Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Derbi senda 50cc blokk illetve karburátor

0 Sziasztok az lene a kérdésem, hogy sok helyen olvasom hogy derbi senda d50b blokkos meg d50b0 illevte EBE és EBS blokk. na ezek között mi a kölünbség és hogyan tudom megállapítani hogy az enyém milyen? A másik kérdésem az az lenne hogy, a karburátoron vannak ki csonkok mit a benzin és a vákumcső csonk (dellorto phva 17.5) és a benzin és vákum csonkon kívűl van 3 vagy 4 csonk, és hogy azokkal nem kell-e valamit kezdeni? Mert amikro megvettem a mototrt 2 el volt tömődve, és rendszeresen látom hogy a motorokon a karbiból elvezetik(50ccm tuning) a kábeleket valahová a vázon. Mikre jók azok a csonkok és fontos-e rájuk rakni csöveket? A válaszokat előre is köszi :)

2018-as Rolyal Enfild adattábla tartalmazza-e az Európai jóváhagyási engedélyszámot ?

0 Magyarországi forgalomba helyezés feltétele a / súly-(adattáblán) / feltüntetett EK jóváhagyási szám az alvázszámmal együtt. Van-e ezeken a típusokon? Hol keressem? Tudna valaki erről egy fotót küldeni ?? Előre is köszönöm, üdv. Stadi

hűtővizet kinyomja a motor.

2 termosztát nincs.Kinyomja a vizet a kiegyenlítőn.Felforr,a hőfokmérő viszont csak félig megy fel.A viz,és a blokk forró.

tud valaki 1200 bandithoz főtengely jeladót?

0 tud valaki 1200 bandithoz főtengely jeladót?

Yamaha Dragstar kormány műbizonylat hiánya

1 Van egy 650 es Dragstarom. Most vittem volna Magyar műszakira elsőre, azonban nem gyári a kormány, műbizonylat meg nincs hozzá. Elèg feltűnő mert szèles a kormánya, ìgy több vizsgaállomáson is elutasìtottak. Mit lehet ilyen esetben tenni? Nem szeretnèm szèttszedni a kormányt, utólagosan hogy lehetne hozzá szerezni műbozonylatot? Válaszaitokat elörre is köszönöm!

Van egy kawasaki zx6r em 98-as ..

0 Mi okozhatja a gyors felmelegedést? Következö kerdesem, hogy ha meleg a motor üzemi hömérséklete, olyan erzes mintha szorulna a motor( gyengeb a motor, es ha menet közbe csak lejeb veszem a gazt vagy visza veszem ( ugyan ugy sebesegbe van) olyan mintha fékezném a motort..!

Suzuki GSR 600 elektronika hiba ?

0 Üdvözletem. Motorvásárlás előtt állok. Úgy fest, hogy egy GSR600 asra esik a választásom. Olvastam, az elektronikai hibákról. TPS, sebességmérő érzékelő, és még az injektorra is panaszkodtak. Mennyire gyakori a TPS meghibásodás ? 30 ezer ftbe kerül..

Motorblokk generál.

0 Az lenne a kérdésem, hogy egy 450 köbcentis cross motor generál mennyibe kerül mostanság ? Segítséget előre is köszönöm!

Miért nincs szikra ?

3 Lenne egy Derbi Senda DRD 50 motor amit tegnap leálítottam és azóta nincs szikra. Már az utolsó indításkor is kb 15 rúgásra indult. Az Gyújtás alaplapot átnéztük szakadásvizsgálóval ott minden rendben, ami onnan jön zöld színű vezeték abba 12V van a piros és fehér kábelbe semmi. Szakadásvizsgáló rugásra jelzett a jeladója igy jónak tűnik. Megnéztük a CDi-t is tettünk bele egy másikat is de az se oldotta meg a problémát. Átlett nézve a gyujtáskapcsolóhoz menő kábelek is ott sincs gond. A gyertya is jól működik. De a gyertyapipában 50V van. De szikrát nem ad.(az újamat se rázza) Valakinek valami ötlete hogy mi lehet a hibás és miért nem ad szikrát ? Segítséget előre is köszönöm !!!

Suzuki gsx r 750

0 A motor bal fele rezeg hogyha megállunk például lámpánál .kuplung behúzásakor abbamarad mi lehet a probléma?

Keresek Girella Apache 125 motoplat komplet gyújtás rendszert vagy részegységeit.

