Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Sziasztok elektromos harley rollerekkel új generációs gépekkel szeretnék túrázni mi ennek a menete.

A nagy darab srác én vagyok, és elegem lett a 17 év 12 órás sofőr munkából .

Gyertya kép

Simson S50, nem müszerekkel lett beállítva a gyújtás, megszakítós. Mit gondoltok róla? Vélemény?

Nem indul, egyesben nem forog a lánc

Sziasztok. Mi okozhatja azt a hatalmas problémát, hogy üresben nem indul a motor. Önindítót meg nyomom csattanó hang és nem történik semmi. Megpróbáltam egyesbe rakni és tolni de nem forog a lánc nem tudom mozgatni egyesben és kettesben sem. Egy hete volt utoljára megjáratva, pöccre indult, mentem is vele nem volt semmi gond, azóta csak állt. Valaki valami ötlet? Köszönöm a választ előre is. Yamaha mt-03

Nankang sportiac wf2

Sziasztok! Valakinek tapasztalata ezzel a gumival kapcsolatban? Viselkedés, kopás, megbízhazóság... 1000_es sportmotorra kerülne, de félve adnék ki érte 40.000ft-ot (ami perrsze nem sok egy párért) ezért kéne egy kis megerősítés attól aki már használt ilyet. köszi

gyetyacsere

Valaki meg tudja mondani hogy kawa zx 10 04-en hogyan a tenébe lehet a gyertyapipát /trafót/levenni mert a váztól nem fér ki

Cserélni kell egy pár dolgot a quadon.

Sziasztok. Most vedtem egy suzuki ltz400at. Cserélni kéne rajta 1-2dolgot. Pl.lánc,lánckerék,fékbetét,olaj,olajszűrő. Hol érdemes ezt beszerezni? Előre is köszi.

Hűtő tömítő

Valakinek van tapasztalata? Vettem egy flakonnal ( wynns radiator stop leak)

Suzuki 650s bandit nem pörög ki max 7000 for

Sziasztok,Érdeklődnék nem e tud nekem valaki segíteni, olyan probléma jött elő a motoromon, hogy meggyek vele kb 20km adig nagyon jól megy. És utána elfogy belőle az erő és nem akar ki pörögni max 7000 for 130km óra olyankor a vége, és gyengén húz. Előre is köszönöm a válaszokat.

Apprilia sr 50 d-tech

Sziasztok vásároltam egy d-tech robogót amivel nem is lenne baj . Csak olaj nélkül ment el volt törve az olaj cső és nem vettem észre. és ki cseréltettem benne a főtengely hengert dugót. És most egyszer be röffent és azóta világít a chek engine lámpa és nem indul . mi lehet a hiba oka valaki tud segíteni hogy mit ellenőrizzek ?

Motorszerelő

Debreceni szerelőt keresek akinek szép munkája van megfizethető áron.

Suzuki gsx 250

Sziasztok! Suzuki gsxr 250-es motort vennék üzemképesen donornak

hali hol lehet laverda alkatrészeket kapni?

kuplung kompleten

Új topic új motortípusnak

Suzuki GSX-S 1000 /1000f hez szeretnék nyitni új topicot. Hogy lehet megcsinálni?

Sziasztok suzuki ozark 250 quadhoz keresek alkatrészeket tudnátok segíteni benne ? Előre is köszönöm

Váltókar kellene hozzá és jobb oldali fékkarnál található fékolajtartályba a gumi betét

Hírdetés törlése hogy történik?

Hali hogy lehet törölni a már nem aktuális hírdetést, szeretném megtudni. Vagy ha csak az admin tudja akkor azt is tudni kellene. Köszönettel: Pumi.

Honda cb600 olajnyomás

Sziasztok , egy 2000-évjáratu hornet ről lenne szó alapjáraton üzemmeleg állapotban pislákol az olajnyomás vissza jelző.Magam mértem meg az olajnyomást hideg inditásnál fél bár alapjáraton , ahogy melegszik úgy egyre kevesebb a nyomás üzem melegen 0 bárt mértem ,fordulaton 2 bár.azota már ki lett cserélve az olajpumpa de ez sem segitett mi lehet a baj?