Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lököttke.

Tudod, mit cseréltek? Mi volt a visszahívás oka?
Most sikerült hozzájutnom egy 250 es YBR-hez, még nem írattam át, 2008, 6 hó-i. Kit szükséges felhívni pontosan? Azt a kereskedőt, akinél vették a motort?
Köszönöm.
Add meg a tszámodat felhívlak.fekmisi@citromail.hu
267 km,én Abonyi vagyok Szolnok Cegléd között.:(
Én GY-M-S-megyei vagyok, Beledi. Az messze van tőled?
Merre laksz,érdekelne a csomagtartó a tszámom:0670 293-5155
Szia: Még meg van.
Szia Erni!

Megvan még a csomag tartód a ybr 250-re?
Sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem! Nenne valakinek hátsó felnie Ybr 125-re. a motor évjárat 2005, de szerintem nem függ az évjárattól. segítségeteket előre is köszönöm.
Hali!

Az én ybr-em 120at megy 9500nál,versenysúlyom erős 70kg beöltözve, 2személyel 110mentem már vele,3.éve van nálam,kb csak olajat ,gyertyát meg izzót cseréltem benne,tavaly nyáron adta meg magát vmi elektronikus dolog,de azóta sincs semmi baja. Ha van lesz még vmi egyéb kérdés nyugodtan vegyél fel msn-re, Üdv: BerikPeti
Kaptam egy szerelmes levelet biztonsági visszahívásról a közigazgatási és elektronikus közszolgáltatások központi hivatalától.
Akinek ybr 250-es mocija hívja fel a yamahat és alváz szám útján meg tudgya hogy vissza hívták e a motorját.
Sziasztok: nem érdekel valakit ybr250-re csomagtartó, az írjon az erniybr250@citromail.hu-ra 10000ft utánvéttel is.
akkor keresd petit... beírod videó keresőbe hogy ybr asszem peti-racing a nickje vedd fel mesnre vagy nemtom ő sz.tem feltud világosítani
Én tesztekben egytől egyig ilyen 100 körüli végsebességet olvastam, ami azért kevéske. ezért is jó lett volna, ha valaki olyan válaszol akinek van is ilyen motorja, h valóban ennyi, ez mennyire "vészes" a mindennapokban, 2 személlyel milyen stb..
attól függ... én is kinéztem egyet elég olcsón bár én csak jövőre mehetek 125ösre de utána néztem picit... végsebesség 100-125 között van utazó ettől függ. 2 személyt passzolom de én erről a motorrol teljesítményen kívűl rosszat nemhallottam
Szemezgettek egy ybr125-el, sak félek a teljesítmény kevés lenne Mik a tapasztalatok vele? Mennyi a tartós utazó sebessége, és a végsebessége? 2 személyt menynire szereti? és ez sebességben hogy nyilvánul meg?
köszi
nem tudom, én még soha nem szedtem szét annyira, xt fórumban volt róla szó régen , nem biztos de úgy emlékszem hogy a kuplung felőli dekli alatt az első részen, kb egy 1-1,5 cm átmérőjű réz szűrő szerű valamit keress
Köszi!Pontosan hol van benne, lécci?
nincsen benne, egy kicsi tisztítható szűrő van benne de azt meg ritkán kell pucolni
Lehetséges-e hogy az YBR-en nincs olajszűrő, mert akárhogy is nézem nem találom, könyvében sem írja, de szakember azt mondja, olyan nincs, hogy négyüteműben nincs szűrő?
Vettem végül.
Még 20 nap és Magyarországon leszek.

Akkor majd kipróbálom, és írom ,hogy bevállt-e.
Most tavasszal könnyen indult az YBR !Nem akartam elhinni, én is meglepődtem.Tavaly ősszel leengedtem a benzint a karburátorból, így még nem tettem el télire régebben.Most tavasszal benzincsapot kinyitottam , szívatót felhúztam és a berugókarral 3-at rúgtam. Gyújtás ráadva első rúgásra gyönyörűen járt a motor határozott fordulaton ! Remélem ezt a szokást betartja máskor is.

6000Km felett van benne , szelep hézagot kell leellenőriznem majd.
Jobb idő lesz járhatok vele melózni
sziasztok.

Ha érdekel valakit van 1 eladó YBR- 125 motorom.
A lista ára: 798.000.- forint
Én adom: 635.000.- forintért.
Teljesen új o km-es kék
Ha érdekel valakit hívjon.

06-30-331-83-13
Eladó 1 teljesen újszerű fejidom,dupla h4-es-es foglalattal!
-műanyag felek tökéletesek
-szép,karcmentes fekete fényezés
-új 2db.h4-es izzóval

(bármilyen naked mocira feltehető)
Képeket kérésre készitek!

Érd:.06-30-913-3965
Sziasztok:Ha valakit érdekel, ybr 250-hez csomagtartó, az írjon a erniybr250@citromail.hu-ra 10000-ft utánvéttel is.
Hali mindenkinek!
Van egy teljesen új csomagolásban lévő YBR 125-ös első sárvédőm ezüst metél fénnyel teljesen gyári egy percet nem volt használva! Új ára 23900- huf volt számlával! 10.000huf-ért odaadom!