Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Aprilia scarabeó didcht átalakítása berugoósra

Aprilia Scarabeót szeretném átalakítani berúgósra.Az injektoros formát megtartanám Melyik motor deknije kombatibilis az injektoroséval mert az injektorosban a berúgó racsni rész benn van. Nekem az is megfelel ha valaki olcsón küld nekem bontásból berúgó karral részel együtt deknit.Értesítést kérném: kohalmy.lászlo@gmail.com

Szeretnék tanácsot kérni mi lehet a gond,mert nincs töltése a viragómnak,állandóan lemerül az akku.

Feszültségszabályzó csere nem segített. Műszer szerint nincs töltés. Nem vagyok szerelő,ezért kérek tanácsot hozzáértő motorosoktól. Köszönettel.

Ditech vs karbi

Átalakitott morini blokkos ditech csak alapjáraton akar dolgozni gáz adásra lefull mi lehet a gond

Kawasaki El 250 Eliminator 1988

Üdv! Most vettem a motort, hiányzik róla a két oldalsó műanyag elem (akku és biztifedél. Ha volna valakinek, vevő lennék esetleg! :)

Lehetne nyitni Kawasaki EL-250 Eliminator fórumot?

Nem találtam ilyet-

Malaguti xsm 50ccm miért nem ad szikrát?

Sziasztok! Van egy Malaguti xsm 50-em és nem ad szikrát, egyik indításnál még volt, azóta nem, az alaplap ki lett mérve és jó, a cdi ki lett cserélve, így sem ad szikrát, a gyertya új, és továbbra sincs szikra. Mi lehet még a gond, mit lehet még megnézni? Válaszokat előre is köszi.

Pontos típus évjárat alvázszám alapján

Sziasztok, Meg tudnátok nekem mondani a pontos típust illetve az évjáratot az alábbi Aprilia RS 50 vagy 125 alvázszám alapján? Valami mókólás lehet a történetben mert valami nem stimmel. Előre is köszi ;)

Derbi senda 50cc blokk illetve karburátor

Sziasztok az lene a kérdésem, hogy sok helyen olvasom hogy derbi senda d50b blokkos meg d50b0 illevte EBE és EBS blokk. na ezek között mi a kölünbség és hogyan tudom megállapítani hogy az enyém milyen? A másik kérdésem az az lenne hogy, a karburátoron vannak ki csonkok mit a benzin és a vákumcső csonk (dellorto phva 17.5) és a benzin és vákum csonkon kívűl van 3 vagy 4 csonk, és hogy azokkal nem kell-e valamit kezdeni? Mert amikro megvettem a mototrt 2 el volt tömődve, és rendszeresen látom hogy a motorokon a karbiból elvezetik(50ccm tuning) a kábeleket valahová a vázon. Mikre jók azok a csonkok és fontos-e rájuk rakni csöveket? A válaszokat előre is köszi :)

2018-as Rolyal Enfild adattábla tartalmazza-e az Európai jóváhagyási engedélyszámot ?

Magyarországi forgalomba helyezés feltétele a / súly-(adattáblán) / feltüntetett EK jóváhagyási szám az alvázszámmal együtt. Van-e ezeken a típusokon? Hol keressem? Tudna valaki erről egy fotót küldeni ?? Előre is köszönöm, üdv. Stadi

hűtővizet kinyomja a motor.

termosztát nincs.Kinyomja a vizet a kiegyenlítőn.Felforr,a hőfokmérő viszont csak félig megy fel.A viz,és a blokk forró.

tud valaki 1200 bandithoz főtengely jeladót?

tud valaki 1200 bandithoz főtengely jeladót?

Yamaha Dragstar kormány műbizonylat hiánya

Van egy 650 es Dragstarom. Most vittem volna Magyar műszakira elsőre, azonban nem gyári a kormány, műbizonylat meg nincs hozzá. Elèg feltűnő mert szèles a kormánya, ìgy több vizsgaállomáson is elutasìtottak. Mit lehet ilyen esetben tenni? Nem szeretnèm szèttszedni a kormányt, utólagosan hogy lehetne hozzá szerezni műbozonylatot? Válaszaitokat elörre is köszönöm!

Van egy kawasaki zx6r em 98-as ..

Mi okozhatja a gyors felmelegedést? Következö kerdesem, hogy ha meleg a motor üzemi hömérséklete, olyan erzes mintha szorulna a motor( gyengeb a motor, es ha menet közbe csak lejeb veszem a gazt vagy visza veszem ( ugyan ugy sebesegbe van) olyan mintha fékezném a motort..!

Suzuki GSR 600 elektronika hiba ?

Üdvözletem. Motorvásárlás előtt állok. Úgy fest, hogy egy GSR600 asra esik a választásom. Olvastam, az elektronikai hibákról. TPS, sebességmérő érzékelő, és még az injektorra is panaszkodtak. Mennyire gyakori a TPS meghibásodás ? 30 ezer ftbe kerül..

Motorblokk generál.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy 450 köbcentis cross motor generál mennyibe kerül mostanság ? Segítséget előre is köszönöm!

Miért nincs szikra ?

Sziasztok! Lenne egy Derbi Senda DRD 50 motor amit tegnap leálítottam és azóta nincs szikra. Már az utolsó indításkor is kb 15 rúgásra indult. Az Gyújtás alaplapot átnéztük szakadásvizsgálóval ott minden rendben, ami onnan jön zöld színű vezeték abba 12V van a piros és fehér kábelbe semmi. Szakadásvizsgáló rugásra jelzett a jeladója igy jónak tűnik. Megnéztük a CDi-t is tettünk bele egy másikat is de az se oldotta meg a problémát. Átlett nézve a gyujtáskapcsolóhoz menő kábelek is ott sincs gond. A gyertya is jól működik. De a gyertyapipában 50V van. De szikrát nem ad.(az újamat se rázza) Valakinek valami ötlete hogy mi lehet a hibás és miért nem ad szikrát ? Segítséget előre is köszönöm !!!