Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. XJ600s-hez használ valaki LED-es hátsó lámpát? Ha igen milyen típust?
Köszi az infot!Írtam nekik mailt,holnap meg hívni fogom őket.
Úgy értettem, hogy hívd fel a sugomotort. Nekem pikkpakk küldték az XJ-s idomokat ráadásul szerintem teljesen jó áron. Hogy lesz-e neked plexi azt ki tudja, de egy hívást megér.
Kiket kérdezzek kedves István?
Kérdezd meg őket, hátha van nekik: http://sugomotor.hu/
Üdv Srácok!
Keresek Yamaha XJ 650 police-hoz szélvédő plexit !
Esetleg valakinek elfekvőben???Nem mai darab!
A rendőrök között is van ilyen is meg olyan is, nekem az utóbbi 15 évben gyakorlatilag csak pozitív tapasztalataim vannak velük. Igen, lehet hogy az egyik éppen bal lábbal kel fel és levágatja a lámpát vagy elveszi a forgalmit, a kérdés inkább az , hogy megéri-e ezt kockáztatni azért, hogy jobban lássanak az úton. A pozitív tapasztalataimból és abból kiindulva, hogy egyébként évente talán ha egyszer megállítanak (pedig autóval sokat megyek) akkor számomra nem kérdés, hogy igen.
http://youtu.be/4Hbm4JXlk1s
Van videok között olyan ahol a toronymerevito miatt is basztattak, pedig az sem rontja a jarmu menetbiztonsagat...
Rendőrje válogatja!. :-O De általában normálisak, csak a jogalkotóink vannak kicsit lemaradva az értelemtől. Meddig is volt tilos a pótféklámpa? Most meg már úniós előírás, hogy kötelező.
Köszi! Nekem már megvan a lámpám és arra akarok építeni, de jó tudni, hogy vannak más lehetőségek :) Tudom naív vagyok de nehezen tudom elképzelni, hogy a rendőrök olyan miatt bsztassanak ami a közlekedésbiztonságot fokozza. De majd beszámolok :)
Sajnos fotót nem tudok küldeni, mert COVID-19 miatt a téli tároló helyen ragadt a motorom. Egyszer majd biztos el tudom hozni... (pedig a szép idő és olcsó benzin miatt különösen fáj)
Az index látható marad, mert nem elé, hanem a spoiler alá előre kerültek a lámpák. Ami fontos volt, hogy függőleges irányban keskenyek, legyenek a lámpák, hogy ne érjenek bele a sárvédőbe teljes összerugózáskor.
Rakok fel egy képet, ahol próbáltam bejelölni, hogy mihez rögzítettem a házi konzolt, amire a lámpák jöttek. (ja és persze a lámpák, E jeles ködlámpák, motoron 1 db engedélyezett 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 45-46 paragrafusa szerint, de eddig nem szóltak érte...)
Kösz momo. Esetleg egy pár fotót meg tudnál osztani a nagyérdeművel? Én is gondoltam erre a megvalósításra, de az index még ettől látható marad? Egyébként nagyon gyorsan lépni akarok, mert ma IS elémfordult valaki. Motoron úgy érzem magam mintha láthatatlan lennék, nagyon kellenének az extra fényszórók. (videó: https://tinyurl.com/y7z945wl)

A másik egyébként amit mindenkinek ajánlok az a sisakkamera. Nem egy nagy összeg (kb 50€ mindennel) de ha fesz van akkor sokat segíthet. (természetesen nem gopro, de arra amire való tökéletesen megfelel)
Hello!

Lehet, hogy kicsit megkésett, de én ezt találtam: https://blinglights.com/hella-...
Ezen felbuzdulva házilag barkácsoltam tartót a spoiler alá. Az index konzolhoz rögzítettem egy tartót és arra ment rá a 2 kiegészítő lámpa. Korábban próbálkoztam a villaszárra rögzíteni, illetve az első sárvédő környékére, de a rugózatlan elhelyezés miatt, ott max. 3 hónapot bírt bármilyen csatlakozás.
"Cső távtartó", "lámpatartó konzol", "cső konzol" keresésekre ad találatot ami esetleg jó lehet. Az biztos, hogy fémből kell lennie a műanyag szerintem nem bírja a vibrációt, plusz megeszi az időjárás. Ha esetleg találsz valamit akkor dobj már egy privátot légyszi :)
Én is "felforgattam a netet", de nem találtam! Pedig biztos van, én is úgy gondolom.
Azért az olyan hihetetlen, hogy itthon nem lehet ilyesmit kapni. Valószínűleg nem jó helyen keresek. Mert amit #5617172-ben küldtél a tökéletes lenne.
Másfajtát rendeltem. A tartókonzolt megcsinálom, de így a csőbilinccsel és talppal nem kell szórakoznom, marogatnom. Csak hát igen, 90!!! napra igazolták vissza... :-( Lehet legyártom mégis... :-)
Igen! Valószínűleg az is jó lenne amit tegnap linkeltem de valahogy nincs kedvem hónapokat várni rá. A lámpa is 2.5 alatt jött meg :P Viszont ahogy nézem neked ez ideális lehet!
Ahha... valami ilyesmi talán jó lenne. Majd megnézem holnap a barkácsboltban.
Ehh... nekem valami késztermék kellene, mert nincs szerszámom az ilyesmihez :(
8x35x35 alu vagy acellemez . 2 menetes furat az eredeti csavaroknak , 2 süllyesztett furat 90 fokkal elforgatva a bilincsnek. Gyakorlatilag egy adapter 4 furattal.
Nem konkrétan XJ kérdés, csak kapcsolódik. Szóval nézegettem hova lehetne felrakni a lámpát és arra jutottam, hogy a bukócső vízszintesen futó csövén jó helye lenne (a képen pirossal jelölve). Az egyetlen bibi, hogy a lámpa úgy van kialakítva ha vízszintesen akarom elhelyezni akkor függőleges csőre lehet felfogatni (és fordítva, de az nem lényeges mert nem az eget vagy a földet akarom megvilágítani). Szóval valahogy a csőbilincset kellene 90 fokkal elforgatni. Attól félek, hogy új lyukakat fúrjak a fémbe, mert szerintem nagyon elgyengítené az anyagot. Van esetleg valami ötletetek? Köszi.
Ez nem jutott eszembe! Köszi! Szétnézek az alin...