Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Az első quad vásárlás?

0 Sziasztok köszönöm hogy bevetettek ide hálás vagyok nos idáig úti motrom volt de mosmár szeretnék terepre menni néha jártunk ki a határba 250 quad okkal de mosmár szeretnék sajátot venni de kicsit nagyobbat mit ajánlatok ? Válaszokat előre is köszönöm

Segítséget szeretnék kérni

1 Nemrég vettem egy kymco top boy 50 es robogót amit imádok.csak az a baj hogy állandóan beköpi a gyertyát. Gyertya kivesz megtakarît visszarak és egy rugásra indul. Nem tudom mi a baja. remélem itt tud valaki segíteni. Előre is köszönöm

Mekkora kompresszió egy 92es yz nél?

0 Sziasztok ugy tudom 125nél nem nagy a kompresszió ... kézzel lenyomom az vajon baj már?

sziasztok..... 4t soros negyes sportmotor vezermu

0 sziasztok pontosabban az erdekelne hogy hany ezzrenkent altalanosan kerdezem hogy ki menyibe csereltete ki a vezermu lanckitet..a motorban... koszonom szepen eloreis...

Sziasztok. 11 éves nagyfiamnak szeretnék pitbike-ot vásárolni.

0 Még nem motorozott, de nagyon szeretne. Első motornak valami olcsó pitebike-ot gondoltam.

Milyen aprilia rsv 1000 ????van velük valami hiszti??? 2001 évj

0 :D :D

kawasaki zxr400 L2

0 Hengersor+ dugok csere volt nála. Az indok egy jól sikerült buli után kapta a szabájoztatást...... így kompresszió és olajlehúzó gyűrű kukás lett. Mint kiderült bejáratós volt csak elfelejtette mondani az eladó mivel belgabol valo volt. A lényeg, hogy a 4- es henger az istenért sem akar menni. Kompresszió mindben megfelelő. Bezint kap gyertya jó. Trafó ad szikrát. Megcserelve is ugyan ez a jelenség. Jaro motornak befujva sprevel 1,2,3 henger felpörög 4. lefullad. Inditás csak szívatóval még melegen is. Keverékképző csavar állítva minden irányban (0- 2.5 ig) és semmi. Én motorvezérlő cdi-re gyanakszom, hogy kisült benne valami a balul sikerült buli végén, mert az egyik kábel ami megy a jobbos trafóhoz az elvolt égve. A kebel kilett cserélve át is adja az áramot de lehet nem jó időbe kapja a 4. a szikrát. Ebben kérném véleményeteket, segítségeteket! Előre is köszönöm mindenkinek aki elolvassa! ☺

Lidlben kapható sisakról vélemény?

8 Használt már valaki ilyen sisakot közületek?Mik a tapasztalatok?Elsősorban zajszint érdekelne.

Milyen motort vegyek?

4 Most fogom megcsinálni az A2-es jogosítványt és 500 ezer körül szeretnék motort venni, kezdő vagyok valami olyan kéne ami jó egy kezdőnek,de később is jó lenne tehát nem lenne baj ha 40 lóerő körül lenne és túra-sport, túra érdekelne.

Keresek motromhoz fordulatszammero spiralt.

0 Valamint hatsoabtartot parban, kuplung szerke, Kuplung szerkezetet kuplungtarcsakkal suzuki rg 125

Honda trx 400 ex 440

0 Honda trx 400-ra érdemes venni 440-es hengerszettet? Főtengelyt nem tenné tönkre?

Aprillia RS 50

0 Vásároltam a páromnak egy 1999-es (szívlámpás) RS 50-et.Szétkaptam,összeraktam...olajcsere stb.Úgy látom bontatlan rajta minden,semmiféle gányolást nem tapasztaltam.(osztrák tulaj).Végsebessége alsó oldalsó idom nélkül:65-75km/h.Kérdéseim: -SHA14.14 L típusú karbi van rajta 65-ös főfúvókával,csak alapjárati beállítási lehetőséggel.(nem jön be:).Kaptam hozzá egy Delorto PHBN 16 karbit 100-as főfúvókával.Szerintetek lecseréljem? -mekkora a javasolt első fogaskerék? -kipufogó kitakarítása segíthet? -ha karbit cserélek azt a közdarabot ami a henger és a jelenlegi karbi között van(vízhűtés) hagyjam vagy dobjam ki? A lényeg:nem akarom tuningolni egy 70KM/h utazósebességet szeretnék elérni,de jelenleg a ford.szám nagyjából 8000-nél véget ér menet közben.A tanácsokat megköszönöm!Üdv:T.Péter

Yamaha xt 600 hideginditása

2 Sziasztok. Van egy XT 600om de a hidegindítás mindig gondot okoz.Ha sokat áll a motor egyszerűen nem akar beindulni.Tudtok valami praktikát?

Levegőszűrő

4 Malossi Dupla rétegű levegő szűrőt aminek a külseje nagyobb rostás, a belseje a finom port szűri, kell-e levegőszűrő sprayt használni hozzá? Előre is köszönöm a választ.

Betört digitális kilóméteróra, meg lehet csináltatni, újraüvegeztetni?

2 Van egy Yamaha FZ6 motorom 11 éve, betört kijelzővel vettem. Újonnan 50.000Ft körül lehet venni kilóméterórát, de nem szeretnék újat venni. Működik, semmi baja, csak egy repedés van benne. Van valakinek ilyen tapasztalata? Hol tudnám megcsináltatni? Válaszokat előre is köszönöm.

Mi a pontos neve az idomnak?

0 Honda nsr 125 motoromról hiányzikegy idom de nem tudom mi a pontos neve. Megmondanátok?

Honda CBR 125R-hez hol tudok első-, hátsó fogaskereket és láncot venni. Budapest környékén. ?

1 Első Fogaskerék adatai: 15 fog 23801-KBP-900 Hátsó :42 fog 41200-KPP-860 Lánc: 124 szemes 40530-KPP-901 2006-os modell.

SUZKI GSR 600

1 Hol találom a GSR600-on az index relét?

Kawasaki KMX 125-höz berugó tengely?

1 Hali! Van esetleg itt olyan, aki bont Kawasaki KMX 125-ös motort 98-99-es évjárat körülit? Ha igen, akkor érdekelne a berúgótengely, vagy csak az egyik eleme, a mellékelt képen látszik a jelenlegi törött alkatrész, arra lenne szükségem.

Honda CBR600 f kezdőnek?

4 Sziasztok.

Yamaha DT125R-hez milyen kipufogót ajánlotok ?

1 Eredeti kipufogórendszer van most rajta, így is erős, de nem nagyon pörög, 7ezer körül van általában. Gondolom a gyári fojtás a rezóban sokat gyengít. Megéri venni rá pl egy giannelli rendszert? Mit ajánlotok? Ha rászánnám magam, rendszert vegyek, vagy csak rezót?

CBT megszerzése Angliába

1 Hali mindenkinek. Most fogok költözni londonba, és láttam itt CBT-vel kapcsolatos infot. Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan tudok CBT-hez jutni? Itthon nincs jogosítványom, de londonba pizza futárként tudnék kezdeni. Kell elötte ideiglenes jogositványt igényelnem? Elöre is köszönöm a választ :)

Sziasztok kawasaki kdx 250 hez keresek jó szerelőt lehetőleg pest megyében. Kérlek benneteket aki tu

0 ljh

Km-óra........

0 Használ valaki digitális km-órát? Ha igen mi a tapasztalat?