Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Honda CBR 125R 2008 Indexbúra.

0 2008-as típusomnak sikeresen elhagytam a jobb első indexbúráját. Magyarországi kereteken belül, párban esetleg mind a 4-et akár innen a csoportból valakinek vagy rendelni lehet-e? Típusa: IMASEN 1142-486 füstösített fehér. Előre is köszi!

Sziasztok elsö teleszkopba menyi olaj kel

1 Adot egy derbi senda 50ccm 2001 showa elsöteleszkop. menyi olaj kel bele???

Cagiva raptor 125 2009

0 Üdv mindenkinek. Most vettem egy cagiva raptort ès szeretnèk a váltónál olajat cserèlni. Milyen olajat ajánlanátok es hol van a szint jelző csavarja? Ebbe kèrnèk segítsèget. Köszönöm előre is :)

Honda CRF450 Kipufogó dob.

0 Sziasztok. Érdeklődnék Honda CRF450 Kipufogó dob után. A motor 2008 as, ami rajta van gyári az elég halk. Kicsit hangosabbat szeretnék. Milyen áron lehet beszerezni egy hozzávaló sport dobot. Előre is köszönöm.

Motor forgalomba helyezés

2 Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy KTM EXC 200 as 2004 es évjáratú motor papírok nélkül, körülbelül mennyi forint befektetést igényel, hogy ezt a motort rendszámmal láthassam el, valamint milyen hosszú procedúrát kellene végigjárnom? Előre is köszönöm a válaszokat!

utcai quad

0 halihó gy-m-s megyében rendelkezik valaki rendszámos sport quaddal? egyedül nem olyan jó csavarogni

Motor tuning BAZ megyében

0 Derbi gpr 50-re szeretnék nagyobb hengert, melyhez szerelőt keresek B A Z megye, Sátoraljaújhely körzetében.

Suzuki DRZ 400 SM töltésprobléma

0 Van egy Suzuki DRZ 400 sm- típusú motorom. A problémám az, hogy nincs töltés, a vételkor jól átvertek mert azt mondták, hogy a motor hibátlan ám mikor hazahoztam kb 80 km-t motoroztam vele mikor megállt kint a terepen hazahoztuk rámértem nem volt töltés. Megtekercseltettem és ma ugyan így jártam hogy megállt kint (kb 700 km van benne). Más is járt így? Esetleg valami megoldás?

Supermotor vasarlasa elott gondolkodom. Mennyire alkalmasak terepre ?

0 Supermotorok , mennyire alkalmasak a terepen? Valakinek tapasztalata ? Kerem ne hagyja magaba! Terepen es kuzuton is hasznalnam . Honda Crf 450 amin gondolkodom .

suzuki rf 600 motorhoz jó lehet másik motor váltója is ?

5 le tört a váltó..... és nem igazan találok hozzá alkatrészeket, idom kellene még ha esetleg valaki tudna valami linket azt is megköszönném és azt nem tudom még hogy másik motor váltója is jó lehet hozzá ? előre is köszi ! Üdv.: Márk

miért nem indul a motorom?kymco dj 50 2t

1 sziasztok kb 3 hete vettem egy fent emlitett kis robogót azóta alig birtam indulásra késztetni aksi jó benzint kap öninditóval egyáltalán nem indul csak pörgeti rúgásra kb 5-6 ra szóval nehezen van ötletetek???

A szívató fenn akadt?

0 Hali ! Történet a következő : hideg indítás (gsxr 600 k1) szívató nyit indít és indul néhány másodperc múlva szívató vissza ...csak hogy a karon kívül más nem ment vissza magas fordulat maradt ! Lehetséges , hogy fenn akadt a szívató ? Csak a szét Szedés a megoldás ? Vagy injektor tisztító adalék mehet neki vagy az nem segít semmit ? Köszi előre is! Üdv: Laci

Yamaha yz250f

0 Sziasztok adott a motor most kerult hozzam! Tudnatok segiteni h milyen motor olajat hasznaljak illetve valtoolajat?

Segítségnyújtás a rászoruló személyeknek

1 Segítségnyújtás a rászoruló személyeknek Nekem van egy 11.000.000 € tokéje, amely lehetové teszi számomra, hogy rövid és hosszú távon magánhiteleket nyújtson 2000 € -tól 11.000.000 € -ig minden olyan súlyos személy számára, aki képes a birtokában lévo hitel jó hasznosítására. 2% -os kamatlábbal, mert különösképpen nem akarom megsérteni az uzsora törvényét. A kölcsönzött összegtol függoen 5-25 évig vagy annál többet visszafizethet. E-mail: francesco.servillo85@gmail.com hogy legfeljebb 48 órán belül kaphasson kölcsön. Az ajánlat minden személy számára érvényes

Yamaha xvs 650 néha durran egyet a kipufiba aztán leáll -hol a hiba?

