Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Milyen 50-est ajánlotok?

4 egy 50-es motort szeretnék a városban mászkálásra. A supermotok tetszenek igazán. Eléggé kezdő vagyok a motorok terén ezért van bármi féle ötlet vagy tanács, hogy milyet érdemes, mire kellene odafigyelni stb. illetve hogy ilyen karburátoros vagy önindítós vagy víz vagy léghűtéses? Válaszotokat előre is köszönöm!

Kawasaki zx10r

1 Motorvásárlás előtt vagyok. Zx10 r 2008 a kiszemelt. 60ezer km van benne. Mire kell figyelnem vásárláskor? Van e valami tipushibája? Köszönöm

Milyet vegyek

0 Sziasztok Motort szeretnék vásárolni lehetőleg olyan 2005 évit 2t nem szeretnék mert elég nagy szopás van vele így inkább 4 t vennék na de olyan motor érdekelne amihez még könnyen be lehet szerezni az alkatrészeket és nagyon nincs tipus hibája sem maximum olyan 700 ezrem lenne rá gondolkodtam rmz250 450 kxf250 450 ktm 525 ti mit gondoltok segítsetek légyszíves Előtte volt egy 2t jó volt de alkatrész nem sok volt hozzá rá költötem az életemet így bele fáradtam amúgy hétvégente erdőben szeretnék vele csapni pár karikát !!! Yamaha yz honda cr ???

Mi romlott el?

1 Üdv mindenkinek. Gondom van az újonnan vett motorommal. Egy 200-as Suzuki Burgmanról ültem át egy Piaggio X10 330-ra, mindkettő robogó, a Piaggo egy hatalmas dög. Az a gondom, mintha elfelejtettem volna motorozni, vagy a motorral van valami gebasz. A tünetek: ha kanyarban bedőlök, ő még jobban dőlni akar, valósággal birkózni kell vele, hogy ne forduljon be a kormány. Egyenes menetben instabil, mintha csóválná a hátulját. A kis Burgman hihetetllen stabil volt, ahhoz képest az új szörnyű, valósággal félek vele menni. Úthibákon akkorát csóvál, hogy alig bírom korrigálni és mindig felüt egy hatalmasat hátul. A gyanúm vagy a kormánynyakcsapágy, vagy inkább a motorfelfüggesztés. Alig 6000 km van benne, lehet az szar? Szerintem tönkrement a motorfüggesztő szilent, amiatt kóvályog a hátulja, mert a robogóknál a motor és a hátsó szekció egyben van. Persze ez egy teljesen burkolt gép, vagyis szemmel nem lehet semmit látni, ha meg akarom rángatni. Mi a baja?

Hyosung GV650 EFi 3-as dióda helye

0 Üdv! A címben említett motor nem indul, és megtaláltuk a problémát. A Service Manual-ban megtaláltuk a "#3 diodá"-t. Valaki esetleg tudja, hol található fizikailag a motoron?

Átbeszélő különböző típus.

0 Üdv! Van egy HJC bukósisakom előkészített átbeszélő kialakítással. Vennék bele egy gyári átbeszélőt, ami Bluetooth 3.0-n kommunikál. A barátomnak Schubert sisakja van, gyári átbeszélője van, Bluetooth 4.0-val. Van rá esély hogy működik a kapcsolat? Válaszokat köszi.

Javitás õnindito relė

0 Sziasztok van egy malaguti f18 warior 4t,beszart az önindito relé,hol találom a kasznin belül válaszotokat elöre köszönöm

Mit lehet tenni ha szivatóról levéve lefullad a motor?

2 Sziasztok, kezdő motoros vagyok, egy Derbi Senda tipusu motort szereztem be. X Az a problémám akadt hogy amikor szivatorol leveszem lefullad, nem tudom hogy mi lehet a baj, amikor megvettem minden rendben volt vele

Derbi Senda H50

1 Kábelezési rajzát keresem

Aprilia Sr street

0 Adott egy Aprilia Sr 50 street 2008 vízhűtéses. A hőfok az óracsoportban meg sem nyikkan. Kábelköteg óracsoport és hőgomba is cserélve lett. És hát az a nagy helyzet hogy még mindig nem mér. Valaki találkozott hasonló helyzettel? Valaki esetleg tud segíteni?

Quaddal kapcsolatos kérdés

0 Sziasztok Quad vásárlása elott állok Amik szóba jöttek Suzuki ltz 400 2005 Yamaha bigbear 250 2007 Honda trx 400 2006 Honda trx 300ex 2007 Honda trx 250 2009 Ebben a témában tapasztalt emberek tanácsát várnám. Koszi

Dominator kipufogók

0 Van tapasztalata valakinek Dominator kipufogó dobbal? Annyit tudok, hogy egy lengyel cég, tetszik a forma, a hang, árban is baráti. Nem tudom, hogy itthon gond lenne-e vele például műszakiztatni a motort, vagy teljesen rendben van a dolog papírokkal, E jeles stb? Előre is köszönöm a válaszokat!

