Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Milyen ötleteid vannak az oldallal kapcsolatban?

38 Te mit változtatnál az oldalon?

HONDA CBR 600 F4 futómű

1 Sziasztok, tudna valaki abban segíteni hogy egy cbr 600 f4 99' mik lehetnek a gyári futómű beállítási adatai? Vagy hol található meg? Előre is köszi

50cm3 Aprilia rs4 2012 fojtás

5 Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki segíteni abban hogy 50 cm³-es 2012 és Aprilia rs4 motorom nem akar 10000 fölé pörögni illetve 9000 után elfogy belőle az erő mintha valami visszafogná. A karburátor ki lett tisztítva a gyári kipufogóban a blokk csatlakozásnál nincs szűkítve. Hol lehet meg benne fojtás ? Köszönöm előre is a tippeket illetve tanácsokat!

50ccm supermoto B kategorias jogsival

2 Kezdőként a szakértők véleményére hagyatkozva a következő lenne a kérdésem. Jelenleg csak B kategóriás jogsim van, nem tervezek “A...”t, viszont nagyon foglalkoztat az hogy vegyek egy supermotot vagy akar egy endurot es elkezdjek barátkozni vele, főleg hétvégére, pályára vagy erdőbe. Azert sem akarok sokat költeni rá, mert nem akarok elkezdeni jogsit külön csinálni ameddig biztosan nem tudom hogy szeretni fogom e es hosszabb távon is leköt ez a motorozási élmény. A sünökkel valo atrocitást se akarom erőltetni így fontos hogy legális keretek között menjen. (50ccm, 4kw, aszzem ezek a segédmotoros kerékpárhoz kötött feltételek) Hogy látjátok, mik a meglátások?

Kawasaki KFX 700

0 Kawasaki KFX 700 bal oldali féknyereg tartókonzol kellene, sehol nem találok, hol tudnám beszerezni?

Alkatrész Honda xl600r

1 Honda xl600r hez honnan tudnék rendelni alkatrészeket? Dekli henger gyújtás idomok stb

Nem indul melegen a Ktm sxf 450es 2008 évjárat

3 Hidegen egy gombnyomásra indul visszont melegen nem indul jó az öninditó új akkumlátor van benne Yuasa és még se jó vmi előre is köszi a válaszokat !

Pinlock betét

0 Tudja valaki, hogy a Lidl-ben vásárolt Crivit sisakhoz melyik pinlock betét kompatibilis? https://totalbike.hu/sebessegoltara/2019/02/14/ar-ertek_aranyban_verhetetlen_a_lidl_sisakja/

Yamaha Virago 535

0 Yamaha Viragohoz bal oldali dekli esteleg valakinek elfekvőbe lenne otthon? Tankra is szükségem lenne . köszi a segitséget Zoli

Egy kis segítséget szeretnek kérni Wr 426f imádok

3 Tegnap előtt le állítottam a motorokat és be toltak a helyére és ma délután próbáltam indítani de nem sikerült !! Mi lehet az oka ???

250 köbcenti elég?

6 Nem szeretnék száguldani, nem akarom az összes kamiont kielőzni, csak élvezni a motorozást. Nagyon fontos, hogy 60-40 százalékban használom a motort város-városon kívül, emiatt nem egy izomgépre és 300 kilós gép nekem az ideális, ezt belátom. Viszont a 250 elég? Rövidebb túrákra is szeretném használni 2 emberrel (200 km alatt), emiatt vagyok tanácstalan. Eddig 125 ös Majestym volt, ami álta a sarat, csak 2 emberrel 100 felett már sajnáltam a motort, nem akartam tönkretenni. Emiatt váltok A2re, és szemezgetek YBR-250 esekkel, de nem akarok mellélőni, kérem segítsetek!

Gyújtásra a tompított nem világít

2 Ráadom a gyújtás és a tompított nem világít, indul rendesen, az izzó jó. A fényszóró sem világít. Fénykürt jó. Az alany piaggio beverly 250.

Nekem a motor kód 3KS000465

1 Yamaha FZ750 GENESIS hallot már erről a motorról valamit? Nekem tapasztalatom nulla!!

üdv mindenikek adót egy Aprilia leonardo 125 4t esetleg manuált honnan tudnák letölteni?

0 henger nyomatékra lehúzása érdekelne

Derbi senda fúvoka

0 Sziasztok van egy derbi sendám,teljesen gyári vettem rá egy Leovince v6 kipufogó rendszert. Az lenne a kérdésem,inkább vegyek alliexpresről egy kínai 19mm-es karbit vagy a gyári 17.5mm-esbe rakjak nagyobb fúvokát?

Derbi senda x-race szimering csere

0 Sziasztok uj vagyok a motoros vilagban, eletem elso motorja, par napja vettem. Annyit mondtak kicsit hozza ertok hogy szimeringet kell cserelni, na de ahhoz nekem mi kell? Nekem mit kell hozza megrendelnem elore? Es Milyen olaj és mennyi kell hozza? Elore is koszonom szepen

Üdv. Valakinek esetleg eladó SXV 550 - s üzemanyagtartály szivattyúval együtt???

0 Aprilia SXV 550

Peugeot Speedfight 2 beindul állásban, de ha mennék vele erötlen lesz

0 jó napot , a fent emlitett motor tipussal küzdök már régota ,karburátor, elektromos hideginditó ,variomatik töbször cserélve ,azonnal indul reagál minden gázadásra sztenderen ,amig hideg addig tudok vele menni kb 1 kmt azután sajnos szinte semmi erö nincs benne .a motorban 8 bár nyomást mértem ,már tettem rá manuális szivatot is .tudna valaki segiteni mi okozhatja .a válaszokat elöre is köszönöm

CBR600 F4 vagy zx6r?

0 Érveket és ellenérveket írjatok légyszíves! Olyan tulaj lenne a legjobb akinek volt mindkettő.

Swalbe 51 gyújtás

0 Swalbe 51 hez kell külön gyujtó trafó?Vagy az alaplapon van kondi?

Karburátor tisztítás.

1 Valaki tudna segíteni 250-es virago karburátor tisztítás ügyben?

Kawasaki z400 1975-1982

2 Sziasztok. Restaurálásra adtam a felyem. Szeretnék életre kelteni illetve használlhatóvá tenni egy Kawaszaki z400 k4 est. Tudna valaki segíteni? Konkrétan egy papiros vázat keresek. Sajnos az eredeti kissé korrodált (a nyakánál nyomokban felfedezhető a vas pont ott ázott be a ponyva ami 36 évig takarta.) Egyébként nincs rossz bőrben. Tudom tudom! Szedd szét add el dobd ki vidd a vasba. De ezeket nemszeretném. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv mindenkinek.

Szervízperiódus

2 Sziasztok 50000km van a motoromban Suzuki GSR750 Milyen szervizet kel rajta csinálni a normál olaj és szűrő cserét kívül?

Variátor hiba

1 Hello! Malaguti f12 50 es vizes az alany. Gyári 6.5 görgő uj szij és sárga kontraszt rugó , kicsik kékek , ki van hézagolva és egyszerüen nem indul meg erötlen . Hiába állitok a karbin ami 12 es 70 es főfuvoka van ki is van takaritva. Nem nyit a variátor se ,pörög de semmi . Föleg ha ráülök huzom neki és pörög aztán fullad de nem indul el! Kinek van valami jo tipje? mert lassan elfogynak az ötletek :( Köszi Üdv