Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv urak tavasz környékén motor vásárláson töröm a felyem és a kiszemelt egy wrf450 rendszámos 2003as körüli nem konkrét motorról van szó hanem a tipuon gondolkodom mire érdemes odafigyelni ezeknél ? Tipushibák is érdekelnének mert azt hallottam hogy a szelepek szeretnek leszakadni de esetleg valami ezen kívül még vane ami tipushiba ? Főként endurózásra és nyáron smként használnám . Várom a hozzáértők tanácsait peace
Ja, nehezen is jön le az a tank kb. még egy perc idő sem kell a leszedéséhez, így inkább te próbáld telepátiával a gyertyacserét úgy számodra biztos a siker!
Az a kérdésem lenne ,hogy Yamaha WR450F 04`-es motron hogyan cserélitek ki a gyertyát?
Esetleg leveszitek a tankot és így szépen hozzáfértek?(ezt nemakarnám)
Mert akárhogy is nézem még a kezem feje se fér be a hengerfejhez nemhogy még egy kulcsot is berakjak.
Igen a vázban van fent.Köszi a választ
Ha vázban van a nivópálca (nem tudom ha 04 esen éppen oda tették e) akkor járatás után kell megnézni ! Bemelegíted normálisan leállítod és utána megnézed ! Ha több napig áll a gép hajlamos több olaj lecsordogálni a forgattyúsházba és a vázban nivó szint alatti értéket mutat !
Üdv
(lehet ,hogy hülye kérdés)
Ti hogy nézitek meg az olajszintet?
Pl ha 2 napja nemvolt hajtva a motor
Vagy előtte 2-3 percig üzemel a motor és pár percre rá nézitek meg?
Mert nállam e 2 eset közt a nivópálcán az olaj nemugyanazt mutatja.
(04` WR450F)
üdv szelepeket meg nézted? szelephézagot ellenőrizd ha nincs hézag akkor szelepes lesz a gép
Sziasztok nekem 2005-ös WR450F-em van és egyenletes gáznál szaggatt meg pufog ilyen 70-80 km/h-nál! Ilyenkor mi lehet a gond? KArbi kitakaritva új gyertya van benne,gyújtás vagy nemtok már mire gondolni.....
Szia!

En Motul 5100 10w40-el hasznalom. 10 uzemorankent szurovel egyutt cserelve, ha terepen hasznalom. Nyaron a supermoto szettel varosban fagyizni jarni 15 orankent csereltem.
Hali
2-3 hete vettem egy Yamaha WR450F 2004 -est.Az lenne a kérdés ,hogy ti milyen olajat használtok/raktok bele?Motul 10w40(50)?
(márkát és sűrűség érdekelne)
Üdv. Sziasztok Yamaha wr 426 f 2002 motorom van. Az után érdeklödnék hogy nemrég motoroztam vele és olyan tünet jött elö hogy 5-dik sebeségben rángat kihagy.Ha valaki esetleg tudna segiteni megmondani hogy mi lehet a hiba okozoja azt nagyon megköszönném. Elöre is köszönöm.
Bármikor meg lehet nézni. És elvileg nem vagyok mesze.
Mikor lehetne megnézni!? Rosszul fogalmaztam blokknélküli motort keresekk wr-ből ! :) igy kompletba érdekelnne!
WR 450 F 04` Eladó 695e
Sziasztok! WR426 gyári kipufogó E számát szeretném kérni képben vagy írásban. Nagyon köszönöm előre is! A legjobbakat:kiscsera
Helló. Én hirdetek a képesmotoron, a jófogáson, illetve a használtautón egy 400 as Wr-t 150 ezerért motor nélkül. De ha csak a váz kell külön, akkor úgyis eladnám.
Sziasztok ! Wr vázat keresek 250 400 450 es bármelyik szóba jöhet! :)
Sziasztok!

WR 450 F hez keresek levegő csavart, mert sikerült elhagynom,viszont sehol sem találom a neten.
Sziasztok!

A fotón bekarikázva látható rugós leszorító-távtartót keresek WR400F-hez.
http://www.moto.it/moto-usate/... http://www.moto.it/moto-usate/... Létezik ilyen 2T WR 125? vagy ezek mind ilyen átalakított YZ-k? láttam rendszámosat is, és 250est is! belbiacos motor? Vagy hogy lehet ezeket rendszámozni ha yz?
ELADÓ Yamaha WR 450F! Ha valaki jó motort akar venni!:-)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_wr_450_f-9157613
Most tettem fel.
Sziasztok! Meg maradt néhány alkatrész a wr450-ből. Hengeren a nikasil sérült,váltóban a 4. rossz,de a többi jó. 5.új csak az került 70 ezer be,léptető villák jók. Hajtókar 2500km ment. xr 650r hátsó kerék csere érdekel,jó állapotú!
Sziasztok!

Még mindig vannak eladó motyóim WR450F-hez. Az idomokból van még supermoto első sárvédő két darab. légszűrőház-fedél, villavédő meg hátsó oldalidom (ezek mondjuk nem szépek, ezeket inkább odaadnám ajándékba ha valaki visz valamit). Van egy pár supermotóhoz való belső gumim, bontatlan Continental, tartaléknak vettem, de nem kellett szerencsére. Vízpumpa lapát és fedél, egy szinte új Moto-master 320-as féktárcsa és egy kuplunglamella-szett.

Írjatok ha valakit érdekel valami.

P