Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

vfr 800 vtek szelephézag állítást hány km - ként ajánlatos elvégezni ?

vfr 800 2002

Sr factory szíj mérete?

A szíjon 833982/0 áll de ilyet sehol sem találok valaki tud segíteni ebben?

Sziasztok elektromos harley rollerekkel új generációs gépekkel szeretnék túrázni mi ennek a menete.

A nagy darab srác én vagyok, és elegem lett a 17 év 12 órás sofőr munkából .

Gyertya kép

Simson S50, nem müszerekkel lett beállítva a gyújtás, megszakítós. Mit gondoltok róla? Vélemény?

Nem indul, egyesben nem forog a lánc

Sziasztok. Mi okozhatja azt a hatalmas problémát, hogy üresben nem indul a motor. Önindítót meg nyomom csattanó hang és nem történik semmi. Megpróbáltam egyesbe rakni és tolni de nem forog a lánc nem tudom mozgatni egyesben és kettesben sem. Egy hete volt utoljára megjáratva, pöccre indult, mentem is vele nem volt semmi gond, azóta csak állt. Valaki valami ötlet? Köszönöm a választ előre is. Yamaha mt-03

Nankang sportiac wf2

Sziasztok! Valakinek tapasztalata ezzel a gumival kapcsolatban? Viselkedés, kopás, megbízhazóság... 1000_es sportmotorra kerülne, de félve adnék ki érte 40.000ft-ot (ami perrsze nem sok egy párért) ezért kéne egy kis megerősítés attól aki már használt ilyet. köszi

gyetyacsere

Valaki meg tudja mondani hogy kawa zx 10 04-en hogyan a tenébe lehet a gyertyapipát /trafót/levenni mert a váztól nem fér ki

Cserélni kell egy pár dolgot a quadon.

Sziasztok. Most vedtem egy suzuki ltz400at. Cserélni kéne rajta 1-2dolgot. Pl.lánc,lánckerék,fékbetét,olaj,olajszűrő. Hol érdemes ezt beszerezni? Előre is köszi.

Hírdetés törlése hogy történik?

Hali hogy lehet törölni a már nem aktuális hírdetést, szeretném megtudni. Vagy ha csak az admin tudja akkor azt is tudni kellene. Köszönettel: Pumi.

Honda cb600 olajnyomás

Sziasztok , egy 2000-évjáratu hornet ről lenne szó alapjáraton üzemmeleg állapotban pislákol az olajnyomás vissza jelző.Magam mértem meg az olajnyomást hideg inditásnál fél bár alapjáraton , ahogy melegszik úgy egyre kevesebb a nyomás üzem melegen 0 bárt mértem ,fordulaton 2 bár.azota már ki lett cserélve az olajpumpa de ez sem segitett mi lehet a baj?

elektromos hiba

Sziasztok. Nem tudom találkoztatok-e már ilyen problémával ha tudtok segítsetek. Nemrég vettem egy gsxr 600 at és amikor megvettem már akkor is késett a kijelző de mostmár csak nagy ritkán müködik. Amikor ráadom a gyújtást halványan világít mind a négy index de azon kívűl semmi. Valamikor inditás után helyreál minden de ha bekapcsolom az indexet rögtön leál a kijelző is és az első lámpa sem világít. Mi okozhatja szerintetek ezt?

Gumik quad csere

Sziasztok lene egy kerdesem van egy quad es szeretnek gumit cserelni rajta de nem igazan ertek hoza most van rajta 21x10-8 mertu van rajta az lene a kerdesem h meik lene a legnagyob meret amit tehetnek ra feli csere nelkul?

Küllők rozsdálása

Üdv! Az a helyzet hogy felületi rozsda jelent meg a küllőkön. Mit tanácsoltok? Széles utat!

Nem tud valaki cagiva w4 50 hez hengerfejet ?

Nem tud valaki cagiva w4 50 hez hengerfejet ?

keresek yamaha yz 2t kopletetváto

jot

Sachs Herkules MX1

Sziasztok. Örökségböl lett egy MX1 Sacsh motorom. Nagyon ritka és érdekes kis Moped. Magyarországon nem is találtam eladót. Az osztrákoknál 600-1000 euro között vannak a jobbak. Az enyémel kell foglalkozni, a festése nem szép de élhetö, kell rá egy új szivató bovden, meg kar, és egy benzincsap mert nem rávaló van rajta. meg egy kipufogó, ha gyárit akarsz mert az nem a sajátja. Viszont teljesen jó szépen magy, és amint látod nem sok munka van vele. Ha valakit érdekelne, a 06 30 5023636 os számon elér. Így ahogy van odaadom 80 körül. Nekem csak a helyet foglalja, jobb gazdát ´ßerdemel, munkába járni meg nekem kicsi, legalább egy jobb robogó kellene. Robogót beszámítok az árba. Köszönöm.