Levegőszűrő

Malossi Dupla rétegű levegő szűrőt aminek a külseje nagyobb rostás, a belseje a finom port szűri, kell-e levegőszűrő sprayt használni hozzá?

Előre is köszönöm a választ.
sonny007 ‐ 2020. július 13.
{{user.u == '' ? ' ' : user.u}} mégsem
{{reactions.mark}}
Mindig kell használni sprayt a szivacs szűrőkhöz! A durvább szűrős felét kell lefújni ha ilyen 2 rétegű,majd kell hagyni állni,egy pár órát és már használatra kész is!
Endgyúró 2018. 01. 27.
{{reactions.mark}}
Köszönöm a segítséget.
Csak mert amikor kívül belül befújtam akkor nem pörgött ki a motor semmilyen levegő állításra. 2T AM6 vizes blokkról van szó.
sonny007 2018. 01. 27.
Szívesen! Még annyit hozzá tennék,hogyha túl sok olajat fújsz rá,akkor nem árt kicsit kinyomkodni belőle,mert az is lefogja a motort,illetve ha le van fújva frissen,akkor kell vele pár órát várni,ameddig kipárolognak az illó anyagok az olajból! Én úgy szoktam,hogy van csere légszűrő és 1 nappal a csere előtt befújom és egy lezárt tiszta zacskóba elrakom! Illetve,amire érdemes figyelni,ha cserélsz levegő szűrőt,azzal megváltozhat a levegő bejutás nagysága,ezáltal is lehet baj,a gyári szivacstól ne nagyon térjél el,mert a tuningosabb vastagabb szivacsok,néha utána állítást kérnek a karbihoz!
Endgyúró 2018. 01. 27.
Írtam privátban! :)
sonny007 2018. 01. 27.