Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok most készülök venni Tunderracet ujrakezdö motornak turázni 10x éve fzr hajtottam de az 9 éves volt és ez 18 menyire megbízható?Nem vagyok szerelö és nem szeretnék erre keresni.Elöre is köszönöm.....
Néztem, köszi, most vettem NGK-t :( Ha nem válik be kipróbálom ezt :)
http://www.moto-sticker.com/su...

Véletlenül megtaláltam a bulgáriai matricást, az ebay-en is fent van de itt 10ezer fölött van a szett.. Ha valakinek kellene..
Ez konkrétan jó az Ace-hez is,1996-2001-ig 4VD motorkód
Nemtudom. Én konkrétan típushoz rendeltem 1987 FZR 1000 2lf.
Jónak tünik, 98 Le-ig van.....??????
https://alkatreszek.hu/motorke...

Én innen vettem tavaly a gyertyákat,és hibátlan. Előtte én is megszívtam az NGK-val,pedig boltban vásároltam. Szezon végére 4-ből 3 szar lett,a menet széle és a középső elektróda közt szikrázott. Ezekkel semmi baj,és még olcsóbb is volt. Mondjuk nekem egy öreg FZR van.
..én mondjuk a csavarra gondoltam...
Ha kitöltenéd az adatlapodat, talán könnyebben tudnánk segíteni. Pl mondanám, hogy vegyél Pesten Homasitában indexet, de nem mondom, mert lehet hogy Tasmániában laksz és az messze van. Ezt az NGK-t meg gondold át, mert régen fogalom volt, de én már csak a Denso-t veszek a jövőben.
Baszki most tudatosul bennem, hogy az asszony GS500asába tavaly vettünk gyertyákat, BOLTBÓL. Na már most azok is beszartak NGK mind a kettő, holnap kiszaladok megnézem mi a faszt adtak el ezek nekünk. Igazából sosem voltak jók, pedig olyat rendeltünk amilyen kellett....
A gond az hogy nem tudom, hogy mit kellene majd észrevennem. Érezhetően jobb lesz a motor? A gond az, hogy ezek a gyertyák szerintem régiek benne, tehát valószínűleg jobb lesz, de mást nem hiszem hogy fogok érezni. Ha beszarnak idő előtt akkor tuti hamis. Akitől rendeltem az egy cég, tehát nem hiszem hogy hamis lenne, pláne ha német. De átnézem a cimkét a dobozt meg mindent ahogy küldtétek.

Olajat szűrőt ilyesmit én se fogok onnan rendelni, mert nekem olajból csak "friss" kell. Meg itt van megbízható gyerek aki hoz nekem.
Más amit észrevettem, a hülye előző okos gyerek betett előre hátra valami kínai szar irányjelzőket. A hátsót visszacseréltem a gyárira, de előre a régieket nem szeretném visszatenni. Láttam ilyen süllyesztett első irányjelzőket amik idomulnak az oldalsó idomba. Esetleg nem tudnátok honnann tudok rendelni? Nekem az nagyon bejött.
Sziasztok, PK majd írd meg tapasztalataidat a rendelt cuccokról, mondjuk én nem merek rendelni kintről szűrőket, olajat, gyertyát, a többit igen. Igaza van Zsoltnak hogy sok a hamisítvány....ellenérv...a forgalmazó /eladó/ nem kockáztatja hogy kib@sszák az aliról vagy az ebay-röl.
Plexit rendelj aliról, írj valamelyik kínainak, biztos lesz valamelyiknél, ...és kérj tőle képet!!!!!!!!
Nem akarok beleszólni, mert 5 napja nem vagyok motortulajdonos, de ezek az NGK-k nem nagyon hasonlítanak az általam ismertekre. Azon kívül, elég rendesen hamisítják, úgy hallottam. Én DENSO-t használtam érezhetően jobb lett a motor tőle, olcsóbb is és nem hallottam hogy hamisítanák.
https://alkatreszek.hu/eredeti...
http://www.hyundaiaccent.atw.h...
http://users.atw.hu/mb-w108/er...
Végül vettem egy szett ilyet:

http://www.ebay.de/itm/4x-NGK-...

kiváncsi leszek... :D lehet hogy kataklizma lesz tőle, vagy atomsugárzás, bár nekem az is elég ha csak jót teszek ezzel a motornak.... :)
Én ugye 15W50es használtam, akkor ne is váltsak 20W50esre? elvileg ebből kevesebbet kellene fogyasztania. Én szigorúan csak Motult öntök bele.

