Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Váz csere hivatalosan.

1 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy karamboloztam a motorommal és megsérült elég rendesen a váz is! Valaki cserélt már hivatalosan vázat úgy hogy a forgalmiban átirják a vázszámot? Ha igen le tudná írni valaki a folyamat menetét?

űdv nincs valakinek honda xr 600r hez jó álapotú henger?

0 Űdv nincs valakinek honda xr 600r hez jó álapotú henger ??

Indexrelé csere

3 Sziasztok !! Van egy Malaguti Drakon 50 2007-es kiadásu mocim ,indexrelét kellene cserélnem rajta de nem tudom merre található a motoron .Segítségeteket kérném,hogy merre található a motoron ,és hogy milyen fajta van benne .Előre is köszi !!!

Indexrelé csere

0 Sziasztok !! Van egy Malaguti Drakon 50 2007-es kiadásu mocim ,indexrelét kellene cserélnem rajta de nem tudom merre található a motoron .Segítségeteket kérném,hogy merre található a motoron ,és hogy milyen fajta van benne .Előre is köszi !!!

kipufogooo

0 keresek, kawasaki z 750 2006 os kipufogo összekötöt!kérném privátba!B.U.É.K.!

Ismeri-e valaki?

0 Kawasaki KL KXE 50 Mondd valakinek valamit? Sajnos a google nem segített! Pár infó jól jönne róla : ára- értéke , tapasztalatok stb.

Mi az oka hogy nem világít a neutral visszajelző lámpa?

2 Sziasztok ,még új vagyok itt ,és a motorom is elég friss még meg kell ismerkednünk. Yamaha Virago 535 van szó. Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy kormány alatt lévő kijelzőben nem világit a neutral (semleges ) visszajelző lámpa. Nos az izzót már ellenőriztem az jó,kivettem kipróbáltam akksival, tehát működik. Ha jól tudom ez a lámpa a sebességváltó üres állapotát jelzi,(Javítsatok ki léci ha rosszul tudom de én erre gondoltam ) ,na meg arra hogy hol lehet a kapcsoló ami zárja a visszajelző áramkörét?

Quad Kxr 250 Kymco milyen jogosítvánnyal?

0 Kedves Olvasó! rendszámos Kymco Kxr 250-es vezethető A1 jogosítvánnyal vagy B szüksèges? Előre is köszönöm, mert sok az ellentmondás a fórumokon:-)

Talmácsi Gábor által aláírt műbőr dzseki

1 Megválnék ( nem nagy örömmel :( ) egy Talmácsi Gábor által aláírt L méretű műbőr dzsekimtől.. Segítsetek légyszi, milyen áron lehet piacra tenni? Nem akarom elkótyavetyélni.. Nem volt egyszerű megszerezni, mióta megvan, csak 3-4x volt rajtam (pl Brno-ban egy futamon). Válaszaitokat előre is köszönöm! Nyikos-Kiss fotót mellékeltem!

Yamaha FZ6N létezhet-e 35 kW-ra gyárilag lefolytva

2 A srácom 21 éves, (188 magas 100 kg) az A/2- höz akar venni első motorként egy Yamaha FZ6N frazert, mely a hirdetés szerint 35 kWra van vizsgáztatva a forgalmiban is ez van. Az eladó azonban nem tudja (2.tulaj Magyarországon) a fojtás gyári vagy utólag lett beépítve. Létezik-e ez gyárilag ennél a típusnál? Eredetiség vizsgálatnál - vagy a következő műszakin nem érhet e ez miatt meglepetés?

VTR SP1-et keresek

0 Segítségeteket szeretném kérni ! A képen látható motor gazdáját keresem. Előre is köszönöm . Laci

kawasaki versys 1000 szerviz

0 valaki tudna nekem segiteni? Van egy Kawasaki versys 1000. 2016-os évjáratú motorom és a 12000. szervizt szeretném megtudni,miket kell cserélnem. elöre is köszönöm Laci

Sziasztok. Keresek olyan szakit aki megtudna javítani egy digitális kilométer órát.

1 Kilométeróra.

Külföldről Quad Vásárlás

0 Segítségre lenne szükségem. Igaz hogy nem ktm. Suzuki Ltz 400 Quad-ot szeretnék Erdélyből Behozni Magyarba. Az eladó Elmondása szerint van Hozzá Forgalmi, Törzskönyv, illetve Spanyol Adásvételi mivel onnan hozta ő a motort. Ott kint Spanyol rendszám volt rajta és ott ki is lett vonatva a forgalomból.Erdélybe az új tulaj valamiféle Sárga Rendszámmal használja. De elmondása szerint simán Vissza lehet Magyarba állítani a Fekete Rendszámot. . Mindenképp szeretném itthon forgalomba helyezni! Ezért is írtam!. Kérdésem: Mire figyeljek oda? Minek kell meg lenni hogy Ne legyen itthon gondom az okmányokkal? Hol tudom lekérdezni esetleg ne e lopott jármű? Reg adó van e Quad-ra? Köszönöm előre is a válaszokat! :)

Cross kipufogo

0 sziasztok ! lenne valakinek esetleg 80 as full cross hoz kipufogója eladó ???

Honda cbr 954 rr

3 Sziasztok, Honda cbr 954 rr, akksim lemerult, rainditottam, forgatta pár másodpercig aztán se kép se hang. A fesz szabályzón kívül milyen más dolog hibasodhatott meg. Az aksit megértem, 12.5 de amint a gyújtást raadom, lemegy 1 re.

Husqvarna TC450 gyujtás hiba ?

0 Van egy 2004-es TC450 Husqvarna-m . Mi lehet vele ? Jól ment előtte de leállítás után két hét múlva nem indul . Kipufogóba durrog , utógyújtás szerü jelenség , vagy pont az. Mitől lehet ? Előtte jó volt.

Motorszerelő

1 Tudnátok mondani Vác vonzáskörzetében jó motorszerelőt?

Milyen típusú motor?

1 Egy kis segítséget szeretnék kérni, tudja netán, felismeri valaki hogy milyen motor ez itt ebben a reklámban. https://m.youtube.com/watch?v=... Előre is köszönöm.

Beverly250 vizpumpa összeszerelés

0 https://alkatresz.robogowebsho... kérdésem ezen a csapágyak után a végén a hornyolt közfarabot simán mint a csapágyakat rámelegítve teszem csak rá vagy ragasztani is kell?

Vízpumpa beverly250 összeszerelése

1 A kérdésem hogy a felújíttó készletben a tengelyre a közlő kereket csupán hideg - meleg összesajtolással kell összerakni vagy célszerű ragasztani is mint pld hermetit? Köszi..

1999 sc 33 cbr 900 rr

0 szép napot! 99 sc 33 (kék -narancs) ot szeretnék felújítani . hol lehet a pontos szín kódot , mintát és matricát beszerezni ? Köszönöm !

Sziasztok az én kérdésem az lenne hogy ...

0 Mit ajánlanátok nelem endurozásra könnyü terepen , iskolába járásra és kisebb túrákara 125-ös motorok közül (Mit? Miért?) Válaszokat előre is köszönöm!

Kawasaki klr 650

0 Sziasztok most vetem egy motrot kawasaki klr 650-est és asszt szeretném meg kérdezni tőletek hogy hogyan lehet meg spanolni a vezér láncot?Me kicsit halacodik a ball oldali dekni felől hogy csőrőg előre is kőszőnőm segicségeteket Űdv Robert