Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Hol lehet Yamaha TTR 125-ös enduro-t venni?

0 Az egyetlen hely ahol találtam az Amerika. Mindenhol máshol csak túl drága áron (egy használt motorhoz képest) és magyarországon meg okmányok nélkül... hol lehet ilyet venni?

Ducati Stereetfighter S

1 Keresek egy tatbányai srácot , akinek a volt Ducatija most a Full-Gasnál van. A motor rendszáma UJT-523. Ha valaki ismeri , vagy magára ismert , kérem jelezzétek. Annyit tudok még róla , hogy most Ducati Panigale-ja van. Köszönöm.

Fogy a hűtővíz

2 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy 2 hete jutottam egy gilera smt 50 motorhoz mikor elhoztam a folyadékszint min és max között volt mostpedig minimum alatt van .pótoltam a folyadékot és megjelöltem pontosan. Kb 40 km-t mentem vele és megint esett a szint .Külsőre nem látok folyást. Valami nagy lehet a baj vagy ez teljesen normális? Még annyi hogy ha a gyujtást ráadom egyböl világít a víz forráspont jelző és nem alszik ell egyálltalán!

nagy a baj

2 segítséget szeretnék kérni! van egy 1998-as évjáratú R1-em!a probléma az hogy sebesség illetve sebességfokozat függő a dolog olyat csinált hogy mentem 120-al váltanék feljebb és ahogy a kuplungot behuzom leáll a motor.félre huzodok várok pár másodpercet és utánna tudom beinditani!! mi lehet ennek az oka???? válaszotokat előre is köszönöm!!!!!!

Ki tud hengert Hyosung GT 650-hez

0 Sziasztok nekem egy GT 650R-hez kellene Hátsó henger kompletten(henger, hengerfej, dugó,gyűrű) 2005-ös évjáratú Vagy arra mit mondotok hogy hát az is lett nézegetve hogy az első és a hátsó henger nagyon egyforma,eltérés csak a vezérlőlánc feszítőn van hogy más helyen van Én tudnék is magamnak szerezni első hengert Szeretitek fel rakjam az első hengert hátulra ? De aki tud hátsó hengert kérem szóljon

Keresek fz6-ra sport kipufogót.

0 Keresek Yamaha fz6ra sport kipufogót akinek van írjon.

Ajánlanátok olyan OSZTRÁK facebook csoportokat, ahol elsősorban 50-125cc motorokat árulnak?

0 olyasmire gondolok, mint pl a magyar Aprilia Rieju Yamaha 50-125ccm klub

Kymco kxr 250-quadom nagyon nehezen indul el

1 Mi lehet a baja? Kymco kxr 250 em nehezen indul el.. van mikor 4-5perc(altalaba mondjuk, aztan meg semmi baja) Mindig nyomni kell a gázt közbe mert kattan egy nagyot és le áll. Gyertyát, olajat nemrég cseréltem, karburátort 1.5hete tisztítottam(légszűrő rendszeresen tisztítva). Vagy ez a kymcoknal normális? Előre köszönöm a segítséget!

Hogyan kell megnézni a Suzuki DRZ 400SM típusú endúróban az olajszintet ellenőrizni?

1 Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem. Nemrég vásároltam egy Suzuki DRZ 400 SM típusú motort, évjárata 2004-2005. A vétel után a kötelező olaj- olajszűrő csere. A motorozások előtt mindig megnézem az olajszintet, de nem tudom pontosan, hogy kell megnézni. Valaki azt mondja hogy be kell indítani járatni egy percet és utána megnézni, valaki azt, hogy beindítás nélkül. Tudnátok nekem ebbe segíteni? A válaszokat előre is köszönöm.

Honda mtx villamos probléma.

1 Sziasztok azért irok hátha tud valaki segiteni. Egy honda mtx 125 öt hajtok. Uj akksit kapot, de ha lemerül elmegy a lámpa. Le nem áll de ninvs villany. Lenyomom a lémpát megyek vele felnyomom világit majd lemerül az aksi elmegy. Mi lehet a gond?

Motor olaj.

