Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Khmm.. Szolnokon az 1-es parkolóban Szombaton estefelè kinek a motorját láthattam? A parkoló közèpen állt,messziről felismerhető gyári ACE
Szia,

Ennek a motornak a gyári lánca 532-es ( ez a szám a csaptávolság, görgő átmérő és hevedertávolságból jön ki coll ban ) . Viszont ez az 532 mára elfeledett méret, ezért szerencsére van hozzá pl. JT lánckerékből 530-as lánchoz való. Olyat kell venni és onnantól a bárhol beszerezhető 530-as lánc lesz a rávaló.
Köszönöm az ötleteket, lehet majd most a hosszú hétvégén ránézek és leszedem valahogy.
sziasztok láncot kéne cseréjek. de nem értem hogy az 530 és az 532 közt mi a külömbség.
mumi, megnéztem, nekem mindkét oldal hatlapos.....lehet hogy elnyalták a végét...???
nekem ugyan ez volt a kormányomon és én csak simán ki tekertem az egészet a kormányba nekem menet vann.
Valószínű, hogy bele kell egy kicsit hajtani a csavart és befelé megütni vagy nyomni. Mert szerintem mikor meghúzod a csavart a végében akkor feszül kúposan vagy ferdén elvágott köranyag a csőben.
Holnap megnézem mumi, este irok...
Megtaláltam ,úgy nézem gázcibálás függvénye!
Én nem akarok hozzányúlni mert jó a váltóm, de állítólag a 750 hatos váltója egy az egyben belemegy az 1000 be!!!
Sziasztok ! Yzf 750ből van még néhány eladó alkatrészem ha valami kompatibilis az 1000eshez. pl: elektromos alkatrészek, lámpák, műszerfal, féknyergek, hátsó lengőkar, kerekek, motorikus alkatrészek, mindenféle apróság stb.. Ha valami érdekel kérdezz: csucsu126@freemail.hu
Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni, hogy ezt a gáz oldali kormányvégsúlyt hogyan kell leszerelni? A furatban sem hatlapolás ,sem csavar a furat belsejében...

Előre is köszönöm,
Olvasd vissza a fórumot!
Olajfogyasztások? Kinek mennyi? Vagy mennyi a "normálisnak" mondható?
Linkeltem egy cikket, mindenki szabadon választ.....szerintem minden le van írva benne...
én motul 10w50 olajat használok.
Sziasztok! Linkelne nekem valaki olaj szűrőt? Meg kérdésem, lenne látom mindenki írja a szintetikus olajat! Nekem jelenleg Repsol 15w50 ásványi van benne. Ez mennyire probléma?Árthat neki? Ha nem muszáj nem cserélném csak télen!
Pontosan, amikor eladás előtt beöntesz a kocsi váltójába egy kis fűrészport akkor az a váltó nagyon szép csendes lesz, csak meddig...? :D
érdekes cikk az olajrol...
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/olvaso/2017/03/29/vegre_pont_kerult_a_regi_motorokat_erinto_vita_vegere/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Ma elővettem a technikát ( műszakiztattunk is egyet gyorsan ) és érdekes módon ezekkel a zsír új gumikkal még kettesben is elkönnyül az eleje szépen :) Az eddigi öreg Metzelerrel meg csak húzgáltam büszkén a csíkokat az útra..
Melegen alapjáraton teljesen normális ha nem csak a kipufogóból hallani ,hogy forog a bele... :) ,persze csak mértékkel. De amúgy is ezek nem lánymotor hondák :) :) bocs a Hondás kollégáktól.
akkor ez normális ennél a tipusnál hogy zörög,olyan mintha a generátor lánc zörögne de fordulaton semi,és hibátlanul megy a vasacska.
És még egy gyors kérdés: Hogy lehet kivenni a tompított izzót? Mármint a csokit a burkolatból. Én csavarom, húzom, nyomom, de nem akar kijönni. Erőltetni még nem szeretném. Van valami trükkje?
Nem tudom, ugyanarról a csörgésről beszélünk-e, de nekem is van valami fura hang a blokkban. Mintha a szelepek felől jönne. Fordulatszám emelkedésre gyorsul ez is. Funkcionálisan nem zavar be semmibe, csak érdekelne, mi az. Már megvételkor megvolt, azóta sem romlott a helyzet. Nem tudom, ennél jobban megmagyarázni.