Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erni.
Ha jól tudom, a benzinpumpa folyamatos nyomást adagol, az akkor szokott rossz lenni, ha inkább kevesebbet nyom mint kellene. Ott kell egy folyamatos nyomás és annyi.
A motorba jutó üzemanyag mennyiséget az injektor adagolja a hengerbe a vezérlés alapján, amely vezérlés a motorban lévő különböző szenzorok alapján dönt úgy, mekkora mennyiség befecskendezésére utasítsa az injektort. A különböző szenzorok egyike például a lambda-szonda a kipufogónál, ami ugye úgy járul hozzá a benzin-levegő adagolásához, hogy folyamatosan nézi a kiáramló elégett gáz értékét. Ez egy adat, amivel dolgozik az elektronika. Aztán ha jól tudom, elvben a az égéstérnél is van mérőegység.
Szóval szerintem nem a pumpa a hibás.
Sziasztok: itt írtátok hogy, volt valami benzinpumpa hiba, mik voltak a tünetek? Az enyém olyan sok anyagot kap hogy fulladozik bele, és így nincs alapjárat, és tönkreteszi a gyertyát. Ötezres fordulattól már jó, ott már bír a sok anyaggal. Van valakinek ötlete vagy tapasztalata ez ügyben? Ja ybr 250
Üdv mindenki!

Pár hete vettem egy 125-ös ybr-t (2006) és egy olyna kérdésem merült fel, hogy a gyári első lámpa izzónál van erősebb is? Ahogy láttam 12v/35W-os izzó kell bele, illetve 12v/5w-os az első helyzetjelző, ha jól olvasom. Azt néztem, hogy 2-5k-ért már van valami erősebb halogén izzó, vagy tévedek és olyan van benne most is? Olyan halovány a fénye.
Sziasztok! :D külsőre szeretném tuningolni a 125 ös ybr-emet. mit javasoltok hol kezdjek keresgélni.. ? láttam képekben hogy a Km/h nál nem zölden világít hanem kéken..azt hogy lehet megcsinálni? valamint felnicsíkot honnantudok szerezni és esetleg led világítást lehet valahogy rátenni?
Sziasztok: ha valakit érdekel ybr250-re csomagtartó vagy bukókeret az írjon. erniybr250@citromail.hu
Nekem volt fent hátul 110-es gumi és nem húzta össze (metzeler lasertec) sőt szerintem jobban is viselkedett a kanyarokban, de már lecseréltem 100-asra mert nagyon közel van a gumi pereme a hátsó fékpálcához.
ybr 250-hez csomagtartó és bukókeret eladó. erniybr250@citromail.hu
A 2,75 ös guma az 80as nak felel meg...
A 3as hozzávetőlegesen 90-es.

A normálisabb gumikon vagy elgalább az adatlapjukon megtlálható, hogy mekkora tól-ig felnire szerlhetők fel.

A 80as (2,75)gumi 1,6-1,8 as felnin áll normálisan.
1,6 alatt behúzza, felette meg kilapul.

90es gumihoz rendszerint minima 2-es felni kell, de inkább 2,15 ön szoktak normálisan állni.

Egy olyan felnire, amire eredetileg 80as gumi való eléggé értelmetlen 100 as gumit tenni 110-est meg pláne.
Én mindig Castrol-t vettem, hogy miért, nemtudom, talán ezvolt a legszimpatikusabb, de beválni látszik.
Hali! Ezen már én is gondolkoztam, olyan szempontból, hogy a 125-öst megérné-e lecserélni 250-esre. Tud-e annyival többet stb. Erre én is kíváncsi vagyok, ki mit gondol.
Sziasztok!

Váleményt tudnátok mondani a 250-s YBR-ről ?
Megéri beruházni rá vagy inkább egy 125-t érdemes venni?
Motult használok bele;)

Amúgy köszi a választ! 100-assal látszik vmi különbség am a gyárihoz képest?
Üdv nektek,
ybr125-be milyen olajat ajánlotok?
nekem most hátul 100 as van és az is marad. voltam ma gumisnál és lebeszélt a csóka a 110esről. olyan vékony a felni, hogy össze húzná a 110est és szinte nem is lehetne látni a különbséget a 100 és a 110 között. elől most nem is tudom, hogy milyen, még a gyári és annak más a számozása 2,75-18 s901 ez nem tudom, hogy milyennek felel meg.
azt viszont tudom, hogy előre nem fér be a 100as, mert beleérne a sárvédőbe.
Sziasztok!
Van egy XT125X-em amin meghalt az öninditó.Esetleg innen valaki akinek van bontott?YBR125 ben is ugyanaz van.
Hello, nem próbáltam sajna, pedig jobb lenne vmi szélesebb gumi rá... ha összejön valami, írnál nekem?
Most hátul van 100-ad elöl pedig 90?
Üdv.
Most érkezett el a gumi csere az Ybr 125ös-re.
Nekem most 100/90-18 van rajta. te próbáltad a 110-et?
És előre mehet a 100-as?

előre is köszi az infót.
ok, azért köszi! Természetesen a tapasztalatokat megírom majd.
Hali! Én is gondolkoztam, hogy a rugókat kicserélem, mondjuk nekem a gyárinak a keménysége/puhasága megfelel, nekem leginkább "rövid" jobb szeretném, ha kicsit hegyesebben állna a hátulja, de ha így marad is jó Tudom ezzel nem segítettem, csak gondoltam megosztom veled az ezzel kapcsolatos gondolataimat Sok sikert a cseréhez!
Sziasztok!
Arra az elhatározásra jutottam, hogy a hátsó lengőkben kicserélem a rugókat, két személlyel elég kényelmetlen, nekem konkrétan keményen felüt a rendszer, ami sem a lengéscsillapítónak, sem az asszonyka hátsójának, no meg az én füleimnek sem tesz jót, szörnyű hallani azt a nagy csattanást.
Elég sok kérdés felmerült bennem,pl.: mennyivel legyen keményebb, legyen progresszív rugó, stb?
Szóval, ha esetleg van valakinek ezzel kapcsolatosan kalandja, tapasztalata, írjon legyen kedves egy-két sort.
Előre is köszi minden hozzászólást!
Üdv,
István
(xjr 400!)
Sziasztok!

ybr 125-höz hátsó fékbetét gyári csomagolásban, ill. 1 db gyújtógyertya (zsír új)a gyári ár feléért eladó. 2500 ft a kettő.
Hello segitség kellene...néztem motorokat léghűtésest meg vizest is? melyiket ajánlanátok? melyik birja jobban? vagy bármi érdekel a témával kapcsolatban köszönöm ;D leginkább túrázásra
Üdv!

Csörgessed meg az alábbi számot, elmentem és hétvégén valamikor felhívnálak, a munkahelyi szorgalmi feladataimmal most elhavaztam egy kicsit.
70/377-2158
Üdv!
Csak nyugodtan, segítek ha tudok.
Köszönöm az információt, ha nem baj majd még kereslek, most mennem kell dolgozni.
Üdv!