0 Még ilyen jelenséggel nem találkoztam, megállok akár forgalmi okból, alapjáraton szépen ketyeg aztán gondol egyet durran a kipufogóba,leáll a motor. Motor visszajelző lámpa sem világít holott a gyújtáskapcsoló bekapcsolt helyzetben van. Lekapcsolom,majd vissza de se kép se hang. Megnéztem az összes biztit,mind jó. Újabb próba - ráteszem a gyújtást - egyik visszajelző sem világít de semmi elektromos nem működik. Néhány perc elteltével ráteszem a gyújtást,minden működik, a motor egyből indul,de megyek vele 5-10 km távot,ismét ezt csinálja. Hol keressem a hibát? Köszi az ötleteket hozzáértőktől.

Gsr 600 Rázkódik a blokk

0 1 éve hajtom 11-éves a gép, 26000-km van benne. 5ezer nél és 10es fordulatnál rázkódik a blokk, meg az egész motor ! A motor tartó csavarokat megnéztem, semelyik sem laza ! Mi lehet a gond.

Kawasaki Z750 FI 34 PROBLÉMA

3 Olyan problémában kérném a segítségeteket hogy 2009-es Kawasaki Z750 lecseréltem a gyári kipufogót sportkipufogóra. EXUP ki iktatót rákapcsoltam, nem is volt probléma 1-2 hétig de most valamiért ha jobban megpörgetem akkor elkezd villogni a piros visszajelzőfény és mutatja az "FI"-t. Megnéztem a hibakódot ami a 34-et mutatja. Ha valaki esetleg járt már így.. mi volt a megoldás ? Nem korlátozza a motort teljesítményben meg semmiben.. de engem nagyon zavar. http://www.agomotors.hu/websho... Ez a kiiktató van beszerelve. Nem tudom lehet ezzel a probléma ? Üdv Mosy

Benelli 49x

2 Elment az elso vilagitas, de az izzók jók. Minden mas jol működik. Mi lehet a problema? Benelli 49x robogo

Probléma megoldas

1 Sziasztok gsxr 600 K2 öt vásároltam kettesben nagyon. Rángat és nagyon nagyokat a többi sebességben egyáltalán nem csinálja mi lehet a gond ? És hogy nagyon drága e? Válaszotoker előre is hálás vagyok köszönöm

ZX12-R idom

0 Sziasztok, 2004-es motoromhoz keresek ram air belső takaró idomot (mind a 4 kellene). Ricsinél, ebayen, magyar és angol oldalakon próbáltam. Valakinek ötlet? Köszi előre is!

Honda Wallaroo robogóhoz keresek SOS főtengelyt

0 1993-as (francia verzió) metálkék Honda Wallaroo-hoz keresek elsősorban használt, de jó állapotú főtengelyt! Itt. vagy a 30-9011132 számon várom a visszajelzéseket!

Sebességek elvesztése, Yamaha YBR 125

1 Egy Yamaha YBR 125 (2005) ös jószágom van és szó szerint "elveszett" három sebesség. Se üresbe se 1 esbe se 2 esbe nem lehett tenni. Nem vagyok egy nagy motorszaki szóval tudnátok segíteni hogy mi lehet a probléma vagy nagy e a gond vagy nem! Előre is köszönöm a válaszokat.

Honda Lead 100 hajtószíj csere

2 Érdeklődni szeretnék, hogy 2002-es évjáratú Honda Lead 100-as motornál, hogyan tudom kicserélni a bordás hajtó szíjat? A tengelyen levő csavar meglazítása a problémám ami ugye forog és nem lehet megfogni olyan módon, hogy ne tegyek kárt a környezetében és ki is tudjam lazítani. Előre is köszönöm a válaszokat!

Sziasztok. Gumival kapcsolatos kérdésem lenne.

0 Próbált már valaki 160/70 17-es gumit felrakni hátra Gs500-ra? Szerintetek befér? Köszönöm a segítséget.