Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

hali hol lehet laverda alkatrészeket kapni?

0 kuplung kompleten

Új topic új motortípusnak

3 Suzuki GSX-S 1000 /1000f hez szeretnék nyitni új topicot. Hogy lehet megcsinálni?

Sziasztok suzuki ozark 250 quadhoz keresek alkatrészeket tudnátok segíteni benne ? Előre is köszönöm

0 Váltókar kellene hozzá és jobb oldali fékkarnál található fékolajtartályba a gumi betét

Hírdetés törlése hogy történik?

0 Hali hogy lehet törölni a már nem aktuális hírdetést, szeretném megtudni. Vagy ha csak az admin tudja akkor azt is tudni kellene. Köszönettel: Pumi.

Honda cb600 olajnyomás

1 Sziasztok , egy 2000-évjáratu hornet ről lenne szó alapjáraton üzemmeleg állapotban pislákol az olajnyomás vissza jelző.Magam mértem meg az olajnyomást hideg inditásnál fél bár alapjáraton , ahogy melegszik úgy egyre kevesebb a nyomás üzem melegen 0 bárt mértem ,fordulaton 2 bár.azota már ki lett cserélve az olajpumpa de ez sem segitett mi lehet a baj?

elektromos hiba

3 Sziasztok. Nem tudom találkoztatok-e már ilyen problémával ha tudtok segítsetek. Nemrég vettem egy gsxr 600 at és amikor megvettem már akkor is késett a kijelző de mostmár csak nagy ritkán müködik. Amikor ráadom a gyújtást halványan világít mind a négy index de azon kívűl semmi. Valamikor inditás után helyreál minden de ha bekapcsolom az indexet rögtön leál a kijelző is és az első lámpa sem világít. Mi okozhatja szerintetek ezt?

Gumik quad csere

0 Sziasztok lene egy kerdesem van egy quad es szeretnek gumit cserelni rajta de nem igazan ertek hoza most van rajta 21x10-8 mertu van rajta az lene a kerdesem h meik lene a legnagyob meret amit tehetnek ra feli csere nelkul?

Küllők rozsdálása

3 Üdv! Az a helyzet hogy felületi rozsda jelent meg a küllőkön. Mit tanácsoltok? Széles utat!

Nem tud valaki cagiva w4 50 hez hengerfejet ?

0 Nem tud valaki cagiva w4 50 hez hengerfejet ?

keresek yamaha yz 2t kopletetváto

0 jot

Sachs Herkules MX1

0 Sziasztok. Örökségböl lett egy MX1 Sacsh motorom. Nagyon ritka és érdekes kis Moped. Magyarországon nem is találtam eladót. Az osztrákoknál 600-1000 euro között vannak a jobbak. Az enyémel kell foglalkozni, a festése nem szép de élhetö, kell rá egy új szivató bovden, meg kar, és egy benzincsap mert nem rávaló van rajta. meg egy kipufogó, ha gyárit akarsz mert az nem a sajátja. Viszont teljesen jó szépen magy, és amint látod nem sok munka van vele. Ha valakit érdekelne, a 06 30 5023636 os számon elér. Így ahogy van odaadom 80 körül. Nekem csak a helyet foglalja, jobb gazdát ´ßerdemel, munkába járni meg nekem kicsi, legalább egy jobb robogó kellene. Robogót beszámítok az árba. Köszönöm.

komplett-motorblokk elado

0 Hello. Erdekel egy 200-250ccm, 4 utemu, oninditos komplett-blokk elado.Koszi

SM weblap-fórum kérdés

3 Nyilvános hálózatról pl otp miért nem megy az oldal? Az index fórum megy meg kb az összes weblap ami épp eszembe jutott A hiba a képen látható

Diagnosztikai csati

1 A profilom megtekinthető képen látható egy csatlakozó. Lehetséges az, hogy ez a 2004-es Vstrom DL650 diagnosztikai csatija? Gipro fokozatkijelzőt szeretnék rá csatlakoztatni.

olaj csere

1 sziasztok vettem egy malaguti ciak 150 es robogot olajat szeretnék cserélni kérném a segitségetek milyen olaj kel bele

Tudnátok ajánlani valakit, aki kipufogódob javítással foglalkozik?

