Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mi volt Rolikacsa linkje alatt de: https://drive.google.com/open?...
Sziasztok,
Lehet, nem a legalkalmasabb fórum, de talán releváns. A '99-es Divimre keresek olajteknőt, mert a leeresztőcsavar menete félig elpusztult. Van valakinek eladósorban egy?
Szia Rolikacsa! Most jutottam hozzá egy XJ600S-hez! Megvan még a kezelési utmutatód? Az általad megjelölt link már nem létezik... Megköszönném ha tudnál segíteni! Üdv Péter
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy az 51J és a Diversion blokk alkatrészei mennyire 'csereszavatosak'? Jelenleg 'preDiversion' 600ra pályáznék és van egy hajtókar törött.

Köszönöm előre is!
Csak a dobokat cserélném. Ha a kb méreteket el tudod küldeni, az is nagy segítség. Köszi.
Hali!
A teljes rendszer kell vagy csak a vége? Én Tatabányán csináltattam meg, amikor kilyukadt a dob. Krómozott, nem rozsdamentes. Ma biztosan nem fogom lemérni, de ha nem felejtem el, akkor próbálok valami adatot kreálni, bár nem lesz profi, mert azért nem szednél le, hogy a furatok középpontját 3D-s mérőműszerrel betájoljam. :-) De ha valakinek alapból megvannak a méretek, ne fogja vissza magát, ossza meg az infót.
Sziasztok!
XJ900F -re keresek kipufogót, de sehol nem találok normális állapotút rá ezért már más megoldásban gondolkodom.
Próbált már valaki 900-as divi kipufogót tenni rá? Méretben mekkorák a különbségek?
Valaki esetleg le tudná mérni egy 900-as divi kipufogójának a főbb méreteit? (csatlakozás átmérő, felfogatási pont távolsága mindkét végétől)
A divi kipufogó is krómozott vas vagy az már rozsdamentes acél?
Állat jól néz ki!
Sziasztok...véget ért a móka ezen része....visszaállítottuk a gépet gyári mivoltára,kívül -belül.....Teljesen fel van készítve a következő szezonjára....
Azt honnan lehet tudni, hogy az karburátor USA vagy UK model? Azért kérdezem mert találtam ez a post-ot amiben írják, hogy egy másik motor karbiszettje részben megfelel az XJ600-asba is, viszont csak az US karbis. (http://www.xjrider.com/viewtop...)
Kb azt a minőséget is képviselik, szerintem egy gyufaszállal is ki lehetne nyitni őket.
Nem baj, majd teszek rá riglit vagy tuto lakatot :)
Most,hogy tisztán látszik ,milyen zárszerkezet van rajta,így az enyém szerintem nem játszik!Engem a nyolcvanas években divatos diplomata táskára emlékeztető zárnak tűnik.
Sziasztok. Így néz ki a zár a két oldalsó dobozon.
Szerintem ma kijutok a garázsomba és akkor lefényképezem a zárat a másik irányból, de az biztos, hogy békazár kell rá. Ezzel együtt lehet, hogy érdemes lenne rámókolni egy normál zárat, mint amit mosön javasolt.
istvanb dobozára szerintem béka zár kell, mert az amikor bezárod, az húzza össze a doboz két felét és ezzel nyomja rá a tömítésre.
Ez a zár ezt a funkciót nem látja el. Ha jól látom, akkor a második képeden lévő dobozon van egy külön zár, ami ezt az összehúzó funkciót ellátja (kép tetején látszik félig), és a kulcsos zár csak ennek a nyitását akadályozza.
istvanb dobozán nincs külön ilyen zár.
Én csak egy lehetőségről írtam.Egyébként nem valami jól kivehető,hogy milyen zár van a tiéden.Természetesen a gyári a legjobb!
Köszi! Ez sajnos az én oldaldobozomhoz nem műkszik mert az olyan békazáras mint amit zpzp linkelt. De amúgy meg fogom nézni, hogy nem egyszerűbb-e egy ilyet ráhekkelni mint az eredetivel szüttyögni. Biztos nem nagy újdonság, de az amazon-on 18€-ért két zárkészletet is adnak. Nem tudom mennyire macerás beletenni a givi dobozba azt zárat amit linkeltél, de ha az akkor esetleg ezt is érdemes megnézni: https://www.amazon.de/dp/B0072...
"Békazár", bekaka! Hát ilyenről sem hallottam még, de ez is jó. Kiváncsi vagyok, hogy 1 az 1-ben cserélhető-e a dobozon lévőre.
Nagyon jó lehetőség, mindenképpen érdemes megfontolni! Esetleg fotókat nem tudnál feltölteni vagy privátban küldeni, hogy lássuk te hogy oldottad meg?
Szia! Én is hasonlóan jártam a dobozaimmal és neki is álltam a zár keresésnek. Ezt találtam ami leginkább hasonlít a gyári megoldásra:
https://elimex.hu/termekek/370...

De tapasztalatom még nincs a dologgal kapcsolatban, mert még én sem vettem meg.
Ez csak lehetőség,vehetsz rá gyári zárat is.Én kb 10 db dobozt alakítottam ilyenné, de senki nem panaszkodott.Ja ebből 3 az enyém.
Világos... de mondjuk egy bolt előtt sem árt ha van rajta működő zár. Meg valahogy egy kicsit fsok attól, hogy menet közben esetleg valahogy magától kinyílik, pedig erre azért nincs túl sok esély. Na a puding próbája az evés, majd tavasszal kiderül, hogy szuperál a dolog.
Oké,de este úgy is felviszem a szállásra a dobozokat.Aki azzal a céllal közelít a motorodhoz, hogy kinyissa a dobozt az ki is fogja nyitni mindegy milyen Kappa-Givi stb. zár van benne.