Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

SIMSON szivatás

1 S50B motorom szivatóval normálisan indul és szépen, egyenletes alapjáraton hosszú percekig jár. Eközben még a legkisebb gázadás esetén is azonnal leáll. Ugyan ez történik (már meleg motornál) a szivató elvételekor is. A helyzetet súlyosbítja, hogy a problémán semmit sem javított a karburátor ulrtrahangos tisztítása, majd egy vadi új karburátor beszerelése sem. Ha tapasztaltál már hasonlót és van ötleted a javításra, kérlek írd meg! Előre is köszi!

Benzin a Blokkban?

0 Napokban vásároltam egy Kawasaki ZZr 600 ast. És le akartam cserélni az olaját. De olaj hejett kb 5-6l benzines olaj jött ki! Mi lehet az oka?

Mehet e az új benzin ?

6 Üdvözletem ! A 2020-as évi üzemanyagváltozással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Elég sokat lehetett hallani arról, hogy esetleg nem minden autó fogja szeretni az új összetételü üzemanyagokat. Még van is néhány külföldi oldal ahová be lehet írni az autó típust és kiadja, hogy tankolhatok e bele az új benzinből. De ellenben a motorokról egy szó sem esik ezzel kapcsolatban. A kérdésem is ez lenne, hogy milyen benzint tankoljak, tankoljunk mi motorosok ? Egyáltalán érint e minket egyáltalán a változás ? Egyébként nekem egy Yamaha Xvs 1100 Dragstarom van. A választ előre is köszönöm. Üdv: Gábor

RSV1000R 2007 es hez keresek elsö lámpákat,mert repedezik.....Tud valaki segiteni??...köszi

0 Néztem az Ebay on de 200€ darabja

Tankolás segítség

0 250-es viragom van 1994-es, az új benzin adalék miatt milyen benzint tankoljak?

Aliexpress-es kiegészítő lámpa?

0 Sziasztok, az ilyesmi (https://bit.ly/39Ob1xC) tipusú lámpákkal van valakinek tapasztalata? Árban jó, de vajon értelmezhetően növeli a láthatóságot. Strapabíró vagy 20km után szétesik autópályás közlekedés esetén is? köszi.

Mennyire éri meg egy 50cc Malaguti Drakon átépítése 70,80cc-re?

0 Igazából a kérdés egyértelmű, arra lennék kíváncsi, hogy mennyi pénzbe kerül, bírja-e a motor és milyen esetleges előnyőkkel és hátrányokkal kell szembenéznem ha módosítani szeretném.

honda crm125

0 most vàsàroltam egy poveres 2 ütemü crm 125 öt az lene a kérdésem hogy tényleg nincs gyujtàs aksi nélkűl vagy csak roszul raktam fel a kàbelköteget?

Ltr 450 nem indul

0 Sziasztok Kérdésem lenne..alany Ltr450! Tökéletesen indult , indulas utan 30 percel kb akapjaratról lefulladt azota nem indul... Uzemanyagrandszer tiszta! Indításkor kb 3 mpig van csak szikra utánna csak teker... Ötlet? Boldog Karácsonyt!

Gilera Dna 50

0 Üdv. Mindenkinek.. Gilera Dna 50-hez keresek felső, a fèkkarnál található felső fèkmunkahengert. Ha esetleg valakinek volna, jó, és működőkèpes, kérem jelentkezzen a tothdoki@gmail.com, vagy 06209663743 telefonszamon. Köszönöm szépen

Pályamotor légbeömlő?

0 Egy Suzuki gsx-r 750 K7-et alakítok át pályára, viszont a gyári ram air cső nem megy bele a palyaidomba ezért szükségem lenne "race ram air" csőre. Az interneten szinte lehetetlen találni, ha pedig van is, akkor 50-60.000Ft. Valakinek esetleg elfekvőbe a garázsba? Vagy valamivel helyettesíteni? Köszi!

