Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,keresnék eladó,műszakis xt 125X-et! akinek van,kérem jelezzen itt,és írjon pár sort :)
szia
tudsz telefonszámot küldeni?
Guruu
Azért köszi!
Nem tudtam megoldani, pedig rengeteg dolgot megpróbáltam átnézni javítani, javíttatni. 99%, hogy a digitális kijelzőt kellett volna cserélni és megoldódott volna a probléma. Na de az meg ~120.000.-Ft (vagy még több). És ha megrendelem és nem az a baja, netán a tényleges baja kiüti az új kijelzőt is, akkor mi van?! Én hibás kijelzővel adtam el a mocit.
Heló szili76! Amit írtál a fórumon nekem is ugyan ez a problémám. Ha sikerült megoldani tudnál benne segíteni? (A műszerfal csak az üresjáratit és a tompítottat mutatja)
Hal! Nem tudom te pontosan melyik szettre gondolsz, en talán egy éve foglalkoztam a témával, egy francia kisiparos embert találtam aki nem pont xt-re de ugyan ehhez a tipusú blokkhoz készített talán 180ccm hengerfejet szelepekkel, ő mondjuk csak kizárólag pálya használatra ajánlotta. Az árakra nem emlékszem de postával szerelés nélkül olyan 200k ba ált volna meg a dolog, úgyhogy nem is foglalkoztam a témával a továbbiakban.
Hello. Véleményt, tapasztalatot szeretnék kérni. 150ccm hengerszettet rakott már valaki az xt-jére? Megéri? Változás?
Megvan, Most már jöhet a beállítás
A függőleges csavar, karbin kívűl, vagy belül van ? nem igazán látom, jól el van dugva a karbi, meg kicsit piszkos is. ki akartam venni, de a hengertől nem fér ki, a tankot se akarom leszedni ha nem muszáj.
Na azt a csavart nem vettem észre, amellyel a keveréket állithatom. Nagyon fehér agyertya, meg szerintem picit mehetne jobban is, majd kisérletezek vele :)
Szia!
Mire vagy kíváncsi? Karbi oldalán alapjáratot tudsz állítani. Hátul függőleges irányú csavarral keveréket.
Szia, elég régi már a hozzászólás, de a karbi beállításról szeretnék tippeket. Eddig egy csavart véltem felfedezni a karbin..
Esetleg ha más tud valamit, megköszönném ha szólna :)
Szia én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve vele nem volt még semmi komoly baja pedig azért már 45000 km van benne fogyasztásra is nagyon jó én szeretem csak ajánlani tudom
Üdv!Tudna valaki segíteni nekem abban hogy az első lámpámban az izzó néha gondol egyet és el kezd pislákolni de csak a tompított és egy idő után ki is ég izzóval lenne gondMert most kezdi megenni a másodikat esetleg meg köszönném hogy milyen a gyári izzója mert azt hiszem lett valamivel erősebb rakva bele de sajnos már nem emlékszem...
Szia!
Azt csak úgy lehet átállítani, hogy leveszed az akksiról a sarut és "újraindítod". Az ELSŐ alkalommal lehet csak a két funkció
közül választani.
üdv.: drszia
Kedves Mooros Társaim!

Yamaha xt 125 x-hez (2006) keresek sebességmérő "spirált". Csúsztam egyet és megsérült a huzal, mely elektromos rendszerű.
Tudna segíteni valaki, hogy hol lehetne beszerezni?
Köszönettel: drszia
Akksi saru le, vársz 10 másodpercet, majd visszarakod, ekkor ráadod a gyújtást, majd amikor a mtrd felirat látszik nyomod a kék gombot.
csak ennyit ír ki, hogy 125 endr és nem lehet látni "mtrd" opciót :/
endr és nem tudom átállítani, hiába nyomkodom a "kék gombot"
Amikor ráadod a gyújtást a gépre, mit írt ki, endr v mtrd?
Sziasztok! Nemsokára lerakom a jogsit A1-re (125ccm) és azt szeretném kérdezni, hogy javasoljátok-e az xt 125-öt, vagy esetleg valami más 125-ös motort javasoltok? Várom a véleményeteket! Kérnék kritikákat is ha van! Köszi! :D
Sziasztok!
Pár napja jutottam hozzá egy 2005-s xt/x-hez a mostani viszonylatokban elég jó áron. Ahogy utána jártam kb 100km/h kellene a vége legyen, de alattam 83 a max. (84kg vagyok). Kicsit zavar a dolog, mert azt hittem hogy stabilan tudja a 80-t. Annál több nem is kell. Ötlet rá, hogy miért lehet?
Igazából a minta a legkevesebb. Ha gyártatni szeretnél, és találsz egy lelkiismeretes szakit akkor semmi gond. De az nem egyszerű. A fék melegedése fogáspontja reakciója is más lesz.
Ő vele már beszéltem, sajnos már nem gyárt. Amúgy az biztos, hogy a mintája gyári lesz, a jeladó miatt.
Köszi a választ
SZia!
Persze. Nekem kopaszkak1 nevű felhasználó készítette, nem nyilatkoznék róla. (semmi személyes). Ha utcára kell, akkor gyári tárcsát vegyél szerintem.