Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Van egy Yamaha Yfz 450 quadom.
Indításkor nem teker az önindító csak kattog az akkumulátornál a relé. Biztosítékokat cseréltem, aksi új valamint csatlakozókat is megtisztitottam, de még mindig fenn áll a probléma. Merre induljak tovább. Tegnap még mentem vele, ma már ez a helyzet.
Sziasztok keresek yz 125 94-es gyári membránt és karbit! Ha valakinek van akkor kérem írjon!
Sziasztok!keresek yz250f 2002 -höz vizpumpa tengelyt.Köszönöm
hali, segítséget kérnék, nézegetem a 250es yz-ket, hetek kérdése és veszek egyet, viszont úgy 14 éve krosszoztam utoljára, akkor még egy gyors karbitisztítás, gyertyapucolás elég volt. kéne valaki aki elmagyarázza itt a dolgokat, nem vagyok teljesen laikus, de megnyugtató lenne, ha egy yz tulaj mondaná el mire kell figyelni, mit kell cserélni, mik a tipushibák, és akit baszogathatok néha ha valami nem stimmel. hova vigyem szervízbe, vásárlásnál mire figyeljek, ilyenek.
ugyanitt: keresek 2013-2015ös yamaha yz250f-et
Köszi pacsi
Sziasztok! Mirol tudom megallapitani hasznalt motor vasarlasnal h a motor mondjuk 16 vagy 18 as evjarat? Alvazszam vagy motorszamrol tudtok valamit? Mi az amit figyeljek az idomokon kivul persze
Hali. Van egy 2003mas yz250f-em olyan problémám van hogy, minden sebesség ben érezni lehet egy pici rángatást de 5.ben jobban érezhető mint a többi sebességben, és a gáz is fennakad. 22.6 óra van benn felújítás óta benne. Minden új (váltó dugo hajtókar szelepek jók szelephézag jó új gázbowden gázkar a fuvokák a karbiban újjak és a standard méretűek)hidegen melegen rugásra indul, és az istenért nem tudjuk h mi a baja. Van valami vélemény?
Sziasztok van valakinek megoldása egy Yz 250 1989 hez berugókar pótlására ? Mivel lehetne helyettesiteni ?
Sziasztok bont valaki Yamaha yz 250 99-est?
Helló
Yamaha yz 125 1997 keresek üzemanyagtankot!
sziasztok nekem is jo ideje yzf 450em van 2005 evjarat es most vmiert az olaj tulfojo cson veri ki az olajat mitol lehet..?
Hali visszab olvastam jogy volt gondod az yz vel ,hogy gáz adas utan kis ido utan allt vissz az alapjaratra , el tudnad nekem mondani hogy minmiatt voltbez mert az enyemen is ez a problema
Es sokat segitenel ha volna hozza tanacsod . Köszönöm
Hali sikerült kideríteni hogy mi volt a hiba ? Nalam ugyan ez a tunet. Gazadas utan kell igy kis ido neki mire vissszall alapjaratra
Üdv.!
YZ250 1993-asra keresek PC, FMF, HGS, vagy Doma rezót. Csak új, vagy újszerű érdekel.
Köszönöm. 20 négyhetven ötvenkettő 02
Sziasztok!Lenne egy 2012es yz450f-em eladó.Magyarországi szalonból vásárolt,ujkora óta 75 üzemóra van benne.Költségmentes.Harminc,ötnegyven,nullahárom,huszonöt
Hali
1998 as Yamaha yz 250 hez keresek váltó tengely léptető villával eggyütt. Képet árral ha valakinek van. :)
Hali
1998 as Yamaha yz 250 hez keresek váltó tengelyt.
Esetleg ha valakinek van eladó jo allapotu hengerje henger fejjel
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,2003 450-ről lenne szó,most került hozzám a motor,és a 3 szívószelep elvolt görbülve,valószínűleg elugorhatott a vezérlés,a henger dugó az teljesen hibátlan,a 3 görbe szelepet kiszedtül,de utána láttuk hogy a szeleptányérok megvannak repedve,illetve egyikből letört egy darab,a kérdésem az lenne,hogy ezeket lehet cserélni,vagy keressek hozzá egy bontott hengerfejet?Illetve esetleg itt lenne valakinek ha arra kerül a sor?
Köszönöm előre is a válaszokat!
yz 400 2t komplett motorblokk eladó. Privátban érdeklődjetek.
keresek : GYTR power tunert yzf 2018hoz. 19 es hátsó kereket, emberi áron nem leélt szemetet.
eladok : yamaha gyári vastag kormány, markolattal együtt.

írj: seporoth@gmail.com
hogy ne rozsdáljon :)
Déczi Feri. László Mihály (lm suspension -egyesek szerint kontár) Fehér Géza, fehermotor.hu
Sziasztok. Maradt ki egy csomó új gyári és utángyártott tömítésem (szelepfedél Hengertalp hengerfej dekni és a többi.. szelepszár szimeringek) van még lengőkar felújítószettem is csak ki lett bontva. Használt de jó állapotú kuplung kopó lamellaszett. yz250-f 2006-2009.
Ha esetleg valakit érdekel írjon nyugodtan.
Helló
Bont valaki yzf- et? 450 ről kellene első teló. A korábbi érából érdekelne, ( 2002- 2005 ) habár nem tudom volt e váltás a tengelyek terén. Nem gond ha ereszt a szimering.
Köszi
Szia! Fűtő...:D