Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó, köszi! :-)

Ma reggel kitoltam picit arrébb és ott indítottam be és mentem is.
(Csak ez a rohadt köd ne lenne...)
Vedd be a leszarom tablettát!
Lehet,hogy nem tud aludni,vagy csak kíváncsi,és akkor is figyelni fogja az utcát,ha szükség is lesz rá.(Ne legyen)
www.ajandekotletek.biz%2Flesza...]https://www.google.hu/url?sa=i...[/url]
Sziasztok,

Csak most regisztráltam, de már nem igazán értem miért nem engedi a profilt rendesen kitölteni. Mindegy, nem is ez a lényeg.

Gyors kérdésem lenne, ma reggeli élménnyel kapcsolatban. A hülye szomszédokkal mit lehet tenni?
1300-om van, gyári kipufogóval, tényleg nem hangos, hidegen sem. Ma reggel beindítottam, annyi volt, hogy felvettem a bukót és indultam, de már az egyik szomszéd az ablakból elemlámpával világított rám.
Megérteném, ha túráztatom, vagy órákig ott járatom a motort, de így nem igazán.
Ötlet?
Persze. De kis is keresheted.

https://www.manualslib.com/man...
2004-es XJR 1300-s szelephézagot tudna vki.mondani?Köszönöm előre is.
Sziasztok!
XJR1300 szelephézagot tudna valaki mondani?2004-es a motor.
Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Van egy 400-as xjr-em, és az a jelenség, hogy amikor járó motornál berakom 1-be, akkor egy "nyikkanó" hangot ad ki...más sebességben nem csinálja, illetve álló motornál sem. Van ötletetek mi okozhatja ezt?
Sziasztok, XJR 1300-ast keresek megvételre 1 millió környékén, kis plussz, ha nagyon szép, beleférne még.
Köszönöm,
Alpár
Sziasztok, van egy 1997 es XJR 400 asom es az elektronikája feladta. Vettem egyet egy bontóban, amivel még mindig nem jó. Nem szeretnék potyára venni többet, így egy működő motorba szeretném kipróbálni. Tudna ebben valaki segíteni nekem??? Nagyon nagy segítség lenne! Köszönöm szépen. ;)
Üdv! Én innen rendeltem meg tömítéssel,gyűrűvel együtt!
https://www.megazip.net/zapcha...
Üdv! Szívócsonk nekem is kellene, repedeznek sajnos. Én csak valami horror áron találtam, valami tipp esteleg, hogy honnan lehetne emberi áron beszerezni?
Japánból jön az áru. 1 hét alatt jött meg. Én most innen veszem a szívócsonkokat is.
26-tól olcsóbb lesz. :-)
Szia!
Nekem is ajánlottak 1 oldalt,amin megtaláltam ami kellett.
Küldök 1 linket ha elfogadod. Ahogy látom a szám megegyezik.
https://www.megazip.net/zapcha...
Sziasztok!
Korábban már írtam az XJR400-asommal kapcsolatban a benzincsap problémámmal, amihez még nem találtam tartós megoldást. (jelenleg beraktam utána egy univerzásil csapot amivel tudom zárni) Kb 26e Ft-ért találtam hozzá újat, viszont ahogy láttam felújító szettet lehet kapni 6-8k-ért is, csak sajnos egyikhez sincs felírva a kis xjr. Formára teljesen megegyezik a nagyokéval, holnap lemérem a méreteit, csavartávolságait. Esetleg valaki meg tudná mondani a nagy XJR csapjának adatait? Nem hiszem, hogy külön csapot terveznének minden típushoz, úgyhogy egyeznie kell valamelyik elterjedtebbel. .. Esetleg van valakinek egyéb ötlete hogy tudnám megtalálni a megfelelő felújítót? A neten már mindennel próbálokoztam, száma alapján(4HM-24500), angolul, japánul rákeresni.
Köszi a segítséget!
András
Lefotóztam melyik volt elsőnek benne,s melyiket rendeltem egy itthoni motoros boltból,ami ahogy tettük össze repedt is el.
Sziasztok! Rendeltem végül is Japánból,kíváncsi leszek mi lesz belőle.Elméletileg 1 hét múlva itt lesz.
szedd szét, fotózd le és küld el a lucifer0820@freemail.hu-ra..
ha nem boldogulsz, szólj, 48 eur a gyári...
Hali! Én télen a Yamaha World-től rendeltem, 16 000 Ft körül volt. Utángyártott ebay-est nem ajánlom, ott próbálkoztam először én is, de végül nem mertem berakni. (kb 5000 Ft-os kategória) A gyári Ebay-en sem sokkal olcsóbb, ezért vettem inkább itthon. Ha esetleg akarsz kísérletezni az ebay-es tömítéssel felajánlom szívesen..
Szia! Találtam az ebay-on,nézegettem is,csak nem tudom azok valóban eredetiek-e . Van olyan ami yamaha zacsiban van,azt lehet megpróbálom. Gondoltam hátha valakinek van olyan címe ahonnan már rendelt s jó volt neki. Már kettő után gyártottat vásároltam,de sajnos valamilyen oknál fogva elnyíródtak a szélein.Ezért gondoltam gyárira.
Köszönöm a segítséget.
Hello, ha gyárit szeretnél jó mélyen bele kell nyúlni a bukszába, dee ha elfogadsz tapasztalatot tőlem keresgélj az EBAY-en mert jóval ólcsóbban megúszod és van jó minőségű is. A gyári alkatrészeket innen rendelheted yamaha xjr 1300 oem parts egyenesen japánból! Vagy próbáld meg pesten a yamaha hungaryt de nekem mindíg negatív tapasztalatom volt velük és nem gyöztek meg arról hogy biztos gyári alkatrészt adtak, az ebay-t ők is ismerik.
Sziasztok! Tudna valaki olyan címet mondani ahol gyári szelepfedél tömítést tudnék vásárolni a motoromhoz. 1300-as gépről lenne szó. Köszönöm!
Szia András, másfél éve nekem is volt ilyen problémám igaz nekem 1200-em van de tökmindegy egy kutya, ha a szűrö a csapon ha nincs jó állapotban szerintem vegyél újat én megszívtam a használtal is a végén japánból rendeltem újat és 3-4000 ft-al került többe minta bontott. De ha hibátlan megpróbálhatod a felújító szettet. Azt javaslom az EBAY-en kereskélj mert itthon baromi nehéz találni még bontottat is. Yamaha xjr 400 fuel tab, vagy gas tab , így próbálj keresni. Hát sok szerencsét!!!
Sziasztok!
Nemrég vettem egy xjr 400-ast, amin ma a benzincsap megadta magát. Minden állásban folyik belőle a benzin, pedig ON és RES-ben csak járó motornál szabadna mert vákuumos megoldás. Valószínűleg a benne lévő membrán adhatta meg magát. (javítsatok ki ha tévedek) Az lenne a kérdésem, hogy valakinek volt-e már a benzincsappal gondja és hogyan oldotta meg? Van hozzá felújító készlet vagy kompletten újat kell vennem? Esetleg tudtok-e mondani valami jó helyet ahonnan be lehetne szerezni a szükséges cuccokat, vagy ismertek-e más típust aminek ugyan ilyen a benzincsapja?
Köszönöm előre is a segítséget!