Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár az enyém Lenovo de időnként kiporolom.
Elég tipikus az összes újabb modellnél ami nem business kategóriás.Eléggé alulméretezik a hűtést és ha nincs rendszeresen takarítva és ne adj isten ágyban/szöveten van használva.
Az Amd-s belsejűeket meg kerülni kell mint macska a forró kását!
Úgy tudom nem régi az a laptop, nem értem mi lehet az oka ennek az erős melegedésnek?!
"Utána néztem, elvileg a GPU-nak bírnia kell ezt a hőterhelést "-igen,rövidtávon.Viszont ha a cpu is 90 fok,akkor az már javában throttingol.
Szét kell kapni,hűtést kipucolni+minőségi paszta és/vagy gappad.Nem nagy cucc szétkapni,de tapasztalat nélkül ne próbáld.Keresd Kanizsán az RST Computerben Wittman Gábort és hivatkozz ám(Grózinger András)!
Jó reggelt Pogi!

Megkerült az elveszett ember.

Na ezt hallgasd meg, egy kis andaító zene: Rózsaszín Pitbull
Jó napot !

1. Nem sértődtem meg.......nem olyan családból származom

2. Ha én meg keresem valaminek az árát,azt arra költöm amire akarom....

3. Le töröltem a hozzászólást igen,de miért is ? Na pont nem oda illőek voltak,ezért.

Le töröltél mint ismerőst......Akkor kérdem én..,ki sértődött meg kire?

De nem kell válaszolni................
Jó az slaggal is.
Szia!

Utána néztem, elvileg a GPU-nak bírnia kell ezt a hőterhelést csak attól félek, hogy mivel egy hűtősínen van CPu is átveszi a termelt hőt az is. Az a bajság, hogy az egyetem miatt nem tudja nélkülözni a masináját, de valamit kitalálok, hogyan tudnám megoldani a szervizelést. Ha nem megy másképp akkor add meg az alternatív lehetőséget.

Ez a konfiguráció:
ASUS X53S laptoppal kapcsolatba kérdeznék. A videókártya és a processzor 90 fok feletti hőmérsékleten üzemel ha videókat játszik le. GeForce GT 520MX videókártya van benne 1Gb memóriával, a gép 4 Gb memóriával rendelkezik, Win7 op.rendszer. Lehet a processzor alatti paszta kiszáradása miatt már nem jó a hőleadás és a közös hűtősín miatt szalad el ennyire a hőmérséklet? Fagyásokat egyébként nem okozott eddig. Szétszedni teljsen nem merem még a neten található szétszerelési videók alapján sem, nagyon babra munka. Igaz a hátlap eltávolításáig eljutottam, de tovább már nem mertem bontani. Annyit meg tudtam nézni, hogy aránylag tiszta a belseje és a ventilátor lapátok sem porosak. Alapjáraton 55-60 fokon muzsikál a gép.
Nem olyan remek munka az, én szivattyúval szoktam átfejteni.
Nagyon helyes. Én is olyan ideges vagyok, hogy bort tudnék fejteni.
Higgadt vagyok mint a vizezett bor!
Jóvanna Fater higgaggyá le.
Tudom.
A faccén még fent van a főbolond.
Nem 60, hanem 69! Ott jártam motorral, tudom.
Régebben saját néven fórumozott aztán mindent törölt.
A házszám: 60.
Szerintem a most is itt lóg nem1 nick néven ez a lankadékhadibarom.
Már törölte a profilt.Gondolom emlékszel a korábbiakra is,mikor Prayt,Pogit és engem pocskondiázott.Klinikai eset,nem tudom és nem is akarom megérteni mi mozgatja.Legyen szerencséd a bírósággal,én nem hiszek benne-de tényleg ideje lenne móresre tanítani.
Részemről lezárom,mert más néven elöbb-útóbb úgy is felbukkan és nem éri meg a rápazarolt szót,hiszen az élteti-tudod : " Do not feed the Troll! "
Igen ő az, Fő ut 69. Kétablakos a 30-as években épült szürkére meszelt ház . Két méter magas kapuval.
https://www.facebook.com/zolta...
Megunva a mocskolódását bíróságra adtam. meg tudod nézni a Google térkép-en is.
Sok néven futott már,korábban volt egy vtr-e.Balogi Zoltán,Felsőtárkány.
Szívesen segítek mikor haza megyek.Viszont addig nem kéne használni,mert könnyen bga-s lehet.Szét kell kapni teljesen,kipucolni,újra pasztázni+új gap pad-t tenni.Ha sürgős(nem tudom mikor megyek haza,de november előtt nem),akkor Kanizsán tudok adni egy elérhetőséget,aki profin megcsinálja aprópénzért-csak rám kell hivatkozni.
Csak nem a BLA-ra gondolsz aki a háziállat...
Jó reggelt!

Persze, hogy kihalt amikor senki nem ír bele. Valamikor lenne egy munka számodra ha még foglalkozol számítógépekkel. A lányom laptopja nagyon brutál módon melegszik, a kezemet égeti a levegő amit kifúj a ventilátor. Programmal néztem, 99-100 fokos a GPU. Valamennyire megbontottam, de teljesen nem mertem szétszedni, annyi biztos nem pororsodás a bűnös. Úgy vélem a hőpaszta száradt ki és nem adja át a hőt a hűtőnek.
Azzal a retarddal már korábban is volt,nekem is.Egy szájba vágás már kijárna neki.