2 Cagiva Elephant 50-be milyen hajtóműolaj kell? Előre is köszönöm!

honda mtx 80 karburátor

0 valakinek nincs-e használt de jó állapotú honda mtx 80-ba való karburátor?

Motor olaj

0 Sziasztok a problémám az lenne ,h. elmentem motorozni 2-3 órát hazatérve észrevettem ,h. a hátam olajos és csöpögött az olaj a sárvédőrol, autóba ültem és látom h az út kb 200 méteren olajos a motoromtol Leeresztettem az olajat a blokkból de 1 liter kb megvolt,(2 literes coca colas üveg félig ) Honnan folyhatott el az olaj? Váltóban külön olaj van vagy az megy oda ami a blokkhoz öntök? Pitster pro x4 tol van szó Segítséget köszönöm

aprillia leonardo 125 4t 2003 évjárat

0 Jónapot!olyan kérdésem lenne hogy mi illetve mik lehetnek az okai annak hogy a motor könnyedén beindul de nem pörög ki hanem csak lehörög.nem tudok vele menni sem. Előre is köszönöm válaszát.

olajszivárgás

0 Hello!aprilia sr 50 1995! baloldalon a blokk felöl az első kerék irányában alul, van egy fekete tarály vagy mi, onnan csöpög az olaj!

Flórián, parkolás

0 A flórián tér körül szeretnék parkolót találni motoromnak, viszont ha jól tudom a flórián parkolóház nem foglalkozik motorokkal (a biztiboy ezt az infót adta). Tudtok eseglet valami alternatívát? Nem szeretnék messzire sétálgatni minden nap. Üdv.

honda mtx 80 leálító gomb

3 sziasztok honda mtx 80 on milyen színű drótokat kell össze kötni a leálító gombhoz ??? a válaszokat előre i s köszönöm

Yamaha dt 125 lc2 gyújtás

0 Sziasztok valaki tudja hogy yamaha dt 125 lc2re milyen gyújtást tudnék rá rakni?

melyik motort lehet A2 jogsival vezetni?

3 jól gondolom hogy a forgalmi engedélyben legyen a teljesítmény 35kw alatt és kész? vagy kell más hivatalos okirat/papír?

Vélemények az adott motorról ?

0 Pontosabban az érdekelne, hogy szerintetek érdemes-e belevágni, és eleve mi okoz ilyen jelenségeket, mint amiket leír az eladó. https://auto.jofogas.hu/hajdu_bihar/Yamaha_Fzx_250__Zeal__67461928.htm

Uj kipufogot szeretnek venni

0 Sziasztok egy uj kipufogot szeretnek venni a girella smt-re lehetőleg nagyobb motor kipufogojat szeretnem atteni tudnátok mondani konkrét kategóriákat?

Kawasaki GPZ 500 R beleférne A2 jogsiba?

1 Keresgéltem a neten, de konkrétet nem találtam. kw esetleg lóerő adatokat, illetve milyen anyagi vonzata lehet, ha a motor ideglenesen kivan vonva? Válaszokat előre is köszi

Milyen időközönként ajánlatos olajat cserélni? Milyet?

3 Üdv! 2002-es Yamaha xt600e-ről van szó. Léghűtéses (Vázban van az olaj). Hány kilométerenként érdemes olajat cserélni? Milyet márkát, és milyen viszkozitásút? Jelenleg egy Castrol olaj van benne, ha jól emlékszem 10W-50-es. kb 1400km-t mentem vele csere(vásárlás) óta. Még az olaj barnás. Gépkönyben nem találtam használható dolgokat ezzel a témával kapcsolatban. Továbbá egy ismerős Motul 300v 15W-60-as olajat ajánl 1000km-enként. Vezetési stílusom és alkalmazási területem: Városban és falun is használom egyaránt, nincs szerintem nagyon csapva a motor. Munkába járásra is használom.Kisebb túrákon voltam, 1 személlyel viszonylag kevés cuccal. Szerintem ennyi információ elég a megállapításához. Széles utat, jó szezont!

honda mtx125 fötengelyt keresek

0 mtx125 fötengelyt keresek