Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Kérdés cagiva city

0 Sziasztok cagiva city-t vettem a héten. 2 ütemű 50-es! Elhoztam minden király. Tegnap reggel nehezen indult, délután pöc. Ma reggel már se rugásra se inditóra! Tud valaki esetleg segíteni ? Előre is köszi!

Tudna valaki segiteni?

2 Segitséget szeretnék kérni nem sikerül a javitás. 50-es segédmotor,szivatóval beindul,kis idő után szivató vissza,megy 30 métert és leáll,mintha a gyujtást kikapcsolnád.Vettem egy új trafót,ugyan az.A karburátor süritett levegővel tisztitva,dugulás nincs,benzinszint rendben.A gyujtás oldalon szimeringet cseréltem.Köszönöm a segitséget.

Tapasztalatok BETA 300 RR 250 RR 2t

1 Sziasztok ! Gondolkozom zsír új BETA vásárlásán esetleg valakinek tapasztalatok a fent említett típusokkal ?

Kérdés.........

1 Valaki tudná mien motorja van Arnoldnak a terminatorban?

Fura és hangos kattogás

1 Segítséget szeretnék kérni egy lehet, hogy ártalmatlan, de mégis elég idegesítő és furcsa kattogó hangot okozó probléma megszüntetésében. Nem rég vásároltam egy 125ccm-es motort, és eddig csak a garázsban áll (kb 6 hete). A motor új, és nem is nagyon indítottam még be. Amikor ráülök (de nincs beindítva), és különösen amikor döntögetem kicsit jobbra-balra, úgy hallom, mintha a vázból (?) vagy a hátsó villa és a váz találkozásánál (de ez abszolút nem biztos), szóval a vázon belülről, viszonylag pontosan beazonosíthatatlan helyről a videón hallható kattogó hangot adja. http://youtu.be/D6m7FCYKf8I De már attól is hajlamos kattanni egyet, ha oldalsztenderen van és elmegyek mellette. Segítséget, ötleteket előre is köszönök!

Pályamotorozás Fehérváron

0 Pályamotorozásra van lehetőség Fehérváron, ha igen akkor hol? Fehérvár közelében is érdekel a dolog. Előre is köszi!

Gsxr 1000 K2 motoromból elvesztek a lóerők. Nem mechanikus a hiba hanem elektronikus.

3 Szerintem szervíz módba kapcsolt kb 75 - 80- le lehet benne. A műszerfalon nem világít piros lámpa. Én Eger mellett lakom tud valaki egy jó szerelőt aki helyre rakja nekem a gépet 100 km - és körzetben. Kérlek benneteket ,hogy írjátok meg hová vigyem, itt a szezon. Előre is köszönöm.

Supermoto szett

0 Sziasztok.Suzuki Drz 400 supermoto szettet keresek.Tudnátok segíteni?

Segítség ķérés

1 Szeretném kérdezni hogyan kell féket légteleniteni qwadon?

Tomos AT 50 tapasztalatok?

0 Szevasztok! -Mennyire karbantartás igényes gépek? -Megbízható gépek? -Végsebesség? (munkába járáshoz használnám szóval nem száguldozásra csak legyen egy közepes 50-60 km/h-s utazó tempója) -karbantartási igényei mik (szokásos 2t: karbi, légszűrő koszolódáson kívül)? -illetve, mennyit érhetnek felfúratva (dugattyúcsere miatt) normális kinézetben/állapotukban? Hallottam szerb osztálytársaimtól hogy náluk sz.rásig van minden piac/ motoros üzlet Tomos alkatrészekkel, de itthon nem igen találni csak 1,2 webshopot, ott is univerzális alkatrészek amik gondolom jók a AT50-hez is, de nem értek hozzá így örülnék ha valakitől ezekről az univerzális alkatrészekről felvilágosítást kaphatnék. Műszaki ismereteim vannak, de motorikusan eddig csak Babettába nyúltam bele (kis érték, kisebb felelősség)

Segítség kérés

0 Segítséget szeretnék kérni! S50-es simsonba új blokkot vásároltam amit bele is tettünk. A blokk S51-es 3 sebességesnek lett mondva. A probléma a kipufogó cső csatlakoztatással van ami nem a szokványos 32mm-es hanem tolómérővel mérve 45 mm. Tapasztaltabb fórumozók segítségét kérném , hogy milyen henger lehet rászerelve amihez 45 mm körüli hollander csatlakozás kell?

kx berugokar

0 sziasztok 1987es kx hez nemtud valaki berugokart es mas egyebb hasznalt alkatreszt

Suzuki hayabusa 2005 hátsó doboz tartót szeretnék gyártatni

0 ajánljatok gyártót

kawa zx 10 üzemanyag túladagolás

3 sziasztok kawa 04 zx10 eggyik pillanatról a másikra a fogyasztása megduplázódott kb11-12l re a motor rángat mert az üzemanyagot nem tudja elégetni,a kipufogó erőssen kormos . Nem tudom mi lehet a baj. Járt e már így valaki?

