Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Quad műszaki

0 Hol csinálják és hogyan?

Motor újra életre keltés

0 Van egy 2002 - es Suzuki gsxf 750 - es motorom igazából nincs rossz állapotban de sajnos a betegség miatt nem tudom igazából helyre hozni nagy baja nincs karbi szinkron és egyéb aproságok! Most igazán lenne rá lehetőség sajnos de örülnék ha sikerülne!

Yamaha xvs 659 Classic

0 Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék hogy nincs e véletlen valakinek 650 -hez kipufogó csonkja elfekvőben? Honosítani szeretném a vasat és nem a gyári kipufogó van rajta! Dobot vettem hozzá eredetit viszont a csövek hiányoznak! Mondtak h addig kérjek kölcsön egy szettet de esélytelen h bárki is leszerelné szerintem! Esetleg valami ötlet?

1998 Bandit 400 - mi lehet a baja?

2 Hali! 1998 GSF400VS - magyar motor 29500 km, január óta van nálam. Az alábbi tüneteim vannak: 1) megyek vele 18-20 km-t, elteszem éjszakára garázsba, majd hidegen 2-3 nap állás után indítom, és vagy nem indul be, vagy ha be is indul, 1-2 henger nem jár. Jellemzően változik melyik megy és melyik(ek) nem.. ilyenkor a gyertyákat kivéve, és újat beletéve elindul, majd kezdődik előről a folyamat... egyszerűen leállítod, és 2-3 nap múlva a gyertya nem ad szikrát rendesen 2) ingadozik az alapjárat hidegen, a szívatót nem szereti 3) erősen benzinszagú az indítás, és a kipufogógáz, de nem füstöl rendszeresen csak néha-néha tiszta fehér (nem sűrű) füstöt vagy gőzt ad. 4) 16k rpm-ig van skálázva, de 12k-nál tovább nem lehet pörgetni Vittem szerelőhöz, a karburátorok rosszul voltak beállítva, a tömítések el voltak öregedve, ezeket megcsinálta. Karbit nem tisztított mert nem látta indokoltnak, és nem tudom, hogy a szinkront megcsinálta-e. Annyit mondott, hogyha "eszi a gyertyákat" akkor a gyújtásegységet (CDI) kell kicserélnem. Kérdés: mi a f.om van a motorral?

Olajcső bekötése

1 Vettem használtan egy Keeway Hurricane 50 robogót. Otthon alánéztem és észrevettem,hogy az olajtankból nem lóg ki az olajcső,csatoltam egy képet,azt szeretném megtudni,hogy oda kell-e csatoljam az új olajcsővet?! Köszönöm a válaszokat!

Honda nsr 125 powerszelep

0 Vettem egy 2001-es Honda NSR 125 R motorkerékpárt ami powerszelepes. Az a probléma hogy mielőtt nyit a power a motor nagyon gyenge lesz, mintha le akarna fulladni. Most akkor baj van a szeleppel vagy esetleg a beállítással? Ezen túl még az üresjelző is problémás, üresben nem világít, de volt, hogy sebességben igen... Előre is köszönöm a segítséget

Van valakinek tapasztalata Keeway vagy Benelli motorokkal?

3 Kezdő motor vásárlásán gondolkodom.Keresgetés közben találkoztam a Keeway és Bennelli márkákkal. Ezek közül legjobban a Keeway RKF 125 keltette fel az érdeklődésem, viszont nem tudom, hogy szabad-e megvenni egy ilyen motort? Használható lesz tanulásra vagy csak gondot veszek vele a nyakamba? Válaszotokat előre is köszönöm!

Kunmadaras 2006 DVD

0 Sziasztok. Érdeklődnék, hogy valakinek esetleg megvan-e a 2006 DVD? Sajnos már megvásárolni nem lehet, és interneten se találom :(

Hondaxr600

0 Sziasztok az lenne a kérdésem mitöl lehet az, hogy ráhúzom a gázt nem esik vissza az alapjárat, nem a bovden a hibás. A karburátorral lehet valami

Benelli naked 50cc robogó

0 Új karburatorom van bevan állítva a benzin és a levegő keverék egy ideig ketyeg és olyan mintha még szivna magát és le áll

Suzuki sv 650 s

0 Mi lehet a probléma eszi az olajat és kéken füstöl 1-3 dcl kb

Aprilia RS50 2010-es motoromnak mi lehet a baja?

