Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! WR250-es enduróra keresek utcai,vagy supermoto kerekeket.Ha valakinek van eladó akkor azt jelezze.Köszönöm.Üdv.!
Sziasztok!
Wr250 4t endúrót keresek. Lehetőleg papirost. Esetleg valakinek eladó?
Hello
srácok a wr400-ba belemegy az 5"-os felni hátra? Mármint elfér?
Köszi
Illetve cserélnék endúró szettet sm-re. Gumi meg egyéb extra nem kell rá. Az első kicsit ütött, de a felni árát pótolom.
Helló
Vennék WR sárvédőtoldatot rendszámtábla világítással. Műszakira vinném a vasat és nem felel meg akármi.
Köszi cső
Hello!
1991-es yz250wr-hez keresek lendkereket!!SÜRGŐSEN.
fzsombi@citromail.hu vagy 309983289
köszönöm!
Üdvözletem! Van valakinek tapasztalata az Auneres Shido litiumos aksival? Csak 5 ah-s kapható náluk, de az ajánlott a 7 Ah, ami nincs. Tapasztalatokat várok. Köszönöm!
Üdv srácok! 2005-ös wr250f alapjáratról hirtelen gázra befullad, viszont kicsit magasabb gázról szépen kipörög! Mi lehet a nyűgje?
Papirozhato, ervenyes kinti muszakival!
Hello! Nekem van egy szep elado!
Ja, és a Pannonoa ring supermoto-gokart pályáján, enduro settben lehet bátrabban nyomom, mint 17-17zoll 320 fékkel. De szép!!!
sm-ként a föld utakon nagyon jól viselkedik. Ellenség a vizes fű, meg a sár, de iszonyú jó a futóműve, száraz földön. Én enduró dr-z kel partiba nyomom eső slickekkel!! Érdekes, hogy sm- kerekekkel, szarabbul viselkedik mint 21-18 ben. Tehát gyorsításnál sm-ben csapkod, és a 21-18 -ban megver magáti. Viselkedésben, kezelhetőségben! ! Krossz szettel végig lehet húzni sm-ben nem!!! De Sm-ben nagyon dögös! Én 4 év után visszaszereltettem endúróra!
Sziasztok! 2007-es Wr450f vásárlásán gondolkozok! Supermotokent használva elsosorban csak hobbi célra! Valaki aki használja igy tudna nekem segiteni par gondolatban hogy milyen a motorozhatosaga? :)
Helló
Egy kérdés. Lehet passzos a wr426 leömlője a wr400-ra mindenféle módosítás nélkül? Olajszűrő cseréjénél a belógó könyök eléggé zavaró, lehet rosszul látom de a 426-nál már nem ott fut.
Köszi
Üdv segítséget kérnék olyan emberkéktől akiknek Yamaha wr 400-426 van volt közel jövőbe motort váltok és a wr van kinézve kéne róla pár infó előre is kösz
Sziasztok!

5év DT-zés után úgy döntöttem, hogy ideje váltani és a kiszemelt egy 2004-2006 vagy afölötti WR250F-re esett. Rengeteget hallani külföldi oldalakon, youtubeosoknál, hogy agyonüthetetlen, megbízható motor, de ennek ellenére eléggé keveset találni nálunk. Van ennek valami oka vagy csak egyszerűen nem terjedt el? Tényleg annyira megbízható mint ahogy mondják? Enduró felhasználásra venném.

Előre is köszönöm!
Szia nekem van.
Hello!
Váltód nincs véletlenül ehez a szériához?
Sziasztok. Cdi-t keresek Yamaha wr 426ba(2001) .
Elvileg a wr 400 és az yzf-é is jó bele! Akinél van elfekvőben kérem írjon!
Üdv!
Hali! Wr450f önindítónak mi szokott lenni a problémája mindenhol azt írják ,hogy általában nem működnek?.?.?
2010-be vettem. Átlagba évi 1000km endúrózás megy bele. Nekem semmi bajom vele. Vezlánc és acélszelepeket cseréltem eddig benne. Számomra meglepetés volt, hogy milyen jó kis gép.
Hello, nincs valakinek a 2005 körüli WR450-hez lámpamaszkja (kockalámpás)? Megvételre vagy cserére (újabb fajtára).
Tudunk! Még a gondolatát is verd ki a fejedből hogy 426_ot veszel!!!!
Tud valaki mondani valamit a WR 426 F ről?
A 450-esé nem egyforma. Valószínű hogy a 125-nél sem egyezik.
nekem yamaha wr400f van.eladó.jó állapotban van.hibátlan váltó.nem lóg!