Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ké pesmotoron árulnak eggyet a bontott motoroknál várpalotán ha jól tudom
Oké!
Áll az alku! Jelezz és felhívlak, lebeszéljük a részleteket.
Mai fejlemény! Felszereltem a ledes féklámpás indexet. Próbáltam szépen, igényesen! Késes toldókkal - vagy hogy hívják, stb. Az index testkábelére kötöttem a testet, kiderítettem, hogy a hátsó lámpánál a sárga a féklámpa, a kék a világítás. Első próba - nem működik! Először a testre gondoltam probléma okának, az is volt! Egy sima csavarra rátekerve a testvezetéket, már működtek is az indexek! Előlre még nem jött meg a ledes index, így ott még sima izzós van. Hát bőven kimeríti szerintem a 120villogás/perc értéket így! :-) De a féklámpa nem működött! Mozgattam a bekötéseket, semmi! Mérgemben szétszedtem, hagytam a gyönyörű megoldásokat másra - blankoltam a vezetékeket, tekertem rá a másikat és rögzítettem a szigetelőszalaggal! Nem szép, de rögtön működött! Üröm az örömben, hogy biztos kelleni fog majd ledes relé, és itt az egyik hozzászólásban említett dióda vagy ledes hátsó lámpa, mert külön-külön az index is, és a féklámpa is okés! De ha megy az index és úgy húzok féket, no, akkor a két féklámpa egymással ellentétes ütemben együtt villog az index-el. Tehát, nem fogom megúszni a villamossági szerelőt!
Természetesen, semmi akadálya, de csak a jövő hónapban, mert igen kiköltekeztem magam mostanság
Viszont van egy ajánlatom. Kárpótlásul a késésért viszek Neked jövő héten egy Yuasa akksit, amit az enyémből vettem ki, ha jó a motorodba. Töltsd fel, valamennyi van benne de nincs tele. Én nem tudok mit kezdeni vele. 4 éves, én nemrég kaptam egy vadi újat, azt raktam az enyémbe. Hétfőn és kedden délelőtt vagyok Zegen úgy 9 óráig. Vagy otthagyhatom a mellettetek lévő patikában is / Kristály /. YB 14L kell az enyémbe. Ajándék, ha jó, viheted, nekem nem kell.
70-375-9928
Sziasztok. Keresek törött, totálkáros Yamaha xj600-at magyar papírokkal, esetleg német papírokkal.
Hello Laci! Mi lenne, ha kettőt rendelnél, aztán megosztjuk a postaköltséget! Hmm, járható út? Töltés paranoiás lettem tavaly ősz óta, és ez esztétikusabb megoldásnak tűnik, mint egy MTZ óra
Köszönöm Kolléga Úr!
Most kicsit megnyugodtam, mert az enyémen is hasonló értékeket mérek, de sajnos az én akkumulátorom nem tartja meg a töltést, fél órával a töltő levétele után az érték 12.2 V-ra esik vissza és ez az álmoskönyv szerint nem jót jelent. Nem élte túl a " forralást" ...
Köszönöm a segítséget még egyszer, ha valahol összefutunk, vendégem vagy egy Traubira!
Még a télen rendeltem, kb ott is ennyi volt az ára, nem sokat használtam idáig. Esőben én nem szeretek motorozni, ezért még úgy nem teszteltem, sőt még azóta meg sem mostam a divit mióta felraktam. Én elsősorban azért szereltem fel, hogy indulás előtt rátudjak pillantani az akku állapotára, illetve látható az is, hogy tölt-e és hogy mennyivel. Egyébként menetközben többnyire le szoktam kapcsolni.
Még keresek hasonló kivitelben külső hőmérőt, de ez idáig nem akadtam olyanra amit fel is raknák rá.
Én itt találtam:
https://www.ebay.com/itm/Water...

Meg is fogom rendelni. Mióta használod? Tesztelted esőben?
Szuper, köszönöm szépen!
Egyszerüen és bevált a rögzítése.
Igen! 2 db usb (töltő) kimenet van a fedél alatt, a leírása alapján vízálló, de ezt én a Wish-ről rendeltem, mivel akkor csak ott találtam ezt a modelt, melynek két fajta felfogatási lehetősége van. Az egyik ( a hagyományos) ami szilikon betétes műanyag bilinccsel a kormányra szorítható, valamint amit én is alkalmaztam, egy lemez közbetéttel a tükörszár 10 -es menetével rögzítettem annak az ajjzatához. Nekem így jobban tetszik, és így sem remeg be.
A rögzítést a telefonommal lefényképeztem, arról a következő linkben teszef fel képet.
Szia!

Tetszik a voltmérős aljzatod! Gondolom 2db usb van a fedél alatt. Vízhatlan és e-bay-ról való? Látom, hogy nem a kormányra van szerelve, valami lemez tarthatja de hova rögzítetted? Szeretnék ilyet én is, de nekem csutka kormányom van, arra nem tudok rakni semmit, mert nincs rajta hely és nem is hengeres...
Ahogy ígértem! nálam ez a mérő műszer ezeket az értékeket jelzi. Még nem hasonlítottam össze más műszerrel, mivel nem észleltem még elektromos problémát.
Köszönöm a segítséget!
Szia !
A kistesót 16-án viszem műszakira :D
Csak átmegy valahogy
Szép az összes XJ aki itt a fórumon megmutatta , senkinek nincs szégyelni valója !
Az FE feliratos az indexrelé !
A test fekete vezeték a motorblokkra van kötve . Nevezhető állandónak . Szokták mondani hogy nincs test , amikor a csatlakozási pontja oxidált vagy festett felületű .
Legyél kreatív , egy ledes index féklámpával nem űrtechnika .
OK! Köszi!
Jo csak ird be ide. Holnap nem vagyok, vasárnap meg délelőttől gurulnék egyet. Szóval 9 körül vasárnap gyere ha kell valamit nézni.
Ha holnap nem boldogulok vele, lehet az lesz a vége... :D
Told ide és kimérem neked. (Most néztem az adatlapot. :) )
Nem mindegy? Széthúzod. Gyujtás ráad, ha megy az index akkor nem az.
Köszönöm! De melyik a relé? :-(