Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Gilera SMT 50 típusú motoromon elhajtott a sztendert a vázzal összekapcsoló fül. Mit tehetek ezzel?

2 Adott egy Gilera SMT 50 típusú kismotor, amelyen a sztendert a vázzal összekötő fül elhajlott és a hajlás következtében ez a fül elrepedt. Jelen állás szerint nem merem sztenderre tenni a motort, mert annyira meglazult a ez a fül hogy már nem bírja el sokáig a motor súlyát. Hogyan tudnám orvosolni ezt a problémát? Csak a hegesztés lehet célravezető módszer? Történt már veletek hasonló? Előre is köszönöm a segítséget, tisztelettel: Kohán Csaba.

Benelli x50 izzo csere

0 Sziasztok a kovetkezo kerdesem lenne Egy Benelli x50 ben tompitott izzot kellene cserelnem mar lebontottam az oldalso burkolatokat, a labdeszka feloli csavarokat ,a kormany alatti pajzs formaju burkolatot es a cimer alatti csavart is kivettem.Ennek ellenere a burkolatot nem tudom levenni .Mi lehet meg ami fogja nem akarom eltorni .

karburator beallitas

0 Sziasztok.19mmes dellorto black racing karbit szereltem yamaha aeroxra powerfilterrel,viszont terheles alatt fullad nagy gazadasra.stenderen eleg jol kiporog az alpjaratot is betudtam allitani de ha megyek vele megfullad.tudna valaki segiteni mi lehet a problema?elore is koszi a valaszokat bocsanat az ekezetek miatt angol blilentyuzetem van.

Aprillia Scarabeo 150 ROTAX hiba? Csörgés, Lánc?

1 Van egy elég nagy probléma, de nem találom rá a megoldást. Van egy Aprillia scarabeo 150 ROTAX blokkos robogó, ami nagyon csörög belülről. Nem tudok rájönni, honnan jöhet a hang. Új vízpumpa van benne, új tömítések, a Dugó is és a henger is szép állapotban van. Gázadásra egy kicsit emelkedik a fordulat, majd olyan, mintha megragadna a motor. Lehet az a hiba, hogy a vezérműlánc nagyon meg van nyúlva és visszarúg egy kicsit a motor, és a főtengelyen lévő racsni megfogja a motort? Ami indításkor megfogja? Igazából a feszítő patron teljesen meg van feszítve. van amikor alig hallható, de elég csúnya hang. Benne nem volt semmi rendellenes kopás. Itt van két videó: http://youtu.be/IFmsHlSDsnE http://youtu.be/-_5NYvujAqM Előre is köszönöm a válaszokat!

Kormányzár,tanksapka

1 Üdv Mindeniknek! Yamaha RD-80-hoz keresek kormányzárat meg tanksapkát. Ha valaki tud segíteni megköszönöm

Motorvásárlás

0 :) A segítségeteket illetve a tapasztaltaitokat szeretném kérni motorvásárlás terén. Yamaha R1/R6, Suzuki GSXR 600/1000, illetve Honda CBR 600/1000. Évjárat 2004 től felfelé, Ár 1.000.000 Ft (+- 100.000-200.000) Kinek milyen tapasztalatai vannak a fent említett motorokkal kapcsolatban? Mit ajánlanátok?

Segítséget kérnék

1 Sziasztok, egy veterán motor van a birtokomban, sajnos a márkáját nem tudom pontosan megállapítani. Amit tudok róla: 1952-es gyártmány, 125 ccm, valószínűleg orosz. Ha valaki tudna segíteni , hogy milyen gyártmány, azt nagyon megköszönném. Email címem: levente392@gmail.com

Segítséget és információt szeretnék kérni

2 Üdv Mindenkinek! Motorozásra szeretném adni a fejem. Valamiféle hobbit keresek ,és ez a motorozásban kiteljesülhet. Most akarom megcsinálni az A korlátlan jogsit , hogy megfelelő motort vezethessek. A motor stílus mely érdekel az a klasszikus stílus, gondolok a Triumph klasszikus gépeire. Mit javasoltok ,egy olyan embernek aki utoljára 15 éve motorozott simsonnal. Nem száguldozásra akarom adni a fejem csak néha felülni a mocira és falni a km-eket 35 évesen . hogy kezdjek neki az egésznek még csak nézem a motoros sulikat. Mit hogyan kezdjek Előre is köszi Üdv Szabi

Honda cbr 600 f s em van le állt és nem indul.

