Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Négyütemű robogó szivató után leáll

1 Piaggio Zip 100 4t robogóm indítás után alapjáraton egy idő után - feltételezve akkor, amikor az elektromos szivató működése megszűnik- leáll. Nehezen is indul be hidegen is. Mit nézzek először meg?

Szivatóval csak 3 henger melegszik

5 Lenne egy Honda cb600f hornetem 2005ös. És olyan kérdésem lenne mivel most vettem a motort hogy normális e ezeknél a típusoknál hogy ha ráhúzom a szivatót akkor csak 3 henger melegszik. Ezt onnan tudtam meg hogy megfogtam a leömlőket és csak 3 melegedett de amint leveszem a szivatót utána furcsán csattog a 4. Henger majd ez kisimúl és megy mind a 4. De ezt csak szivatóval csinálja. Amúgy nagyon szépen húz nincs jele annak hogy 3 hengerezne. Ez probléma vagy ezek ilyenek szivatóval?

Ktm Duke olajnyomás lámpa

3 Sziasztok, Ktm Duke 390-en milyen okból gyulladhat fel az olajnyomásjelző lámpa? 2017 utánni. Elegendő szerintetek a szűrők illetve az olaj cseréje, hogy megjavuljon?

Derbi senda sport henger

0 Mekkora dugattyú megy airsal 50 hengerbe és egy vagy két gyűrűs ?

Aprillia SR 50 gyújtás probléma

0 Adott egy Aprillia sr 50 factory injektoros. Probléma az volna, hogy álló helyből nagyon nehezen indult néha. Hidegen néha gyujtás kimaradás. 6000 fordulaton agyrákot kap a motor és nem hajlandó gyorsulni, 7000-től meg magához tér. Szíj, görgő, csúszka új. Kuplung rugó jó és pofa is jó. Gyertya használt de jó. Mi lehet a baj ? Teljesen el vagyok veszve.

Honda crf250 olaj mennyiség

3 Sziasztok. Adott egy 2005 Honda CRF 250r krosszmotor, amelyen olajat cseréltem a szervízkönyv szerinti olaj mennyiséget felhasználva, majd egy motorozást követően rá néztem az olaj szintre, és a maximum olaj szint felé megnövekedett az olaj szint. Mitől lehet ez ?

Keeway Goccia 50 keverék

2 Sziasztok,Zoli vagyok.Annyit szeretnék kérdezni,hogy Keeway Goccia 50-be milyen keverék jó? 1:40, 1:50,?Az olajzó cső elöregedett,kitörött,ezért szeretném kiiktatni,a külön olajzást.Köszi a válaszokat.

Robogó magas fordulaton leáll

2 Az alany egy Malaguti Madison t150, Yamaha blokkos gépsárkány. A jelenség a következő: magas fordulaton haladva kb fél-egy percig a motor elkezd fulladni majd teljesen le is áll. Néha durran is közben a kipugogó. 1-2perc állás után indul és működik mintha misem történt volna. Ezenkívül más baja nincs, pöccre indul, szép az alapjárat, ha csak városi tempóban van használva akkor tökéletes. Első tippem az volt, mint ha elfogyna az üzemanyag a karbiból, cseréltem benzincsapot mert az amúgyis rossz volt, nem zárt teljesen, benzin és vákumcsövet, kitakarítottam a karbit de nem javult a jelenség. Próbáltam magasabb úszószinttel és a súbertűn is állítottam, jobban is megy de a hibát ugyanúgy produkálja. Illetve raktam a benzincsőbe egy átlátszó szűrőt, és most már egyértelműen látom, hogy benzin van akkor is amikor leáll szóval nem ez a hiba. Valaki tapasztalt már hasonlót vagy lenne ötlete merre induljak? Gyújtásra gondoltam még, hogy a trafó vagy bármi túlmelegedik és azért hagy ki, illetve van a gépnek egy kis olajfogyasztása 1-1,5dl/1000km és mintha magas fordulaton füstölne kicsit de ha elköpné a gyertyát akkor nem indulna pár perc állás után.

Yamaha XT 600 2kf melegen nem indul

2 Van egy yamaha xt 600 2kf motorom. A problémám az lenne, hogy hidegen 1-2. rugásra beindul,viszont melegen már egyátalán nem indul be.Várnom kell 20-25p et mire lehül a motor és újra sikerül beindítani.Utoljára a dugattyú volt cserélve és a hengerfej lett felújítva.A vezérműlánc rendben van. szelephézagok 15-25 re lettek állítva. Az új gyertya teljesen kormos és ha sokat rugdosom nincs benzin a gyertyán. Szikra az van. A válaszokat előre is köszönöm.

