Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
A segítségeteket kérném: xj 600 51j-hez keresek 4db szívócsonkot: 49A-13597-01-00. Nem szükséges gyári, vagy új, csak jó legyen.
Előre is köszönöm a válaszotoka.
Picubacsi
Karburátornál benzinszint, tűszelep gondok lehetnek, pontosan meg kellene mérni őket és tesztelni, hogy tartja-e az adott szintet.
DID vagy RK lánc jók, a Reginát több helyen szidták, hogy hamar megnyúlt. Új lánchoz új lánckerekeket is célszerű feltenni.
Hol tudtál venni karburátort?
Köszönöm a tippet, én is hasonlóba gondolkodom...találtam egy szerelőt, aki a transalpomat (előző moci), megcsinálta és nem túl drága.. Ha neki sem jön össze karbisor csere...mégegyszer köszi.
Szia! Elég esélyes, hogy karbi probléma lesz. Azért rángathat, mert túl sok benzint kap és azért is köpi be a gyertyát és valószínű azért gyenge a szikra,, meg a sok elfolyt benzin miatt, magas a fogyasztása. Olajba nem került benzin? Érdemes karbi felújításon gondolkoznod. Úgy emlékszem volt itt valaki a fórumon, akinek a tömítések, tűszelepek cseréje megoldotta a problémát, nekem nem. Én végül vettem egy komplett felújított karbit és azóta jó a motorom. Ez drága megoldás, de amit előtte szerelőkre költöttem, úgy, hogy nem oldották meg a problémát, az még többe került... Sok sikert
Az első link működik, a második nem azonosít be.

Itt van mégegy

http://www.manualedereparatie....
Köszönöm a segítséget!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
A megoldás végül is Mekk Elek és MacGyver szerelemgyerekére hajaz: feltűnt, hogy a fogaskeréknek csak kevesebb mint a fele van elkopva (ahol a csiga érintkezik vele), a ferde fogazás többi része érintetlen. A belső részéről levágtuk a peremet (a képen az alsó rész) és a felső részre ragasztottuk.
Óra mér, öröm és boldogság :)
A következő projekt a kipufogó leömlők és dobok közti része lesz. Kissé szita állapotban van...
Sziasztok! Úgy néz ki meg van nyúlva a láncom. Az lenne a kérdésem, hogy milyet érdemes venni rá? Olyat szeretnék, ami ettől a szerény 61 lóerőtől nem fog megnyúlni. Nem sokára kimotorozok Ausztriába 2-3 napra és nem szeretnék finomkodni.
Üdv K Zoli
Voltam a boltban!Elvileg megtudja rendelni persze minden alkatész 100% ban mindig a cseredarab hozzánézésével a legjobb.

Roli
elfelejtettem. xj600 divi, 1995-ös 4br.........
sziasztok. kis segítségre lenne szükségem. szerelő széttárta a kezeit... a hiba az, hogy rángat a motor 3000 fordulat körül, kormosra köpi a gyertyákat, és fogyaszt mint állat. (9 liter körül). légszűrő, gyertyák cserélve, karbiszinkron is volt, de hiába... esetleg gyertyakábel, trafó baja lehet (gyengének látom a szikrát), vagy üzemanyagellátási rendellenesség?
minden infó jól jönne, hol keressem a hibát.
Köszi
"blazius" - Én ezt az egyet találtam 900S-hez:

https://www.ebay.com/itm/Yamah...

Illetve 900F-hez ezeket:
https://www.ebay.com/itm/Yamah...

https://www.ebay.com/itm/Yamah...

Sajnos szerintem nem egyezik a kettő, de bátran írjál az eladóknak, általában hamar válaszolnak és meg tudják mondani.

"Vidom" - XJ900S-hez keresi.

Üdv.
Hali!
Sajnos csak most volt időm foglalkozni vele. Kivettem, szerintem egyértelműen a meghajtó (műanyag) fogaskerék van elkopva.
Keresgélek, de nem találok. Valakinek van ötlete, hogy hol érdemes keresni?
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék.Tavaly isméthozzám került egy xj 900, ami egy 92-es 58 L tipusú. Van a karbi sor alatt egy kontra anyával rögzített hosszú csavar ami lefelé a primer lánc felé megy bele a blokkba. Jól emlékszem, hogy ez támassza meg a lánc csúszkáját, és némileg lehet vele feszíteni a láncot? Előre is köszi.
Skorpión Eco 920 sisakot szeretnék vásárolni. Segítséget kérnék abban, hogy hol van az a motoros bolt ahol nem csak megrendeléssel működik. Szeretek több méretből dönteni. A környékünkön MT, Agv, givi,Hjc, NOX, a kínálat. Tudom, hogy ezek is jók, de kipróbálnám a ballonos skorpión is.
Sziasztok. Hozzam kerult egy xj600 as moci. 1997ből 4BR motorkoddal! A karbival szívok. Megrendeltem a szivato tengelyehez a kis gumi tomitéseket de nem lett jo a motorhoz mert az enyem az muanyag tengelyes szivatós a tomites pedig a réz tengelyeshez valo. Ugyhogy ha esetleg kell valakinek ilyen tömítésböl 4db akkor van. Kérdésem az lenne hogy honnan lehet beszerezni az enyémhez valo tömítést? Illetve még az is érdekelne hogy mi szokott ezeknek a motoroknak a problémája lenni a karbival? Végső esetben érdekelhet egy komplett karbisor is. MIKUNI karbi van rajta ,de pontos tipus nincs feltüntetve ,leírásokbol szerintem 4bds lehet rajta.válaszokat ,segítséget ,előre is köszönöm!
Jó estét! Van valakinek tapasztalata 45-ös hátsó lánckerékkel kapcsolatban? Jobb lesz v rosszabb vele? Diversion S 45kw.
Köszönöm!
https://www.motorosboltroadrid... én ezt vettem és teljesen jó!
Köszönöm!

"rolikacsa" Neked is nagy köszönet!