Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello erdekelne hogy meg van e alkatresz az xt.bol vallaszod elore is koszonom. Pl.csavarok, idomok stb...
sziasztok poton pénzért vettem egy yamaha xt 125 x-et amihez kellene egy két alkatrész na most ami a fő gondom lenne hogy hiányzik a komplett berugóm és nemtalálok sehol tudnátok esetleg valami tippet adni vagy oldal linkelni ahonnan tudok szerezni ?
én 3dl-t raktam bele és remekül működik.
Sziasztok valaki nem tud olyan xt-t amit éppen bontanak?
szükségem lenne jó pár alkatrészre előre is köszönöm.
Üdv! Én eleinte úgy vettem, hogy fölsőbe volt rakva, de mivel akkor még új volt számomra nem ért le rendesen a lábam lejjebb lett rakva. Aztán miután megszoktam ismét fentre tettem, mert így magasabban ülök, autók közt is jobb lavírozni, jobban "látok". Egyébként meg elvileg így jobban kopik a lánc mert jobban felfekszik a vezetőre (vagy pont hogy az kopik nem tudom) Szerintem más jelentősége nincs. Egyén függő kinek mi a kényelmesebb.
Hello!
A hátsó gátlónak ugye 2 bekötési pontja van, te melyikbe használjátok? Esetleg milyen különbséget éreztek? Én az alsóba használom valahogy jobban "kézre áll" így nekem, kellemesebb a motor viselkedése
Sziasztok!
Megtudja valaki mondani, h körülbelül mennyi kilométerenként kell vezérmű láncot cserélni egy 600-as Xt-ben? (2003-as évjárat)
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlen a következő adatokat:
első hátsó féktárcsa külső átmérő tehermentesítő osztókor mérete furatok száma, hátsó lánckerék lánc mérete furatok nagysága száma osztoköre tehermentesítő nagysága vagy egy link ahonnan ezeket leszedhetem.
Előre is köszönöm!
Eladó a képeken látható motorkerékpárom, hívj bizalommal :) http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Heló!
Érdekelne hogy XT 125 r Paioli gyári teleszkópomba, mennyi olaj szükséges lábanként.
Köszönöm! :)
Nincs mit! Széles utat :)
Nagyon szépen köszönöm a tippet, megcsináltam ahogy írtad és most tökéletes :) Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Nem fog semmiképp. Hiszen egy motor élete során párszor szokás akksit cserélni, elég súlyos tervezési hiba lenne ha nullázódna. Szóval leveszed a sarut vársz egy percet. Visszateszed ráadod a gyújtást, majd elkezd villogni, hogy mtrd vagy endr. És hát elvileg ha neked kevesebbet mér mint amennyi, akkor amikor mtrd akkor kell nyomni a select gombot. Aztán próba ;)
Ha leszedem a sarut akkor összes kilométer nem fog nullázódni? Hogy lehet választani az enduro és sm mód között nem tudod véletlen? Köszönöm a segítséget! :)
Ha tényleg nagyon hasonlít az xt-hez, akkor digitális a km órája, amihez tartozik egy jeladó az első keréknél. A kerék átmérője befolyásolja, hogy milyen értéket számol. Ha minden igaz, az akkumulátor saru leszedése és felrakása után ott is lehet váltani hogy endr vagy mtrd vagy valami ilyesmi... Ez tipikus probléma szokott lenni, hogy a kisebb kerekű x helyett a nagyobb kerekű r-hez állítják be az órát ami kevesebbet mér a valósnál )fordított esetben pedig sokkal többet mutathat)
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy Malaguit X3M motorom 90% XT. A km órája elég furcsa értékeket mutat 50-nél mutat 37-38-at, 100-nál 70-et. Van valami tippetek, hogy mi okozhatja a gondot? Esetleg nincs valakinek egy User Manual-ja XT-hez? Köszi előre is.
Üdv. nekem is ilyen van be lehet úgy álítani hogy jó legyen és elférjen.
Értem igen beletartozott, köszönöm a választ akkor majd megkérdezem szerelőm / elviszem hozzá . Csak hát ha olyan amit megmertem volna csinálni biztos kézzel :)
Úgy tetted el, hogy a tisztigatást (gondolom a karbi tisztitás is bele tartozott) követően már nem mentél vele? Mert ha igen, akkor lehetséges, hogy akkor állítódott el valami, ami miatt gyengélkedhet. De csak egy 5let...
Hellosztok! Igazából nem tudom hogy hova irjak de szerintem ide illik legjobban a téma. Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy yamaha xt125x-et szépen is ment mindent átnézettem szerelővel is 100-at (ha nagyon erőltettem 115-öt amit 2-szer ha megcsináltam ) simán ment. Nos télen szerelőmet kikérdezgetve szépen letisztitva, minden pöpec rajta elteszem. Most elővettem pár hete és lasabb hamarabb túl pörög 80-ért küszköd ! Valaki valamit tud mondani hogy mi lehet ?
Szia!
Teleszkóp szimering csere!
Mindkettő gátlót meg kell csinálni, nem elég ilyenkor azt amelyik folyik.
Tudok benne segíteni, elérhetőségek adatlapon.
Üdv.
Sziasztok ! Yamaha xt 125x motoromra szeretnék venni ufo kézvédőt http://motoroswebaruhaz.hu/spd... ilyen fajtát, csak félek ,hogy nem fog elférni a kuplung illetve a fékkar ,vagy hogy esetleg vágni kell majd belőle! nemtudok erről valamit,vagy esetleg valakinek nincs ilyen ?! VÁlaszokat várom előre is köszönöm!üdv.
Sziasztok!
Ma azt vettem észre, hogy a bal első teleszkópból szivárog az olaj. A rugóútra keni fel az olajat. Ez gondolom azt jelenti, hogy valamelyik szimmering eldurrant. Járt már így valaki? Mi a teendő ilyenkor? Soha semmi baja nem volt, erre, hogy jön a műszaki sorra betegszik meg a kicsike.
Előre is köszi!
Üdv!