Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló! nagy segítségre lenne szükségem. volt egy olyan bajom, hogy ömlött a benzin, ahogy beindítottam. a 2es,3mas karbi között van egy átvezető cső, és onnan. gondoltam bepasztázom, legalább szerelőig jussak el.. másnapra megkötött a paszta, viszont nem akar beindulni, és ha mégis, nagyon csúnya kopogó hangja van, nem veszi föl a fordulatot, és leáll. (egyszer kb egy éve előfordult egyszer hasonló, kopogott mint állat, hagytam is... aztán pár nap múlva átjött valaki meghallgatni, és semmi baja nem volt, szépen járt, és nem is fordult elő többet) nem hinném, hogy hajtókar csapágy vagy ilyesmi(pedig olyan a hangja, csak az nem hiszem hogy magától elmúlt volna) lehet, hogy nem kap benzint, vagy túlszívta magát vagy ilyesmi?
ma voltam "brd"-nél idomért
korrekt segítőkész , idomok amiket árult szinte 0km-eres :)
nagyon szépen köszönöm
két első érdekelne, le akarom cserélni az Ace-n a hátsokat mert akkorák mint a péklapát...mennyi az annyi???
igen eladók még.
Az izzó: http://www.bardiauto.hu/websho...

Valóban sokkal fehérebben és jóval erősebb fényt ad, kiváló termék.

Mondjuk nálam 8 ezret csak akkor forog ha megkínálom ,mert átlagban ilyen 4-5 ezernél max váltok. Én városban is simán használom a 4-5 fokozatot, baromi nyomatékos. Szerintem az exupud nem működhetett jól ,ha azt mondod ,hogy azóta jobban megy, mert az exup kivétele után olyan 7-8 ezer alatt jóval gyengébbnek kéne lennie. Az enyém a falon is felmegy 4 alpjáraton kb :)
A castrolnál jobbat ne tegyetek bele,eszeveszett nagy hülyeség,a váltó èrezhetően finomabb lesz amèg be nem melegszik a motulnál,ez az egyetlen mellette szóló èrv! Ugyan annyit eszik majd motulbol is,csak kètszer annyiba kerül ;)
Castrolbol Actevo 4t amit lehet használni,vagy van egy gp tipus is, 15w50 a viszkozitás, a 20w50 nem rossz választás de sokat kell melengìteni. Az èn esetemben pontosan látom az olaj hőmèrsèkletet digitálisan,ès amikor elèri a 43fokot akkor már használható. Huzamos túrán/távon jól megküldve 85-103fok a hőmèrsèklete.

Az olajfogyás miatt ezeket nèznèm mèg meg:
szelepszárszimering,olajlehúzó gyűrű,hűtőfolyadèk (itt èrdemes motult venni,kb 30%al jobb a hűtès,kevesebb olaj forr el,fogy el...) Örülök hogy meghallgattál
Sziasztok...7-8 ezres fordulat sztem magasan van nem? Kettesben 50% városban 80-100 km/h :D ....ennyit nem szabadna enni ha rángatod neki akkor sem....probáld a motult, neten rendelem....asszem 9000 huf a 4L
Szia, indexek meg vannak még?
normál használat mellet ,,, emlitettem ezt dunaújvárosban 1ik motorszervizbe ,, miközben a gumit cseréltettem ,, és kérdezte hogy milyen olajat használok ? mondom hát castro 20w50.. mert ezt ajánlodták sok helyen . amint kimontam a castro szot már fogta a fejét ,, és monta hogy motul olajat használjak ,, mert sokan panaszkodtak nála a castro miatt ,, emlitette hogy igaz hogy drágább ,, de elvileg megszünteti a nagy csipegetést ,,, általába én 7-8ezres fordulatnál váltok mindig ,,, városba 2 fokozatba 50% 3fokozat 30% megyek és 1fokozatba 20% ( hála a 30-40el döcögö embereknek ) városon kivül tudok ritkán 4-5fokozatba váltani. én az exup szelepet kiszedtem a csörgés miatt ,, plus azota sokkal jobban is megy a motor.

specko GE izzot belinkeled nekem honnan érdemes venni ? rendörök nem szolnak érte ? plus a bonusz kérdés :)

jön valaki szombaton vácra motoros találkozora ? örülnék egy thunderace csoportképnek minimum :P
Szia,

Szerintem egyáltalán nem normális, vagy ez pályahasználat volt nyélgázon?

Én meg vettem bele jópénzért specko GE izzót, hogy jobban lássak... Te tudod, eszembe nem jutna.

Valahogy ahányszor ilyen sötétített hátsólámpás autót látok magam előtt ( kocsival ) megmozdul bennem ,hogy lebisztosítózom a kocsim a móka kedvéért az ő pénzéből :D
Akit esetleg érdekel van eladó/csere(motor vagy műszaki cucc) yamaha thunderace 1000 r pálya idom.
Olaj csere + szűrő után pontosan 756km tettem meg... És elkezdett villogni az olaj jelző... Castro power 1 20w50 használok... Normális ez? Olvastam hogy más több ezer km tett meg... Mi lehet ennek az oka? Vagy ez a normális?

1 kis érdekesség : pénteken beszéltem egy fólia-s emberkével.. Gondoltam az első lámpát lefoliázom(sötétitem).. A fólia-s emberke lebeszelt róla mert a hónapban 2 autóst ez miatt büntettek meg 50.000ft-ra

Akinek esetleg van piros/fekete fejidoma eladó az kérem szoljon.
szia, csak Jászberénybe tudok, ha kell utána nézek
Üdv!
Valaki nem tudna Makón vagy környékén olyan embert aki teleszkóp szárat görgőzne? Kb fél centi van benne teljes hosszban, az alsó felfogatásnál hajlott meg, csak a jobb oldali. (thunderace)
Ez egy jó kérdés
Hol tudom ezt megnézni?
Jó napot! Érdeklődnék yamaha thunderace em re keresek doboztartót, és valami szép kipufogót. Valaki valamibe tud segíteni előre köszönöm
nem akarok bele szólni, de milyen állapotú a primer láncod?
exup szelepet kiszedtem belöle ,, alapjáraton semmi ilyen hangja nincs ,,, lehetséges hogy vezérlömű láncal lenne gond ?
Szia. Nem akarok hülyeséget mondani, de ha ugyanaz, mint nekem, akkor az exup szelep lehet a ludas a kipufogóban. Nálam 4000 körül csinálja, feljebb már nem. A szerelőm azt mondta, a feszítő rugó össze van ülve. Nem vészes gond, csak hülye hangja van.
yamaha yzf 750 indexek eladók.
Yzf1000r thunderace... Friss olaj (20/50) szűrő.. Szimering csere... 350-400km után jött elő (jelenleg 44370km van benne)
Szép jó estét / reggelt kívánok
Mai nap elég érdekes dolog történt...
6-7 ezres fordulat között... Csörgő hangot vettem észre.. (mint mikor a kulcs csomó csörög) 2esbe..3masba..4esbe mindig csak 6-7.000 között jön elő.... Mi lehet a gond?
Yfz 1000 bontás
Csaba
06209238057
Csokolom! Valakinek volt elfekvőben első teleszkóp szimeringje! Ki is ő?
Köszönöm!!
Egyèbkènt gyárilag imbuszkulcsos a vège ès azzal lehet kiszedni :)