén elkanyarodunk jobbra, a Vaskapui útra, majd a Bánomi úton "lecsorgunk" a Bánfi Lukács útra, onnan Kölcsey Ferenc utca és a Petőfi Sándor utca következik. Ahogy minden évben, minden motoros tesz egy tisztelet kört az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Esztergom - Hivatalos oldala udvarán, és ezután a Petőfi Sándor utcán folytatjuk utunkat, a Terézia utca kereszteződéséig, ahol is a Terézia utcán legurulunk vissza a körforgalomba. És hol a végállomás, ebéd, műsor..? Holnap kiderül :)

2020.09.19. VI. A Motorosok is lehetnek Angyalok

Valahol 2.000.- Ft-ot olvastam, de most nem találom.
Én ott a helyszínen szoktam.
Nem tudom, olvastál-e részleteket, nekem nincs facebook-om, csak emlékszem, hogy 1000 vagy 2000 Ft a regisztráció, amivel az Esztergomi kórház traumatológiát támogatód......( Ha jól emlékszem ).....jegyedért kapsz egy tányér gulyást.
Szia!
Gondoltam, hogy lesz otthon dolgod.
A szept. 19-i eseményre mikor regisztráljunk? Aznap, ott előtte?
Ja......házi feladatok bőven.
Ma este 8-ig sövénnyírás volt, szombaton neki kell állnom a megsüllyedt térkövet felszedni, javítani. Délután családi összejövetel, vasárnap még képlékeny. Kerítés léceket is cserélem, asztalosnál van folyamatban. Ha elkészül vele, akkor lazúrozás, régiek leszedése ( kapupántcsavarok berohadva-----flex )......aztán újak fel......remélem 30 évet ezek is kibírnak majd.
Sok helyen felismertelek.
Sajnálom, hogy nem mehettem........majd legközelebb.
Itt ott feltűnök én is, fehér bukó, láncos oldaltáska. hátul magyar zászló.
http://youtu.be/HSH7yEYMvio;fbclid=IwAR1K8byPbsiscw1TBaI6qKtrVy2SCP0xfiKFtoX081gjxP9j6ceNBHHRFqI&app=desktop
Oké, ha nem jön közbe semmi, mi is ott leszünk!
Most szombaton? Még házifeladatok?
Ide valószínűleg megyek én is, 2-3 alkalommal voltunk, 2-3-4 száz motor általában összejön.
Szia Gyula!
8-9-en voltunk, vegyes motorokkal. Csak ketten voltunk Tónival chopperrel.
Összességében jó volt, mi jól éreztük magunkat az úton, nekünk 260 km. lett a vége. Átlagsebesség 80-110 km/ó.
Nyugodtan jöhettél volna.
Toni, Gyulus milyen volt a tegnapi gurulás ? Sokan voltak ?
Jó reggelt !
9 után indulok, a Felcsúti körforgalomnál csatlakozok hozzátok.
Okééé, akkor találkozzunk ott, ahol le kell fordulni Felcsút felé...
Hogy pontosan ezek közül hol tervezik a megállókat, sajna nem tudom.
Sziasztok, jóóóóó estét.
Megjöttünk Esztergomból. Szuper volt, aranyosak voltak a gyerekek, nagyon élvezték a motorozást, persze mi is.
Vannak konkrét helyek, megállók ?
Ahogy az útvonalat nézem az 1 főúton eljöttök Bicske mellett, lehet a Felcsúti körforgalom után Csákvár felé állok félre valami nyugisabb helyen.
Akkor illene legalább 100-an összejönni :-)
Privát csoport
·
6,1 E tag