Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és még lehet husaberg fe 400 vagy akár husqvarna te 410 is!
sziasztok!
motorvásárláson gondolkozok. exc 400-450 wr 400-450 drz 400 a lehetséges vasak. olvastam a hozzászólásokat, de tudnátok valamit mondani mondjuk a szervizigényéről megbizhatóságáról meg hasonlókról?
a motor terepre kéne+ egy supermoto szettel aszfaltra is . aszfalton közúton mennyire használható a wr? vagy vegyek inkabb egy drz400s-t? úgy láttam itt a fórumok/ leirások alapján hogy az végülis egy "elfogadható" kompromisszum! mondjuk a wr-rel lehet utast vinni?
még mindig senki
Sziasztok. Csak kérdezni szeretnék hogy Yamaha dt 125-ösnek lehet-e keményíteni a hátsó rugós tagot(még a gyári van rajta) és még hol lehet használt alkatrészeket találni, tudtok-e jó motor bontót. Előre is köszi!
szóval szabi látom kisírtál egy új topikot magadnak !

a wr yamahák jó motorok, megbízhatók is ....450-be igazán.... de nem rossz a 426 se......a 400 az nem a világvége sőt rendesen lófütyi
ennyi a tapasztalatokról.......haverokkal kipróbálgattuk őket többen sok kilométer alatt.... nekem csak 2T 250 wr -em volt az is jó ló volt
aztán endurózni vettünk pár ktm525 exc-t és nem csalódtunk ...azok se akiknek volt wr-jük
még három wr-s van itt nálunk egy sima/ő most veszi 525-öt / és kettő vadiúj kétkerékhajtású ...a kétkerekesek se rosszak de nem érik meg az árkülömbözetet ..és amíg nincs megcsinálva kikapcsolhatóra a hajtás mondhatni azt is , hogy több helyen szar mint jó....viszont 8 vagy 9 kilóval mindig nehezebb a sok cucc miatt
nagyjából ennyi amit wr-ről tudok ......elfogadnék egy 450-est
ide minden tipp, tapasztalat, vélemény. Akár jó akár "rossz"........ lényeg, hogy WR-ről szóljon
hy hawer
jaja.. én is szóltam volna neki, de nem volt msn-en
Holnapra aktivizálom az Ivadékot, mondom neki regeljen a fórumra. Munka közben úgyis ráér írkálni
xlzx ez az óra jó motorra is nem csal? könnyen fel lehet rakni?Mert én már próbáltam ilyesmit feltenni de nem sikerült...... ja és hogy kb mennyibe kerül?
lünyő ?
végre egy ismerős... márcsak a többiek hiányoznak
itt egy én
nincsenek WR-esek ?!
erősebb volt a hangya
hülye hangya
de az leszek
Sigma Sport Baseline 500 nekem ilyen óra van rajta és nagyon profi!
Te még nem is vagy tulajdonos
km/h-hoz a kerékben ami van 2 fogaskerék (vagy micsoda), olyan kéne nekem, vagy pedig olyan digitális óra ami jó lenne motorra is... pl: láttam már bicikli órákat is motoron, de azok nem áznak be?
köszi szépen SPORTMOTOR
Topik Yamaha WR tulajdonosoknak.