Csak gázadással indul, lefullad alacsony fordulaton - 1996 GSX-R 750

1 A címben említett motorom csak akkor indul ha gázt húzok neki, a szívató szerintem nem csinál semmit. Másik problémám, hogy első indításkor szépen jár alapjáraton, viszont ha megyek vele és meg kell állni, kuplungozok és/vagy kiveszem sebességből, leesik a fordulat majd le is fullad a gép. Mi lehet a baja és hogyan tudnám orvosolni? Köszi előre!

yamaha Fzs 600 tompított fényszórónál nincs áram

1 Sziasztok ! 2003 fzs 600 tompított h4 es izzótól eltűnt az áram , csak a fénykürt működik. Biztosítékot néztem relé kattog, valakinek esetleg ötlet ? Update! Megoldodott bal oldali nagyobbik csatlakozóban piros kábel sárga vékony csíkkal meg éget ;)

Mikuni karburátor

1 Sziasztok. Van egy 40-es mikuni karburátorsorom. Tudja valaki hogy milyen motorokat szereltek evvel? Illetve orrán száján folyik a benzin. Mi lehet a bánata?

Kormánystabilizátor

0 2003-as Honda CBR 600rr-hez keresek kormánystabailizátort illetve annak felszereléséhez konzolt. Stabilizátor sok van, de konzolt nem találok hozza sehol. Csináltatni lehetne szerintetek? Honnan szerzek paramétereket? Köszönöm előre is a válaszokat!

Srad km óra

0 Üdv mindenkinek. Kérdésem az lenne hogy adott egy 99-es 600as srad és megállt a számláló 99999km-nél. Van ennek valami megoldása vagy meg kell tanulni együtt élni a dologgal?

Motorkerékpár váz fényezés.

0 Azzal kapcsolatban szeretnék tőletek segítséget kérni, hogy van egy 2004 - es évjáratú BMW 1200 gs típusú motorkerékpárom. A váza ezüst színű ezen szeretném a keletkezett karcokat fényezéssel kijavíttatni. Ehhez szükségem lenne a festék gyári színkódjára. Amennyiben ezt valaki tudja kérem írja meg nekem. Esetleg ha valaki ismer egy igazán jó fényezőt annak a válaszát is szívesen fogadom. Előre is köszönöm!

Üdvözlök mindenkit,én a XJ 600 Yamahához keresek hátsó fék munkahengert és első fék kart.

0 Yamaha XJ 600 alkatrész.

Jogsi kérdések

2 Nekem még Akorl. jogsim van, az átminősült automatikusan 25kw-ról 35kw-os A2-re vagy továbbra is létezik az Akorl.? Ha korlátlan A-t akar valaki, akkor megszűnt a különbözeti vizsga és mindent nulláról kell kezdeni? Olyat olvastam, hogy volt aki simán visszafolytatott motort, hogy vezethesse és simán engedélyezték. Olyat is olvastam, hogy a legtöbb tipusnál ez lehetséges. Igaz ez? Előre is nagyon köszi a válaszokat.

Aprilia RS 50 2007

2 Nemrég vettünk egy Aprilia RS 50 –et (2007). Gondjaink vannak a karburátor beállítással. A levegő csavart szinte teljesen be kell csavarni ahhoz, hogy legyen alapjárat. A subler tű állításakor vagy nem is indul el a motor vagy ha megy akkor 6000 alatt dadog,erőtlen. Melegen csak szivatóval hajlandó elindulni, az alapjárat meg nem vagy csak nagyon sokára esik vissza 3000-ről ,1600-ra. Az lenne a kérdésem , hogy szerintetek ez a jelenség főtengely szimeringre utal? A másik kérdésem, hogy milyen gyári főfúvóka van benne. Azért kérdezem mert nekem 88-as van benne ,de az szerintem sok egy 50cc motorhoz. Köszönöm előre is a válaszokat.

Valaki tudja a 2007-es husqvarna sm 125-nek a power csiga méretét? Arra gondolok ami hengeren van?

0 Valaki tudja a 2007-es husqvarna sm 125-nek a power "csiga" méretét? Arra gondolok ami henger jobb oldalán van. Az előző tulaj nagy mókos volt és hiányzik.

Aprilia scarabeó didcht átalakítása berugoósra

0 Aprilia Scarabeót szeretném átalakítani berúgósra.Az injektoros formát megtartanám Melyik motor deknije kombatibilis az injektoroséval mert az injektorosban a berúgó racsni rész benn van. Nekem az is megfelel ha valaki olcsón küld nekem bontásból berúgó karral részel együtt deknit.Értesítést kérném: kohalmy.lászlo@gmail.com

Szeretnék tanácsot kérni mi lehet a gond,mert nincs töltése a viragómnak,állandóan lemerül az akku.

4 Feszültségszabályzó csere nem segített. Műszer szerint nincs töltés. Nem vagyok szerelő,ezért kérek tanácsot hozzáértő motorosoktól. Köszönettel.