Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha feltöltötted akkor nem olaj gondja van......
feltöltöttem.de nem aludt el..de a motornak semmi baja..máma 300 kilométert mentem vele..szerintem elromlott az a szint jelzö .
Nem kell valakinek egy termosztát..? :D
szia, ....megette az olajat....öntsd utána! Milyet használsz?
Szia, ezen a típuson a piros jelzőfény az alacsony motorolaj szintet mutatja és semmi köze az olajnyomáshoz. Ellenőrizd az olajnívót, töltsd fel és el kell aludjon.
yzf 1000 thunderace a motorom
sziasztok....kigyuladt az olaj lámpám....olaj van benne...lehetséges hogy az olaj gombám beszart...mert megpörgetem egy kicsit és azota világit.
Kíváncsi leszek az olajtesztre, nekem a JT ZR1 nem nyúlik , bár én diszkréten motorozom és aránylag keveset.
Áhh, én nem kedvelem az ilyen sípolós dolgokat, navim sincs. Egyéb technológiával védekezem :)
Megint olaj teszt..yamalube félszinti, 15w40 ...jah és lánccsere...JT szar, nyúlik mint a gumi, DID-re csere
Nabammeg......nem használod a WAZE-t? ...be a fülest és gyí...nélküle már el sem indulok.....
Akkor lehet spórolni... :(((((
:D ,hát igen elég diszkrét volt a tempó, de legalább lehetett nézelődni azon a szép környéken. Talán csak itt a körvasútsornál az M3 bevezetőn csináltam a nap egyetlen 200% -os gyorshajtását.... :(
klassz képek :)))
ooooh....4,3.....majdhogynem eldöltél, nem?? :D
Tegnap megjártuk a Tátrát ,elképesztő ,de 703 km megtétele után még tudtam járni, stb. Nagyon eltalált egy motor ez az Ace. Laza 90-100 as tempót mentünk, amikor teletankoltam 4.3 literes átlag jött ki. Természetesen mindenféle műszaki gond nélkül teljesítette a gép ezt a hosszú napot. Talán ha 1mm -el ment lejjebb az olajnívó..
Értem :)
Yamaha, 13 ezer, itt van raktáron
Az oké ,hogy felesleges volt, de honnan szereztél bele?
...van egy termosztátom ha kell valakinek :D
...nos, kicseréltem a termosztátot....minden a régi,.....ne költsetek erre....
Viszont most a nagy melegben szuper lett a civic hőkapcsolóm, mert valamivel 80 fok felett beindulnak a ventik és nem is megy feljebb a hőfok :)
Ez nálam is így van, ezek ilyenek. Mivel a radiátorban lévő vízhőfokot méri ezért a termosztátra ebből nem lehet következtetni. Ilyenkor remélhetőleg a termosztát záródik, de ez csak sejthető. Ami biztos ,hogy zárva nem marad hiszen felmelegszik a radiátor ha nincs levegőáramlás.

Szerintem ez egy nagy baromság, nem is értem miért nem a hengerfejben lévő vizet méri...
...kérdés....30 fokos meleg, álló helyzetben fasszentosan felmelegszik, a vízhőfok kúszik felfelé, elindulok, szambázok pár km-t és a hűtés/menetszél/ miatt visszamegy a vízhőfok 50 vagy 50 fok alá.....termosztát kuka?