Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy tudom ez a kocsonyás lerakódás folyamatos használat esetén nincs! Több hónapos állás esetén lehetséges. Sosem találkoztam még ilyen problémával. Pedig október és legalább április között nincs friss benzin a motorok tankjában. Persze eddig nem is E-10 volt.
Szia Tamás.
Lassan előttem is kitisztul, hogy miként is fogom tankolni a Virgácsom.
Vagy 100-ssal járok majd. Vagy ha időnként be, be csúszik majd, egy, egy 95-ös, akkor ahhoz meg karbi tisztító anyagot adagolok majd. A kocsonyás lerakódás elkerülése érdekében.
Köszi az infót. Nem ismertem ezt a kártyát.
Szia Zsolti! Én és még néhányan(akik közelében Auchan van) könnyen vagyunk. Itt még van a hagyományos 98as. 20, néha 25 forinttal drágább mint az E-10 95ös. Belefér.
Ha valaki már járt úgy,hogy négy-öt csendben suhanó biciklis befordul elébe mert nem hallja a motorod akkor még mindig eladó és akciós :) Yamaha XV 750-1100 nyitott kipufogó ........ harminc,harminckettő,hatvannyolc,hatnegyvenegy.
Mol kedvezmeny kartya. Ingyenes, nem kell feltolteni. Tankolasnal fizetes elott ida adod. Normal eseten 8 ft kedvezmeny az arbol es 1 pontot felir. Premium eseten 15 ft kedvezmeny es 3 pont ha jol emlekszem. Ennyivel kevesebbet kell fizetned.

https://www.forensis.hu/a-kartya

Mit?
Tud ajánlani valaki Miskolcon vagy Nyíregyházán és és környékén olyan szerelőt, akire nyugodtan rábízhatom a mocit, egy karburátor ellenőrzés, beállítás és szinkronizálás okán?
Forensist ismered?

Mert ott már nem annyi a különbség.
Köszi a választ november.
Igen én is gondolkoztam a prémium benzinen is. Ugyan nálunk 46 Ft/L a különbség. De ez egy tanknál még nem jelentős. Kb 720Ft.
S talán egy picivel kevesebbet is eszik belőle.
Az E10-nél a kocsonyásodástól félek egy picit. Mivel már az E5-ösnél is tapasztalták néhányan. (Fúvóka szűkülés, dugulás). Gondolom az E10-nél kicsivel nagyobb az esély.
Viszont a Prémium benzin is E5-ös. Tehát a kocsonyásodásnak mindkettőnél meg van az esély.
No majd tavasszal meglátjuk. Jómagam próbálgatni fogom mindkettőt.
Szia Zsocca, köszönöm, valóban nagyobb az 1100 tankja. E10 üzemanyag: olvastam több állásfoglalást ebben a témában, az XV motorok kompatibilisek ezzel a benzinnel . Ennek ellenére a hozzáértő szakemberek prémium benzin használatát javasolják ... Talán 35 - 40 forinttal drágább literje a prémium üzemanyagnak, javasolt kutak ÖMV, Shell ... Ez itt nem a reklám helye !
Ja a kérdésre bárkitől szívesen olvasnék hozzászólást.
Szia
Szerintem nem jó rá. A két tank méretileg nem egyezik.

Más:
Mi a helyzet az E10-es benzinnel. Hogy viszonyul a mi öreg virágónk-hoz?
Gondolok itt a karbikra, a tankra, és a gumi benzin csövekre?
Szevasz Brumi! Remélem jól vagy, rég beszéltünk. Hívj majd ha van időd.
Ezen a forumon csak csajok vannak?? A férfiaknak nem kívánsz semmit??
sziasztok! ismeri valaki ezt a motort? esetleg itteni a tulaj ?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/xv_400_virago/yamaha_xv_400_virago-15334177
Sziasztok ! XV 535 - re gyártott tankbőr jó az XV 1100 üzemanyag tartályára is ? Köszönöm !
Ó, ma igen rám tört a motor utáni vágy, meg is látogattam a gépet a garázsban, kapott jó pár simogatást, az aksija feltöltést, és nagy volt a kísértés, hogy be is indítsam, de nem szereti ezt a hideget, csak "beköpi" a gyertyákat, tehát inkább nem erőltettem. Ügy tűnik, sose lesz már tavasz!
Ja, a Harley nem Virago, de van egy ismerősömnek, s állandóan a szerelőnél van. :) Amúgy a hangja tényleg elég dögös, de eléggé túl dimenzionál gép, s a feelingje nagyobb mint a valós értéke.
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek ❗
Csajok! Nagyon Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek Floridából! És egyben kívánom nektek a legjobbakat a következő évre egészséget, sok sok pénzt és boldogságot! Vigyázzatok az utakon!
Boldog karácsonyt motorostársak!