0 Ha esetleg van valakinek eladó akkor +36202890289

Kawa 2 gen feknyereg

0 Sziasztok. Mióta kiszereltem a hátsó kereket gumizas céljából, azt vettem észre hogy ha ülök a moci és lábbal megguritom előre ill majd hátra kattan és mozdul 1-2mm-t a feknyereg a konzollal együtt. A tartokinzol a lengovillan lévő sinbe benne van, de van az a 1-2mm kotyogas. Tapasztalt e valaki hasonlót? A kérek meghuzva a megfelelő newton al., tavtartok a helyükön.. Szerintetek?

Suzuki Tu 125 xt alkatrészek

0 2000-es évjáratú, Suzuki tu 125 xt-re keresek első teleszkópokat és első lámpát

Honda Vtr 1000 f túra kormány?

0 Üdv.! Valakinek nincs esetleg VTR 1000 f-hez túra kormány tartóval?

MZ ETZ 125 Felujitas szervíz

0 Hello. Gyors kérdés. : ismer valaki valakit Szegeden vagy Csongrad megyeben aki teljes felujitast vállal Mz ETZ 125 ös motoron? Köszi a válaszokat

merre található??

0 merre található a feszültségszabályzó a motoron aprilia sr ditech

Külföldről motor valaki?

1 Honnan lehetne szerezni yamaha tw 200ast vagy suzuki van van 200ast esetleg 125öst? Vagy ki tudna behozni kintröl? Köszi

Derbi senda h fordulatszám mérő ritkán jó

0 Sziasztok.Derbi senda h 1993 évj. 50cm fordulatszám mérő nem működik.Valakinek jó ötlete? köszi!

Pàr perc utàn forro a viz a rendszerben

0 Hello olyan kèrdèsem lenne,hogy kb 5 ,6perc utàn forro a viz a hűtőben,(cbr f3)rol van szo,de annyira ,hogy nem lehet megfogni a hűtőt,nem füstöl,nem fogy a viz,esetleg vizpumpa lehet?

Fémforgács az olaj leeresztő csavaron.

1 Sziasztok. Még új vagyok a Fórumon. Most vettem a múlt héten egy Suzuki Rn 125 motort. Mivel a motor rég nem volt használva és az olaj is elég fekete volt benne gondoltam lecserélem. Először sajnos rossz csavart tekertem ki. Azt amelyik a váltón az N fokozatot tartja. (csvar+rugó+kis hengerszerű) Ennek a csavarnak a végén találtam egy kis apró fémtörmeléket, plusz a szűrőben egy picit. A motor szépen jár, nem kopog, nem csörög. Viszont behúzott kuplungnál halkabban jár a motor. Szerintetek mekkora a baj?

Vásárlás GSXR vagy R1

0 Sziasztok, motorvársárlás előtt állok. Suzuki GSXR és Yamaha R1 ben gondolkozom. Tapasztalatok, típushibák, ki melyiket ajánlja?

Yamaha Neos 50 2T 2004

0 Szép Estét! Nem rég vettem egy Yamaha Neos 50 2T-t. (2004) Nos eddig tette a dolgát ment is rendesen. Ám haza felé tartottam olyan 60km/h-val mikor észre vettem,hogy elkezd lassulni a motor úgy,hogy közben teljes gázt húztam. Le lassult szép lassan majd meg le állt. Utána hiába rugdaltam,önindítóztam semmi nem segített,szóval tolhattam hazáig. Nos a kérdésem az lenne,hogy esetleg valaki rendelkezik ilyen motorral,vagy pedig esetleg van-e tipp mi bánat baja lehet. Segítségeket köszönöm! További kellemes estét!

KTM EXC 400 Supermoto futómű

0 Hali! Tudnátok esetleg valami tippet utcai supermoto futómű beállításra, keményebb vagy puhább, kb hány klikk keménytől visszafele, hátsó rugóstag és első teleszkóp, fent lent egyaránt (KTM EXC 400 2001)? Felszereléssel kb 80-82kg vagyok.

Suzuki rm 250 erő hiány

0 Sziasztok Nemrég vettünk egy suzuki rm 250 2002es modelt és hamar előjöttek a bajok. Először a power szelep amit az előző gazdája rosszul rakott össze azt megcsináltuk és működik. Majd megvolt az olajcsere új gyertya illetve gyertyapipa, kábelt is kapott viszont amikor menet közben nekihúztam a gazt elkezdett dadogni majd azután forgott csak le. Fúvókákat újakat vettünk bele karburátort ki tisztitottuk és már elég szépen megy viszont nem egyből forog le néha egy picit megtorpan.. Mai napon kipróbáltam egy másik 2 ütemű 250es krosszmotort és ég és föld volt. A kawasaki amit ma kipróbáltam egyből emelte az elejét még 4.ben is és érezhetően nagy különbség volt erőben a kettő között.. A suzukiban is szinte új dugó gyűrű a kawasakiban szintén. Szerintetek mi lehet a probléma?