Ktm exc 250 kuplung

0 Sziasztok. Tud valaki segíteni abban, hogy mikortól szerelik az exc-et hidraulikus kuplunggal? Előre is Köszönöm

Motorvásárlás

0 Motor vásárlás előtt állnék Mesterszálláson van egy Attila nevezetű hirdető nagyon színes a palettája Beta, Ktm, Husqvarna, Yamaha stb. Ahogy látom külföldről hozza be őket. Megtalaltam a honlapjukat is krosszmotorok.hu. Esetleg valakinek valami tapasztalat velük?

Aprillia sr 50 old-on nem tudom az előző tulaj milyen sportkipufogót rakott fel. 50- vagy 70?

0 Aprillia sr 50 old-on nem tudom az előző tulaj milyen sportkipufogót rakott fel. 50- vagy 70? Hogy lehet ezt megállapítani kívülről? Hebo racing. Valamiért nagyon sok benzint, kap és alig tudom beállítani rendesen. Úgy van alapjárata, ha a levegő csavar majdnem teljesen kivan csavarva. A kipufogóból meg köpködi a benzint. Az úszószinten nem tudok állítani, mivel ennek fixen van. A benzincsap jó. Mivel ennek a motornak nincs oldalsztendere, ezért eléggé bedől. Lehet ilyenkor folyik a légszűrőbe a furatokon keresztül sok benzin és megfullad? A tűszelep is rendben van. A súbertű középen van, de volt, fent és lent is. ugyanezt csinálja. Gyertya is jó. Azt vettem észre, hogy megy az alapjáraton , és egyszer csak elkezd felpörögni valameddig majd leáll.

Kawa zx6r 636 2007 április...kamu hirdetés lenne?

0 Üdvözletem, egy kis segítséget szeretnék kérni. Nézegettem rengetek motoros hirdetést a lényeg hogy 2005-től 2007-ig gyártott Ninjákat nézegettem és ami köztudott hogy a 05-06os Ninják ugye 636osak...nos találtam egy gépet ami nagyon tetszik viszont a hirdető szerint a motra 636os ninja viszont gyártási évnek 2007 április van megadva a képen is látszik a 05-06os műszerfal...a 07esen fehér analog....és 07-től ugye újra 600as Szóval a kérdés hogy kamuzik az eladó vagy tényleg létezik 2007ben gyártott 636os?....a másik ami miatt érdekel az a kipufogó csere miatt érdekel leginkább mert a 05-06on más a felfogatás mint a 06-07es legalább is pár kipu gyártó így ajánlja a portékáit... A kipu amúgy amit szeretnék az egy JTI STI slip on 4 csöves és félek 730 dollárért úgy rendeli hogy a 05-06os szériára is külön árulja meg a 06-07esre is....bocs ha kicsit hosszú voltam...a válaszokat előre is köszönöm.

Quad forgalomba helyezés

3 Volna 1 német rendszámos quad.yamaha raptor 660!forgalmi müszaki.magyarba forgalomba lehet helyezni?

Ujaksival nem akar indulni

1 Aprilia sr 50 replika régi aksival indult nem volt akkor index relé.Most ujaksi van benne és uj relé.benzin van benne mégsem indul a kulcsot elforditom a benzin mutato felugrik.Sajnos még robogom soha nem volt nem tudom hogy kell szétszedni ebben kérem a segitségeteket bakifiam1968@gmail.com haesetleg lenne valakinek il,en kszakonyve

Alkatrészt keresek zzr1100 D-hez

0 93 as 1100D-hez keresek benzinszivattyut Jobb oldali idomot(Piros-kek) Tank ket oldala mellett levo muanyag idomot aminek a vegen a tankrogzito csavart kell atdugni (nekem mindkettorol letort a vege)

2003 as Ktm sxc 625 henger fejet hány Nm kell meghúzni

0 Sziasztok van egy 2003 as Ktm sxc 625 öm minden csavar meghúzási erejét megtaláltam kivéve a hengerfejét ebben szeretnék segítséget kérni

Benellix49 tuning

0 Sziasztok hogyan növelhető a motor teljesítménye, hol van gyárilag folytva? Köszönöm szépen a segítséget. Megbízható szerelő ajánlását is szívesen fogadom György és környéke

aprilia sr 70

0 ! Van egy Aprilia sr 70.-es robogóm. A gondom vele, hogy indítás után meleg motornál nem pörög ki (de indul pöccre.) Én már mindent cseréltem benne 12 karbi helyett, 17,5 tettem, akkor se volt jobb, másik kipufogó, másik alaplap, szimering. Alapjárata van a mocinak viszont, csak ledadog. Segitség mit tegyek ötletek volt e már valaki ilyen helyzetben. köszi a segítséget!! Privátba is jöhet üzenet.