Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Honda CBR600 f kezdőnek?

Sziasztok.

Yamaha DT125R-hez milyen kipufogót ajánlotok ?

Eredeti kipufogórendszer van most rajta, így is erős, de nem nagyon pörög, 7ezer körül van általában. Gondolom a gyári fojtás a rezóban sokat gyengít. Megéri venni rá pl egy giannelli rendszert? Mit ajánlotok? Ha rászánnám magam, rendszert vegyek, vagy csak rezót?

CBT megszerzése Angliába

Hali mindenkinek. Most fogok költözni londonba, és láttam itt CBT-vel kapcsolatos infot. Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan tudok CBT-hez jutni? Itthon nincs jogosítványom, de londonba pizza futárként tudnék kezdeni. Kell elötte ideiglenes jogositványt igényelnem? Elöre is köszönöm a választ :)

Sziasztok kawasaki kdx 250 hez keresek jó szerelőt lehetőleg pest megyében. Kérlek benneteket aki tu

ljh

Km-óra........

Sziasztok! Használ valaki digitális km-órát? Ha igen mi a tapasztalat?

kipufogó..

üdv.vettem honda revere,szeretnékrá, sport kipufogot, ami kiadja a v2 t,de a motort, kiméli,tapasztalathiányában kérnék segitséget.üdv!

Motoros ruha

Sziasztok. Szeretnék venni egy új motoros ruhát, de csak repzol os érdekelne. Eddig még sehol sem találtam! Ha tudnátok segíteni nekem ebben hogy hogyan juthatok hozzá azt megköszönném ! Válaszokat előre is köszönöm.

Honda XL 125 ' 85 blokk nélkül de full egyben mennyit érhet ?

Sziasztok ! Pár éve még enduros korszakomból ( 2009 ) maradt rám Honda XL 125 ' 85 ös mocim , a blokkját egy hiba után eladtuk karbistól és azóta a fészer mélyén áll , más blokk került volna bele meg cross idomokat kapott volna de a projekt 9 éve megállt és életem jelen állásában már nem is fog folytatódni ezért is adnám tovább a komplett vázat ... jelenleg nem tartózkodom otthon így a kép illusztráció de színben teljesen ugyanaz és nagyjából az a helyzet amit a képen láttok ( nem ilyen csili vili persze ) , az ülés szakadt és nincs hátsó lámpa búra . Mennyiért lehetne így eladni szerintetek ? Válaszokat nagyon köszönöm .

vfr 800 vtek szelephézag állítást hány km - ként ajánlatos elvégezni ?

vfr 800 2002

Sr factory szíj mérete?

A szíjon 833982/0 áll de ilyet sehol sem találok valaki tud segíteni ebben?

Sziasztok elektromos harley rollerekkel új generációs gépekkel szeretnék túrázni mi ennek a menete.

A nagy darab srác én vagyok, és elegem lett a 17 év 12 órás sofőr munkából .

Gyertya kép

Simson S50, nem müszerekkel lett beállítva a gyújtás, megszakítós. Mit gondoltok róla? Vélemény?

Nem indul, egyesben nem forog a lánc

Sziasztok. Mi okozhatja azt a hatalmas problémát, hogy üresben nem indul a motor. Önindítót meg nyomom csattanó hang és nem történik semmi. Megpróbáltam egyesbe rakni és tolni de nem forog a lánc nem tudom mozgatni egyesben és kettesben sem. Egy hete volt utoljára megjáratva, pöccre indult, mentem is vele nem volt semmi gond, azóta csak állt. Valaki valami ötlet? Köszönöm a választ előre is. Yamaha mt-03

Nankang sportiac wf2

Sziasztok! Valakinek tapasztalata ezzel a gumival kapcsolatban? Viselkedés, kopás, megbízhazóság... 1000_es sportmotorra kerülne, de félve adnék ki érte 40.000ft-ot (ami perrsze nem sok egy párért) ezért kéne egy kis megerősítés attól aki már használt ilyet. köszi

gyetyacsere

Valaki meg tudja mondani hogy kawa zx 10 04-en hogyan a tenébe lehet a gyertyapipát /trafót/levenni mert a váztól nem fér ki

Cserélni kell egy pár dolgot a quadon.

Sziasztok. Most vedtem egy suzuki ltz400at. Cserélni kéne rajta 1-2dolgot. Pl.lánc,lánckerék,fékbetét,olaj,olajszűrő. Hol érdemes ezt beszerezni? Előre is köszi.