Az Exup szelep fedelét levettem, de be még nem indítottam, lehet holnap elugrok venni egy új aksit aztán beindítom és meglátjuk hogy működik e, de mivel trehány volt a gazdája így nem hiszem hogy csodák fognak történni.

amiket ma rendeltem:

http://www.ebay.de/itm/4X-Zund...

http://www.ebay.de/itm/Lenkere...

http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...

mondjátok hogy nem rendeltem szart :D

más van egy gyári karcos sárgult plexim és van egy fekete bubble. A gond az hogy egy GoProt dobnék fel a motorra, de nem tudom a mostani feketét rajtahagyni mert nem látszik ki rajta semmi. Így visszatenném a gyárit felpolíroztatom stb. csak akkor meg lehet hogy mellbevág a menetszél. Tehát plexit honnan tudnék venni? Ismertek valakit, bubble átlátszó érdekelne.
Szivesen várjuk, úgy is kevesen vagyunk Zsolt :((
Eladtam az Ace-t. 6 évig volt a társam. Úgy érzem, a legjobb helyre került. Új tulajdonosa, valószínű itt fog jelentkezni. Segítsetek neki!
Üdvözlök mindenkit! Sziasztok!
...ááá, na majd csak kész lesz...holnap úgy is hó lesz megint.. :D
Én pénteken amikor a fotókat lőttem, kicsit csapattam a cégnél az udvaron :) Jó volt hallani a hangját :)
Első indításról dobom fel a videót.. :D
Szép a vas mumi :) ma vittem a fényezőhöz.. :)) Csinál karbon mintát is, nagy volt a kisértés hogy az óránál lévő idomot megcsinálja... :)))
Lassan jó idő lesz, már viszket hogy ráüljek :D
Szép idő van :)
Köszönöm ,meglehet. Igazándiból egyáltalán nem zavaró, legalább hallom ,hogy van benne valami
Az a generátorlánc,mindegyikben zörög!
Az exup is lehet persze,viszont az egyfolytában zörög vagy beáll és hibát jelez :)
Nem tudom mennyire nagy buli a 20w50-es castrol..
Szerintem,de ez az én véleményem... Egy rakás szar!
A váltót rugdosni kell,a másik meg az hogy nem túl baráti az olaj összetevője,rakodik le mindenhova.. Hiába az actevo,nagyjából szart nem ér!

Ha igazán kegyesen akarsz bánni vele,akkor Motul 15w50 ilyenkor marhafasza a váltó.
Vagy 20w50 de ugyan úgy félszintetikus mind a kettő!! Szintetikussal ne próbálgasd,mert csak a pénztárcád bánja!!

Az exup szelephez kemény rézzsír kell, meg nem árt a bal oldalán a perselyházban lévő két kis csavarral utánfeszíteni a benne lévő perselynek mert nem azért zörög mert meg van akadva,hanem azért mert kotyog jobbra ballra!!!

A legjobb amit tehetsz ha pénzed van,veszel egy Akrapovic full rendszert,ami kb 1kg,a gyári 8-10 helyett! (relative)

Majd dynojet fúvókakészlet! Stage 2 (nagyobbat ne,mert akkor max 120km lesz a 20liter benzined..

Sportszűrő,vagy a gyárival megegyező ndk-s tekerős ceruzahegyező alakú,vagy van olyan is amelyik telibe van benne,de ehhez szét kell szedni teljesen az airbox-ot!
Iridium gyertyák!!!!!!!!!!!! (ne hallgass a buzikra.. Ezerszer jobb mint a sima...)

Ha eszembe jut még valami akkor írok :D