Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegyik csörög,gondold azt hogy ha ducatid lenne szárazkuplungos,akkor hogy idegesìtene,hallgass zenèt,tegyèl fel sportdobot,de ha nincs +ban 100ezred sajnos nincs a leìrtaknál jobb megoldás :)
Nekem amúgy tetszik hogy zörög :D
Szia Bandi! Sajnos nincsenek már meg a gyári idomok,bagóèrt odaadtam egy embernek,mert a bal oldala szállìtás közben ripityára tört..
Viszont ebay-en tudsz venni üvegszálas idomokat ha tetszik a forma,itthon nagyon nem èrdemes venni mert taknyolt hibás idomok vannak,ami meg jó,annak a fele árából meg kijön az üvegszálas simán.
Írtam privátot...
Szia, igen, köszi :)
Szia! Érdekel még hátsó sárvédő? Ha kell küldök róla képet....
sziasztok tavaly óta van thunderacem.normális hogy a generátor felöl halani hogy valami mintha csörögne.egyébként tejesen megbizható.még nem volt vele gondom
Szia.Látom hozzád került a volt motorom.
A kipufogóról nincs majd lefotózom ha a műhely felé járok.
...kép..?
Ha valaki késztetést érezne, hogy átmokókolja a motorját. Nekem feleslegessé vált yzf750 komplett hátulja. Persze darabonként is eladom. Ha jól tudom a féktárcsa meg maga a kerék talán ugyan az. Van komplett exup nélküli rendszerem is carbon dobbal.
Most vásároltam osztrák papirral és valóban a forgalmiba bevan írva 233km/h végsebesség. A hétvégén megyek vele egy kört akkor meghajtom. Köszönöm az információt
pontosan nem emlékeztem, valami hasonlo..
Bocsi, hogy bele pofázok a szívócsonkból kell kivágni sniccerel a folytást. Amúgy 230 nál nem megy többet ha folytott
Csancsi, csak érzed hogy 150 lovas...vagy nem...? :D
Szia Csancsi , gratula :) ....3 éve olvastam a témárol, nem kiszedni kell hanem cserélni azt hiszem a beömlő (!?) méretét....?! ....olvasd vissza a fórumot, talán találsz rá utalást...
szia, fejidomot most nem találtam de van tuti, ha fényezteted akkor tök mindegy milyen színű....
Jó napot!
Tegnapi napon megvásároltam egy Thunderace t lenne egy kérdésem. Osztrák származású a gép és 73kw van a forgalmi, lelenne folytva? Ha igen tudna valaki segíteni hogy hogyan tudnám kiszedni? szép napot
Sziasztok urak! Bocsi, hogy beugrottam. Igaz én nem thunderace-el rendelkezem, de egy szív hajt minket. Fzr1000 :) .Meg tetszik a fórumotok is. További szép napot.
Sziasztok
Tud esetleg valaki abban segiteni hol tudnék aránylag normális áron Fej/ jobb oldali idom / jobb oldali hátsó ülés idomot beszerezni ?
Piros/Ezüst szinü (2001) tipushoz kellene

Tatabányai Yamaha szervizt kérdeztem hát elég borsos ára lenne ,,,
"Fejidom: 66.350Ft
Jobb oldalidom:36.450Ft
Ülés alatti jobb idom: 96.220Ft "

Gondolom kicsit olcsobban valahol csak tudnék venni ,,, Ha netán nem sikerül akkor kénytelen leszek Ebay-röl rendelni komplet idom szetett ,,, ami durván 160.000ft ( de akkor már ezüst feketét)

Aki esetleg tudna segiteni az
email : fearflooder1@gmail.com
vagy
tel : 06306762288

köszönöm
Én is tökre szoktam a szivatót húzni ,gáz nélkül de nem indul pöcre. Vergődve szoktott indulni szépen megy fel az alapjárat utánna elkapja majd , én is szépen lassan engedem vissza a szívatót ,hogy ne 3 e pörögjön. Ez a rossz indulás betehető rossz beállításnak is? (karbi szinkron)
Jég hidegen: szivató kb telire, gáz nélkül pöccre indul kicsit esetenként vergődik alapjárat fordulaton majd felugrik a fordulat és ekkor szoktam a szivatót addig fokozatosan engedni vissza ,hogy olyan 2e körül forogjon. Aztán 1-2 perc mulva teljesen vissza a szivató és szépen jár.

"Ha már ment ma" ,akkor szivató nélkül kis gázzal pöccre indul és tökéletesen jár alapjáraton, melegen pedig szintén rögtön indul kis gázzal vagy gáz nélkül.
Sziasztok! Arra lennék kiváncsi ,hogy hideg inditásnál kinek mi a trükkje? Szivatót meddig húzni , esteleg gázzal segiteni?
Köszönöm, megpróbálom majd melegíteni.