Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motor elkelt :-( . Nem vavgyok ettől felhőtlenül boldog, mert rendesen "összenőttünk", de azt gondolom az tulajdonosa gondos gazdája lesz.
igy néz ki
Én (is) tdm tükröt tettem rá sokkal jobb mint az eredeti xj nem rezeg nem forog jobban néz ki
Sajnos nem a szára fordul be, hanem maga a tükör fej. Ahol a gömbcsukló szerű csatlakozás van. Én ott nem láttam semmit, amit meg tudnék húzni. Vagy van, csak nem látom?
Szia! 10-es menet van a tükör szár végén a kontra anyát nyugodtan meglehet húzni. Elméletileg ha kellőképpen meghúzod azt, akkor kézzel sem tudod megmozdítani.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A tükreimet a menetszél behajtja. Az egyiket 70 km/h fölött, a másikat 90 km/h fölött. Meg lehet valahogy rögzíteni?
Keresek első sárvédőt 97-eshez
Szia Dzsozef,nem ritka a membrán lehet kapni,csak egy kissé borsos az ára és ha cseréled érdemes mind a négyet!! A motoros boltokat megnézed a neten Pl Sugomotors stb.És telefonálsz nekik, megszerzik!
Sima egyszerü, teszkóba és autósboltba is kapható. 7 végén megnézem milyen márka. Viszont igaz hogy visszamattul, főleg ha esőbe mész.
milyen krómtisztító volt? teszkós vagy valami spéci?
99es N-es változat alkatrészei eladók.Csak tel.Üzenetet,smst nem nézem.703179083.
Louis-ban.
Nagyon köszi az infót!
Az Opti Glanzot a Darázsgarázstól szerezted be?
Szia köszönöm, minden a helyén volt, nem rég szétszedtem darabokra és a dúsíto csatorna el volt dugulva teljesen kettő karbinál... Meg egy két apró hiba ami beállítást igényel, úszószint. Ami viszont gond hogy két karbi membránja meg van öregedve és meg van szakadva, még nem teljesen de nem akarom így összerakni, a gond viszont hogy nem találok hozzá 4Du elég ritka valószínűleg......
Szia,ennek a típusnak a szívatója a tank alatt, bal kéz felől a benzincsap mellett helyezkedik el,valószínű hogy nincs valamelyik húzó drót "én így nevezem "a helyén ami mind a négy karbit vezérli,ha leveszed a tankot rögtön lehet látni vagy csak a szívató drót nincs a helyén ami vezérelné! Amúgy a kajálása jó!!DE nézd meg www.xj600.szermek.eu honlapját,Nagyon sokat lehet tanulni,ha írsz neki segítőkész! Nekem legalább is segített!!Nekem 92 a divike de imádom,Ha valami kérdésed van írj !
Krómtisztitó, dörzsi szivacs és sok türelem.
7 eve tulajdonomba levo 1998-as xj 600-as Diversionom tipusvaltas miatt 385000 Ft-ert eladova valt ! Erdeklodni adatlapomon levo elerhetosegeimen, telefonon, e-mail-en , vagy itt lehet. Minden kerdesre szivesen valaszolok !
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj_600_s-10382531
2-3 éve hallottam róla Yoshimura termék .
http://youtu.be/TNuecgpQOAk
Nem krómozott az biztos az adatlapomon láthatod milyen lett annó régen . Most már nem foglalkozom vele ha bemattul elég macerás ha tényleg szépre akarod csinálni. Szezononként 1x átdörgölöm és ķész . Nem jut eszembe a neve külföldön vagyok , lényeg fogkrém szerű cuc rákened hagyod kicsit száradni majd alaposan át törlöd rongyal erősen
A leömlő egyébként krómozott lehet eredetileg? Az enyémen egész sötét szürke már. A krómtisztítóval teljesen ki lehet fányesíteni?
Nekem is jól jönne egy ilyen. Nem a bemattulással van a gondom, hanem a sok bogárral, ami jól ráégett. :-( Na majd ha jön az idény vége és úgyis le kell mosni alaposan. :-)
Csak az a baj ,hogy bármivel tisztítod meg 1 idő után vissza mattul
Kromtisztító a tecsóba lehet kapni ,én azt használtam bevált
Üdvözlök mindenkit!
Kérdezném tőletek, hogy valaki használta-e már a Darázsgarázs által forgalmazott kipufogó leömlő tisztítót?
Ha igen, akkor érdekelne a véleménye, és az is, hogy az a 25 ml es kiszerelés mennyire elég?
Illetve, ha van valakinek más megoldása a leömlő szebbé tételére, akkor az is érdekelne.
További szép napot!!!!!