0 Ami nap szétszedtem a tankot, hogy lemérjem az üzemanyagszintet pontosan, majd ezek után üzemanyag hiányra utaló problémák kezdtek jelentkezni, mint pl. tartós magas fordulatszámtartományban elkezd fulladozni, de szivató ráhúzásával a probléma ideiglenesen megszűnik, karbit pucoltam, vákuumos benzincsapról van szó, ami bilinccsel van rögzítve a tankhoz, arra is gyanakszom, csöveket cseréltem, szerintetek mi lehet a probléma?

Ez milyen motor kereke?

0 Adott a képeken látható Simson. Jól láthatóan típusidegen motor blokkja és kereke van belefaragva. Valaki felismeri esetleg, hogy milyen motoré?

Yamaha DT 125 nél a napi kilométer számlálót hogyan kell nullázni ?

0 csak előre engedi tekerni, nyilván akkor felfelé megy, se benyomni se kihúzni nem lehet, ötletek ? köszi a segítséget

Bukósisakhoz plexi

1 Tudna valaki segíteni abban, hogy Kawasaki Ninja Dragon bukósisakhoz hol tudok rendelni plexit? Vagy esetleg Debrecenben, Nyíregyházán lehet valahol kapni? Köszönöm szèpen előre is a segítséget.

crf vagy rmz

1 Sziasztok Tud valaki segíteni abban, hogy melyik motor a jobb választás ár/érték arányban és szervizelésben? Vagy esetleg hol tudnék erről tájékozódni? Honda crf 250r vagy Suzuki rmz 250! Valahol azt olvastam, hogy a crf eléggé szervizigényes mert némelyiknél "a benzin belefolyik az olajba" !? A válaszokat előre is köszönöm, Lőrinc

Alkatrész cagiva river

0 Cagiva river 600ccm önindító ra volna szükségem ha valakinek van vagy valami más típussal lehet hejetesiteni azt írjátok meg köszi

1998 Suzuki Lets 2-ba milyen gyertya való ?

0 1998 Suzuki Lets 2-ba milyen gyertyát érdemes bele venni és van itthon nekem Mogul 2T 20W-30 olaj mehet bele? Válaszokat előre is köszönöm!

Megoldódott

0 Úgy látszik, hogy megoldódott a problémám. Tisztelettel KicsiJenő

Adás vételi szerződés

1 Segítséget szeretnék kérni vásárolni szeretnék egy 50 ccm Robogót az eladó külföldi olasz papírokkal árulja a szerződésben az ő adatai nem szerepelnek az olyan adásvételi szerződéssel akarja adni melyben az ő adatai nem szerepelnek hanem a robogó tulajdonos adatai vannak a vevő felőli rész üres ő azt mondja ki megveszi annak az adatai kerül beirásra... hát így hogy lehet vásárolni? Csatolva van hozzá a tulaj fénymásolt személyi és lakcimet igazoló másolat valamint a robogó papírjai és egy olyan adás vételi ami az ő nevére szól mint eladó a másik rész üres. Aki megvette és tovább adná nekem ő ki zárja magát ebből tulajdonképpen olyan mintha én vettem volna meg külföldön. Kérdésem az lenne így hogy merjem megvenni? Adódhat nekem ebből bajom. Valaki ki jártas ebben nagyra értékelném a segítséget.

Yamaha 535 virago utas ülés

0 Üdvözletem yamaha 535 virágo -hoz keresek utas ülést.A gyári tulságosan kicsi egy hossabb túrára.Minden segiséget szivesen veszek. Üdv Ferenc

Valaki tudna segíteni?

0 Malaguti xsm 50 műszerfalon a kód számok mit jelentenek?

SIMSON szivatás

1 S50B motorom szivatóval normálisan indul és szépen, egyenletes alapjáraton hosszú percekig jár. Eközben még a legkisebb gázadás esetén is azonnal leáll. Ugyan ez történik (már meleg motornál) a szivató elvételekor is. A helyzetet súlyosbítja, hogy a problémán semmit sem javított a karburátor ulrtrahangos tisztítása, majd egy vadi új karburátor beszerelése sem. Ha tapasztaltál már hasonlót és van ötleted a javításra, kérlek írd meg! Előre is köszi!

Benzin a Blokkban?

0 Napokban vásároltam egy Kawasaki ZZr 600 ast. És le akartam cserélni az olaját. De olaj hejett kb 5-6l benzines olaj jött ki! Mi lehet az oka?