Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A BJ rövidítés a németben Baujahr , lefordítva gyártási év . :)
Köszi!! Ez idáig ez tűnik a legkedvezőbb árfekvésűnek. Az a kérdés még, hogy az BJ. Jelzés mit jelent. Az én divim 96-os évjáratú xj 900 és 4 km típusú. Nem tudom, hogy ez kompatibilis e az enyémmel.
Én is találtam egyet :
https://www.ebay.de/itm/XJ-900...

DHL-el együtt 80€
egyebkent kb 3000 FT körül szoktam nekem onnan szállítani...
Shipping not specified. Will ship to Hungary. Read item description or contact seller for shipping options.

De ha meg akarom venni: This item does not ship to Hungary. Here is what you can do:

Change address
Pick a different item that ships to you

Igy irnod kell neki.
Néztem azt a 20.780.62 HUF-ost én nem látok rajta szállítási díjat. Te igen?
Van ott hasznalt is.a szallitas majdnem annyi mint a termek. Motorbontok topik vagy batszi motor?
Köszi! Erre pár perccel ezelőtt találtam én is rá, de nagyon drágának találom. Úgy hogy tovább kutatok, egy bontottal is megelégszem. Mint a képen is látszik az enyém csupán csak hiányos. A mechanikus része (úszó és annak szára) hiányzik. A többi jó állapotú. ( Gondolom, hogy egy korábbi tulajnál szétesett és az meg csak kiemelte az úszót)
Véletlenül találtam egy kezelésit
http://web.kabelnet.hu/vanek/X...
Üdvözlök mindenkit! Már nekikezdtem a szezonra való felkészülésre. Nagy szükségem volna egy üzemanyag szintjelző adóra a 900-as 96 os évjáratú divihez. Sajnos az enyém hiányos. Akinek van valami infója arról, hogy hol tudnám beszerezni, akár újat, vagy jó állapotú használtat, azt kérem jelezze.
Előre is köszönöm!!
Körülnézhetsz a nagyvas.hu oldalon is. A kezdő oldalon meg tudod adni a motorod paramétereit, utána felhozza automatikusan a hozzá való leggyakoribb kopó-fogyó dolgokat. Én általában tőlük veszek az olajon kívül mindent. Eddig meg vagyok velük elégedve, semmilyen rossz minőségű dolgot nem kaptam. De viszonyításnak, beazonosításnak is jó az oldal. Ha valamit nem találsz, telefonon is segítenek. Eddig a karbikba vettem eredeti japán szeleptű-készletet ülékkel, fékbetétet, sebmérő kábelt. Most fogok rendelni első betéteket is. Olajat 10w-40-est használok, volt már ELF is, most Repsol van benne, de semmivel nem jobb, megint Elf lesz, azzal simább a váltóm. Olajból semmit nem fogyaszt hatezer alatt.
Igen azt láttam az adatlapodon hogy Hondád van :) Köszönöm szépen a segítségedet, a tiédet és másokét is! Lejegyzeteltem mindent, így már bátrabban fogok vásárolni.
Köszönöm a szűrővel kapcsolatos ajánlást is. Most már a gyertyákat bújom :)
Mindig a síma HF 303-as szürőt használtam. Jó bele. Amúgy a Divi egy nagyon igénytelen, szög egyszerű motor. Viszonylag tartós, olcsó a szervizelése. Élményfaktora ebből következöen nem túlságosan magas. De én nagyon jókat túráztam vele
sok sikert... közben elköszönök. Nekem nem ilyen motorom van, tegnap csak véletlenül kattintottam ide és láttam a tanácstalanságodat...

Remélem kicsit tudtam(unk) segíteni...
nem. szerelésire. az egy kicsit több.,,

http://motodataproject.com/dow...

pl ezt. csak a kódot kell beütni (elsőre nem mindig sikerül) hogy nem vagy robot...
Mármint kezelési útmutatóra gondolsz? Igen van, nyomtattam ki mikor megvettem a motort tavaly. Szoktam is olvasgatni időről időre, mikor eszembe jut valami mindig kikeresem belőle.
szivesen...

service manual van?
Köszönöm! :)
megnéztem egy másikat. szerintem se kell levenni...
A Hiflofiltro és a K&N egy-egy márka. Sokan használják a Hiflofiltro-t, de vannak márka fanatikusok akik szerint a K&N jobb. És vannak akik a gyárira esküsznek. A sima és a crom között annyi a különbség, hogy az egyik fekete a külseje a másik meg krómozott. Ezt eldöntöd. Szerintem neked ehhez a motorhoz nem kell a verseny változat.

Itt látod a különbségeket..

https://www.google.hu/search?q...

Remélem azok menne, hogy merre lazítjuk és szorítjuk a szűrőt?

Olajszűrő leszedőt meg vegyél a LIdl-ben (állítólag most akciós) mert a nélkül csak durva módszerekkel lehet leszedni.
Köszönöm Vidom! A videót meg is néztem. Szerintem menni fog!
1 valamit még nem tudok eldönteni: jó ez a motoralkatrész oldal, de annyi lehetőséget dob fel és fogalmam sincs melyik lenne jó... mellékeltem a képet! Szerinted?
azért irtam, hogy nézzem meg hármat. Én pl azt sem tudom milyen a xj600-as...
Én a kipufogót sose vettem le!