Ducati hypermotard 796

0 Sziasztok. Olyan emberek válaszára lennék kíváncsi, akinek van, vagy volt Ducati hypermotard 796, Vagy Ducati 848 evo gépe. Jelen pillanatban egy 2009es kawasaki z750 en ülök, de nagyon sőt annál is jobban tetszenek a Ducatinak eme 2 gépe, érdeklődnék hogy mennyire bírják ezek a strapát? Szerviz igény, első sorban mekkora ezekre a gépekre nézve? Évi 5-10.000 km motorozom,belföldön valamint külföldön is, el merjek indulni mondjuk egy 1500-3000kmes túrára Ducatival, vagy tuti ott hagy, valami be sz@rik rajta?! Köszönöm a válaszokat.

Yamaha XV 535 egyáltalán nem indul.

0 Sziasztok ! A problémám az hogy köröl-belül 1 hónappal ezelőtt leraktam a Virago 535-et és a mi nap be akartam indítani egyáltalán nem indul . Tehát alapvetően az önindító teker, evvel nincs baj , de semmi jel arra hogy induljon nem is 'ígér'. Néztem a gyertyákat szikra van. Az egyik hengerben a gyertya száraz volt , mintha nem kapott volna üzemanyagot . A másik hengerben viszont tiszta benzines volt a gyertya. Nem értem a problémát eddig semmi gond nem volt vele, azonnal indult a legnagyobb hidegbe is. Van-e esetleg valami tanácsotok evvel kapcsoltban? Nagyon szépen köszönöm!

honda xl 125r td01 hengerfeje meg egyezik a romet zetka 125 4t hengerfejével??

0 sziasztok érdeklődni szeretnék hogy a romet zetkának a hengerfeje az meg egyezik a honda xl 125r td01-s hengerfejével?? vagy esetleg honda CG125-nek a hengerfejével? link a romet zetka hengerfejéről:

SUZUKI LTR 450

0 HELLO! I came from Slovenia, and I need parts for suzuki LTR 450. does anyone have any contact where to get these spare parts?

CPI SM 50-es kismotor

0 CPI SM 50-es kismotor első villájába mennyi olaj kell?

Yamaha xjr1200, ki keresett ezzelkapcsolatban?

0 Nyugodtan írj

Honda Crf 450R 07 felforrosodas

0 Most kerult hozza. Egy crf 450R nehezen indul viszont ha be indul par masodpercig csepeg a viz a vizpompanal (tulfolyonal azt hiszem) es a motor egy perc alatt ugy fel melegedik h a kipufogo is tuz piros lesz ... mit gondoltok mi lehet a hiba ...?

Yamaha XT 600-ra Yamaha Raptor 660-as karbi?

0 Van érezhető különbség?

Lehet-e endurokrosszra rendszámot rakatni?

1 Hogyan lehet? Sok enduro motoron nem láttam, azért szeretnék utánajárni.

Kuplung hiba

1 Hello.Segítsèget szeretnèk kèrni.Vettem egy 2007 rmz 450 et,ès elinduláskor kuplung kar ki engedèsekor,nagyon kint fog ès nem lehet csúsztatni hanem ránt egyet ès ugy indul.Nincs az a finom csusztatás,sőtt nem is lehet csusztatni,csak egy pont ahol ránt egyet ès elindul.Mi lehet a problèma?Válaszokat ès a segítsèget előre is köszönöm!

2003as Gsxr 1000ről váltanék drz 400 sm ra.

4 1-2 jó tanácsot meghalgatnék!! Köszi

Yamaha Yz250 1993 milyen olajat ajanlottok bele.

1 Milyen olajat ajanlottok 93as Yamaha Yz250-be nemreg kerult hozzam , kicsit most fuldoklik, remelem karbi tisztitassal meg oldodik a problema , ha nem gondolom power szelep . Power szeleppel mit lehet kezdeni ? Elore is koszonom a valaszokat

Gsr 600 leállás

2 Sziasztok , elsősorban gsr600 tulajoktól kérdezem hogy nálatok is előfordúl-(t) hogy vissza váltáskor , leggyakrabban 3-tól lefele leáll a motor , ha igen mi volt az ok vagy mi lett a megoldás . Előre is köszi , 2007-es gyártmány ha ez számit