Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

2005 yamaha r1 olajlámpa villog

sziasztok van egy 2005-ös r1-em olajcsere után kb 200km-el elkezdett villogni az olajlámpa csak 10000-es fordulat felett, kuplung behúz alapjárat, abbahagyja, megint megkergetem megint csinálja. gondoltam olajszűrő, lecseréltem abbahagyta, majd kb 500km után megint kezdte de mostmár alacsonyabb fordulaton is. Biztos nem nyomás probléma mert mentem vele miközben villogott (tempósan a 0-áson fordulaton) és semmi baja. olajszint rendben, motul7100 10w40-et használok k&n szűrővel 3000km-ként cserélem, a motorban 70000km van. szerintetek? valakinek volt már hasonló gondja? Köszönöm előre is a válaszokat!

Motorozni szeretnék

Sziasztok! Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!

Aprilia rotax power szelep vezérlő.

Sziasztok. Az apriliámhoz keresek 8400-as power szelep elektronikát.

Váltót keresek KX 250 2002

Sziasztok. Kawasaki KX 250 02 motoromhoz váltót illetve 3.4. sebességet és léptető villát keresek.

inditási probléma

sziasztok,cseréltem gyujtáskapcsolot gsxf en,gyyujtás van de nem indul,milehet a gond?

Indítási probléma

Üdv mindenkinek. Adott egy Suzuki SV1000S K3. Vezerműlánc cseréltem rajta, próbáltam mindent a legjobb tudásom és a service manual szerint csinálni, de probléma lépett fel. Az első henger valamiért nem dolgozik. Szikra van, a vezérlés jelölései a helyükön. Bárki bármilyen tanácsot vagy tippet tud adni mi lehet a probléma, kérem, ne tartsa magában. Köszi.

Motorvásárlás

Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni, mert motorozásban jelenleg nincs sok tapasztalatom. Nemsokára 40 leszek és rám támadt egy olyan érzés, hogy motorozni akarok. Ezen belül is a cross motorozás érdekel. Sok motoros múltam nincs, tizen-huszon éves koromban robogóztam és Simsonoztam pár évet. Ilyen múlttal szabad cross motorra ülni? A 125-ös cross motorokat nézegetem 500000 Ft körül. Természetesen a kötelezőeket utána megcsináltatnám rajta. Érdemes ebben a kategóriában nézelődni? Van esély normális motort találni? Ennyiért a 1998-2005 közötti példányok vannak. Melyik számít favoritnak? Vagy a márka tök mindegy, inkább az állapotot keressem? Elég sok kérdés összejött, de örülnék, ha tudnátok segíteni! Előre is köszönöm! Üdv Tamás

Honda Crm 250.

Sziasztok! Nem rég vettem egy Crm 250-et. Sajnos elvan törve a berúgókar rajta. Akinek van eladó akar bontott, akar új, attól szívesen megvenném .

Sziasztok. Van egy yamaha 125 tzr motorom. Menet közben megáll. olyan mintha nem kapna anyagot

Ha valaki tudja mi miatt lehet ez ne tartsa magában:) Előre is köszöntem

Sziasztok. ETZ 250 esemet kéne elektromosan rendberakni. Érd környéke.

Nincs szikra, új az aksi....

Sziasztok segítsetek

Cagiva raptorhoz keresek jobboldali lábtartót! Sajnos elestem és az törött el! Vagy bontót! Előre is köszönöm!

Kérdés cagiva city

Sziasztok cagiva city-t vettem a héten. 2 ütemű 50-es! Elhoztam minden király. Tegnap reggel nehezen indult, délután pöc. Ma reggel már se rugásra se inditóra! Tud valaki esetleg segíteni ? Előre is köszi!

Tudna valaki segiteni?

Segitséget szeretnék kérni nem sikerül a javitás. 50-es segédmotor,szivatóval beindul,kis idő után szivató vissza,megy 30 métert és leáll,mintha a gyujtást kikapcsolnád.Vettem egy új trafót,ugyan az.A karburátor süritett levegővel tisztitva,dugulás nincs,benzinszint rendben.A gyujtás oldalon szimeringet cseréltem.Köszönöm a segitséget.

Tapasztalatok BETA 300 RR 250 RR 2t

Sziasztok ! Gondolkozom zsír új BETA vásárlásán esetleg valakinek tapasztalatok a fent említett típusokkal ?

Kérdés.........

Sziasztok! Valaki tudná mien motorja van Arnoldnak a terminatorban?

Fura és hangos kattogás

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy lehet, hogy ártalmatlan, de mégis elég idegesítő és furcsa kattogó hangot okozó probléma megszüntetésében. Nem rég vásároltam egy 125ccm-es motort, és eddig csak a garázsban áll (kb 6 hete). A motor új, és nem is nagyon indítottam még be. Amikor ráülök (de nincs beindítva), és különösen amikor döntögetem kicsit jobbra-balra, úgy hallom, mintha a vázból (?) vagy a hátsó villa és a váz találkozásánál (de ez abszolút nem biztos), szóval a vázon belülről, viszonylag pontosan beazonosíthatatlan helyről a videón hallható kattogó hangot adja. [vd-yt id=D6m7FCYKf8I] De már attól is hajlamos kattanni egyet, ha oldalsztenderen van és elmegyek mellette. Segítséget, ötleteket előre is köszönök!