2 beindítottam a mocit ,járt kb 3 percet és le állt azőta nem indul hiába teker az önindító.azt vettem észre nincs egyik gyertyánál sem szikra.összezártam a dőlésszög j2lzőt, megnéztem az oldalsztende kapcsolót,minden catlakozót széthúztam,befújtam és semmi,mi lehet a gond?

Gilera mxr 125 leállás

0 Sziasztok van egy gilera mxr 125 öm a problémám ami adódott vele az az hogy egyszerűen néha gondol egyet se kép se hang és leáll aztán vagy újra lehet indítani önindítóval vagy egy kis tolás fordul a főtengely és már indul is ezt általában akkor csinálja mikor 6 ezer fölé megy a fordulat nyit a power és aztán visszaesik fordulat mert lassítok vagy stb.. Kérlek segítsetek mi lehet a baj egyébként a moci két ütemű önkeveréses és alsó tankos tehát benzinszivattyú tolja fel az üzemanyagot.

Honda CBR600RR 2003 Alapjárat

0 Kicsit szorult az önindító gombom, szétszedtem befújkodtam, összeraktam és az alapjáratom azóta épp, hogy 1000-en pöttyög...az alapjárat állító nincs a helyén, ezt majd a szerelő visszarakja, nem szeretnék ezzel foglalkozni, csupán érdekelhet kinek mi az ötlete, hogy addig tök faszán volt alapjáratom most meg ha visszaváltok van hogy lefullad annyit visszaesik...

Tud valaki wr400hoz gyári kereket?

1 Wr 400 hoz kellene gyári kerek

Karbantartás óta

3 Mi a faszért kell lássam a letiltott buzeránsokat az oldalon????

sziasztok honda crf 250 r tudnátok segíteni mennyi olaj kell a motorba ?

1 m

irányjelzö biztositék kiéget

0 Sziaztok! suzukigsx750f 2003 évjárat ,menetközben megsérült a vezeték és kicsapta a biztositékot.Az lenne akérdésem holtalálom a biztositékot. Előre is köszi a válaszokat.

Ketyegés a blokkból.

3 Feri vagyok, nemrég vettem 1 r6 öt. A motorja olyan hangot ad, mint amikor egy autó hidrotőke hibás. Találkozott e már valaki ezzel a hibával? A mtor 99 és, 78200 km és. Előre is köszi, sziasztok.

Gpz 900 R karburátor

0 Sziasztok. Gpz 900 R karbisort keresek reális áron, vagy ötleteket mi passzolhat a helyére amit esetleg könnyebb beszerezni. Leömlő sort is keresek alsó összekötővel.

Sisak dekoráció valakinek van eladó?

0 Léci

gsxr 1000 k5 kipufogó

0 Tapasztalata van esetleg valakinek a következő kapcsán? szeretnék k5-re k7-hez való dupla kipufogót tenni. Felhelyezése macerás? összekötőcső, idom ilyesmire gondolok

Mik a különbségek motoros ruha márkák között?

0 Nem az árukra vagyok kíváncsi, arra hogy pl. egy MugenRace miben másabb egy Beringtől vagy egy Shoxos ruhától? Miben veszek észre különbséget?

50 s Yamaha aerox 45 50 ig pörög és annyi.

0 45 50 ig felpörög aztán tovább semmi. Inkább lassul ha tovább húzom neki. Van hogy lehörög nagyobb gázadásra. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget!

Keresek Ltz 400 700000ft-ért

0 Keresek Ltz 400 700000ft-ért

2006 kawa z 750 s fokozat jelző.

0 segitséget kérnénk tapasztalat hiányába!2006 os z 750 s kawámra akarok fokozatjelzőt, mijent ajánlotok, és a motoron ki van e épitve a csatlakozás,arra gondolok hogy csak össze kell dugni.köszönöm. privátba kérném, mert itt máskor sem találtam meg az üzit.

2005 Yamaha r6 motorommal generátor vagy feszültségszabályzó probléma van?

2 Van egy 2005 évjáratú Yamaha r6 motorom. Ha rámérek az akkumulátor töltőfeszültségére alapjáraton 11,3 voltot mérek, ami szerintem kevés mert legalább 13-13,5 voltnak kellene lenni. Abban az esetben ha húzom a gázt 11,3 voltról felmegy 12,4 voltra is akár. Valaki meg tudná mondani, hogy ez most vajon generátor vagy feszültségszabályzó probléma a motoromnál? Köszönöm a válaszokat!