2 Sziasztok. Van egy Suzuki GS500-hoz tartozó eredeti E számos kipufogódobom, amiből sajnos ki lett szedve a belseje (Nem ez van a motoron). Teljesen üres, átlehet látni rajta, viszont meg kellene javíttassam a műszakihoz. Próbáltam felkeresni kipufogó javító embereket, de autóval foglalkoznak inkább, motorral nem, meg egy hegesztőt, de ő se akarta vállalni. Nem kellene feltétlenül gyári hangja legyen, csak halkabb, ami még azért nem feltűnően hangos. Bontóban nem nagyon találtam, valamint jobb lenne, ha megoldható az eredetit megjavíttatni. Nem tudom, hol tudnék érdeklődni, ezért gondoltam, hátha itt ismer valaki egy szakembert. (nem kell feltétlen hivatásosnak lennie, csak végezzen jó munkát). Köszi a segítséget előre is. Üdv, István

Milyen évjáratú GSX-R 600 ajánlanátok?

1 Sziasztok, egy GSX-R 600 vásárlás előtt állok, csak azt nem tudom eldönteni hogy milyen évjáratot vegyek belőle, annyi biztos hogy 2006 előttit nem akarok venni! Ti milyen évjáratú GSX-R 600 ajánlanátok, és miért pont azt? Előre is köszi a válaszokat.

Csoport létrehozása?

0 Üdv. Nem tudom, mennyire lenne rá kereslet, de a Triumph csoportban nincs Sprint alcsoport. Esetleg létre tudtok hozni egy ilyet a fórum oldalon? Köszi.

Aprilia nem pörög fel

1 Aprilia Pegaso 650 i.e. Problémám a következő: hidegindítóval nagy nehezen elindult, de nem pörög fel. Ha nagyobb gázt adok neki, fulladozni kezd eléggé. Gyertya az ok. Injektor tisztítás kellhet esetleg? 15.000 km-mel ezelőtt történt az meg. Eddig pöcc röff, de a minap menni akartam vele és 80-nál esni kezdett vissza, aztán 40-50nel kellett hazadöcögnöm. Mi lehet a gond? Olyan, mint mikor nem kap anyagot, de azt kapnia kéne... Válaszokat előre is köszi!

Index CBF 500. ra

0 Sziasztok Cbf 500. ra keresek első indexet mindkét oldalra.Tudna valaki segíteni.Köszönöm

Teleszkóp ára típusa

0 Sziasztok segítséget szeretnék kérni egy pár teleszkóp maradt rám érdeklődni szeretnék hogy milyen motorba való és mennyiért lehet eladni megköszönném a segítséget.

Derbi senda r miért nem indul?

1 Sziasztok az a problémám h nem indul a motor valami kábelezés miatt vagyis én arra gyanakszom mer összerakás után is csak úgy indult hogy ha a henger tetején lévő csatlakozót összedugtam ami egy kis fekete kockába végződik! Mi az a kis kocka és mi a szerepe,miert fontos ha szikra van meg minden az miert kell az elinduláshoz?

Gsxr 1000 k5

1 Gsxr 1000 k5, ráadom a gyújtást, és síri csönd.... A gyújtáskapcsoló lehet a hibás abban, hogy az ac reléje nem csinál semmit? Jelen esetben menet közben állt meg, mintha levettem volna gyújtásról, de kb egy hónapja már csinált egyszer egy hideg indítás alkalmával olyat, hogy ráadtam a gyújtást, és kuss. Utána levettem, visszaraktam, és működött. Lehet, hogy a pumpa hibásodott meg? A segítséget előre is köszönöm.

Honda cbr 1000f.

2 Sziasztok.Honda cbr1000f-et vásároltam a napokban nagyon zörög a vezérműlánc.Érdeklödnék hogy mi a megoldás vagy javitható csere nélkül?Baranya megyében lakom de ha kell elviszem máshova is.Elöre is köszönöm.