Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtudjátok véletlen. hogy első villába milyen teleszkópolaj kell? Eljött a szimmeringezés ideje, csak az olajjal vagyok bajba :(
...melyika tiéd mumi...?
292 Lóerőnyi Yamaha egy képen
Köszönöm mumi. az infot sikerült megoldanom a problémát, csak kicsit bepánikoltam! Nemtom miert csak vendég vagyok pedig regisztráltam! Mindegy majd megnézem! Most a motor a lényeg! Még hátravan a festés!
Köszönöm mumi. az infot sikerült megoldanom a problémát, csak kicsit bepánikoltam! Nemtom miert csak vendég vagyok pedig regisztráltam! Mindegy majd megnézem! Most a motor a lényeg! Még hátravan a festés!
Hogy hogy?
A motorodat úgy örökölted?
Két kar annyiért...? annyi pénzt még nem láttam egybe
Szia, ha le van van szedve a lánckerék fedél akkor csak töröld meg tisztára a rudat ,egy minimálisan olajozd meg és told vissza. Viszont gondolom a rúddal együtt a csapágygolyót is kilőhette ,tehát azt is pótold vagy keresd meg a motor körül.
Most nézem, ez R1 99-01
Minőségre nagyon ott van. Kérdeztem hogy van e ehhez a vashoz, azt mondta igen....fizettem, küldte.....de a kuplung nem olyan, visszafizetik a pénzt. Emre majd megnézem itt, köszi
Üdv mindenkinek! Valaki tudna nekem segíteni! Most esett átt a mocim a lánc cserén és belett indítva úgy hogy nem lett felrakva a kuplung munkahenger! Ki is nyomta a kuplung rudazatot! Mit lehet tenni ilyenkor? Mit kell szétszedni hogy vissza tudjam rakni! Valaki segítsen nekem!
Tartsál csak, én nem akarlak meggyőzni.
De amiért 20-30 ezret adsz ki az is kínai lesz csak annak jobb a marketingje.
Shasa ha felszerelted és tesztelted, írj majd véleményt a karokról! Én is gondolkodom egy pár piros karon, biztos jól mutatna
Lehet én vagyok beszari ,de valahogy tartok ezektől a kínai ócó cnc karoktól. Jók ezek??
Ne kép alapján rendelj, nyilván nem tesz fel az összes fékkarról saját képet.
Azt írja az összes Thunderace-hoz jó amit linkeltem
Ez meg itt a tagnak az összes fékkar hirdetése:
http://stores.ebay.com/daniels...
ez tuti??? ....megnéztem a kuplungot...az nem jó.....
kicsivel többért van felhajló is

http://www.ebay.com/itm/Foldin...
Megjöttek a cuccok a vashoz
http://www.aliexpress.com/item...
Vegita gratula, akkor ideje kitölteni az adatlapod
na végül megtudtam nézetni szerelővel, aki azt mondta, hogy nincs komolyabb baja, és hogy van jövője.. úgyhogy már itt áll a garázsban :)
köszi szépen! holnap elvileg minden kiderül... a kezdőt úgy értem, hogy 8éve motorozok..csak 125össel, szóval egy ilyen gépen valószinűleg még igencsak csinjan kell húzni a kart :)
Szia. Elsőre azt mondanám, hogy kezdőként ne 1000 es motort vegyél. Ha az ilyen korú átlag negyhengereseknel sokkal zajosabb a blokk akkor a nyilván gond. Figyelj az egyenesfutasra, logasokra és kék füst ne jöjjön a kipufogobol.
Sziasztok! Kinéztem magamnak egy Ace-t, nagyon megtetszett..amiket itt olvastam, mégjobban.
Viszont egy pár kérdésem lenne; 420ért hirdetik, sérült volt, de csak az idom. Váz, telók elvileg nem, szelepfedéltömitésnél izzad...
Egy nagyon jó szerelőtől kérdeztem, ő azt mondta, nagyon hallgassam meg egyesben kis fordulaton, ha csörög, az generátorlánc, és akkor meneküljek, de itt azt olvastam, hogy mind csörög :O szóval esetleg valami tipp, hogy mire figyeljek? (kezdő motoros vagyok, bármi tanácsot nagyon szivesen veszek)