Honda CBF 1000 hibás olajcsere

3 Honda cbf 1000 olajcsere 2,3 l töltöttem a 3,6 l helyett volt-e valakinek ilyen esete először mi megy tönkre ilyenkor ?

Kymco agility 50 féklámpa

1 Kymco agility 50 motorom van és egy olyan hibája van hogy menet közben is folyamatosan ég a féklámpa mindha fékeznék ha a fékkart ki engedem akkor is úgy marad. Ennek mi lehet a hibája? Illetve a fékkapcsolót hol találom ha az?

Malaguti Am6 gyári karburátor dörzsárazás

2 Adott egy Malaguti XSM 50 2007 es motor Am6 os blokkal 50ccm gyári karbi sportlégszűrővel. A kérdésem az lenne hogy a karburátort megéri e vagy lehet e feldörzsárazni nagyobbra és ha igen akkor mekkorára egy kis plusz elérése érdekében?

Aprilia RSV4 2011 típushibák

3 Sziasztok Aprilia RSV4 2011 valakinek lenne róla infója? Típushibák, stb stb?

Suzuki GSR 750 rezonálás

10 Az lenne a kérdésem hogy mitől lehet az hogy a motor 4000-es fordulatszámtól kb. 8000-ig nagyon erősen rezonál.Még álló helyzetben is mikor üresben van.39000 km van jelenenleg benne.

Quad kilóméter

7 Mennyi az a -km- amivel érdemes venni a quadot, vagy mennyi a már sok. Köszönöm a választ.

Dragstar 650 gyári kormány

0 Keresek 98-as Dragstar 650-hez gyári kormányt. Előre is köszönöm! Tel.: 20/205-3343

Üzemanyag keverése olajjal

3 Aprilis sr 50factory 2007es 2t injektorosba szeretném a segítségeteket kérni hiszen a keverési arányra nem találtam választ, probléma ezzel az, hogy külön nincsen motorolaj tartály csakis előre bekevert üzemanyag jó. Előre is köszi

Vfr 750 f leömlő csövek

1 Szevasztok.honda vfr 750 f.a kipufogo leömlőn találhato 6 os csavarok ,alul a blokk alatt mind a négy csövön.mire szolgálnak?

Aprilia Ditech SR50 Morini életre keltése

4 Keresek konzultációs céllal olyan személyt aki tapasztalt ditech technológiában és hajlandó is segíteni egy megmentendő robogó életre keltésében.A probléma hogy nem indul, benzinpumpa cserélve nyomásszabályzó cserélve, kompresszor felújítva 1,8 bar nyomás, injektorok működnek de a gyertya nem benzines, és szikra is van.Esetleg telefonom 30/7127320 vagy ha megadja az elérhetőségét visszahívom.KÖSZÖNÖM M.Attila

Piaggio Free 50 ccm Polini henger cserénél mit kell megváltoztatni?

1 Üdv? Jelenleg gyári hengerem van . Políni sport 50 hengert kapna.Szeretném picit megdobni a motor teljesítményét. A kipufogó, henger dolog stimmel. A karburátor fúvóka, rúgó, kuplung variátor változtatásában kérnék tanácsot. Tisztelettel : Varga Attila

AM jogsi váltós motorral

3 A rendőr megbüntet azért hogyha robogóval tettem le a jogsim, de a mostani motorom manuális váltós?

Rg80 feszültségszabályzó

0 Üdv mindenkinek .nem lenne valakinek suzuki rg80 gamma feszültségszabályzó véletlenül? Vagy a feszültségszabályzóról egy kapcsolási rajza??

Keeway f-act evo 50 2t töltès problèma

0 Hallo mindenkinek keeway f-act evo 50 2t.,robogoval kinlodok mar a 4 dik feszszabalyzot vettem ès nincs töltèsem az ègöket sorra ki veri. A csokit lehuzom multi mèterrel mèrem test ès a piros Kabel nèl Kb 20 v van .a többi kàbelnèl pedi 6v 9v ès semmi. Valakinek ötlete. Uj alaplapot èsbujblendkerèkbis van uj dc cdi uj aksi

Kanyarban lehet hátsó féket használni?

9 Pár nappal ezelőtt egy kanyarban használtam a hátsó féket. Nem vészfékeznem kellett, de elnéztem az ívet ezért egy kicsit intenzívebben léptem a pedálra. Ekkor olyan szinten betáncolt a motor hátulja, hogy alig sikerült megállnom. Eddig nem figyeltem rá, de máskor is használtam már a hátsó féket kanyarban és nem volt vele probléma. Azonban a jelenség az eset óta fennáll. A guminyomás gyári értéken, a futóművel sem lehet gond mert fél éves motorról van szó kb. 7000 km-el és az út minősége sem rossz. Van valami ötlet, hogy miért csinálja ezt a motor? Köszönöm előre is aválaszokat.