Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Pontos olajszint,és miért kopog indításnál egy jóidejig alapjáraton?

Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Yamaha xt 600-as-om, nem tudom hogy mérjem a pontos olajszintet. A service manual ír mindenfélét, pontosan nem tudom hogy érti. Jelenleg olyan 2.7 20W40-es Repsol olaj van benne, hideg állapotban nem éri el a nívót, de ha megyek egy kört, feltermeli a tartályba, mivel száraz kartelos. Mi a pontos szint? Jó ez így? Mikor a helyes, mikor kell néznem? Mert viszont hidegen füstöl, és biztos fogyni fog belőle. Hogyha beindítom hidegen-meleg egyaránt, valami zörög/kopog benne, olyan mintamikor még nem kapja fel az olajat. Pedig már felkapta, de alapjáraton még zörög, ha felpörgetem elhagyja. Miért van ez? Gyenge az olajszivattyú? Ha felpörgetem, betömít az olaj gondolom, és azért jó. A Dugattyú lehet kopott, és az zörög benne? Lehet hosszútávon ebből bajom? Amúgy indul első rúgásra, megy mint a barom, melegen nem füstöl, nagyon jó motor. De olyan "gondokkal" küzdök. Köszönöm előre is a válaszokat :) A service manual az önindítóshoz van, de lényegében tudtommal ugyanaz. 1 évvel fiatalabb csak. Nekem 1990-es 2kf kódú a motorom. A manual-ba pedig 91.

Mobillal az SM-on

Sziasztok! Ezt a kérdést azért itt teszem fel, mert remélhetőleg nem csak nekem akad problémám a telefonnal való böngészés az SM-on.... A hiba a következő 1. a képeknél vagy a videóknál nem jeleníti meg a hozzászólásokat! Ha rá kattintok akkor kiírja hogy javaScript 2. megnyitom a fotókat, azon belül bármelyik képre kattintok azt még megnyitja, de ha konkrétan egy képre kattintok akkor kiírja hogy {{ photo.description }} Most akkor mi a baj??? Java script engedélyezve van (Samsung S3), de az ithoni tablettel és más telefonokkal is ezt csinálja!! Nektek működik a telefonnal?? Le kéne tölteni valamit? SM ezt még netán fejleszti? Beállítási problémám van? A Válaszokat előre is köszönöm!

Van valakinek Kawasaki klr 250 hengerfeje?

Hat kellene vezmű tengely.szelep himbak neg hengerfej. nagyabol komplett hengerfej kellene

Szeretitek a trollokat?

Kedves SM!Ha,már megújult az oldal,akkor a trollokkal,miért nem tudtok valamit kezdeni?Nehéz lesz megszokni az új designt,de még mindig könnyebben fog menni,mint elviselni ezeket az embereket!Az,hogy törölgetitek a hozzászólásaikat,semmit nem ér!Likvidáljátok őket,vagy adjatok rá esélyt,hogy ezt maguk is elvégezhessék!Ez,szerintem egy konstruktív javaslat.

Hogyan kell keresni a fórum hozzászólásai között?

A téma adott : "guminyomás K5 ezer M7 pálya -5C" . De ugyan így érdekelne milyen téli gumit lehet használni. :)

Kedvencek?

Valaki felvilágosítana, hogy a kedvenc videókat, fotókat, amiket az évek során bejelöltem itt az oldalon magamnak, ebben az új rendszerben hol lehet elérni?

Mit változtatnál az új oldalon? Mi tetszik, mi nem?

KONSTRUKTÍV javaslatokat várunk a megújult oldallal kapcsolatban. A kinézet itt-ott még változni fog, ezért várjuk az ötleteket.

Mi ez a Tárgyaló?

Ez lépett az üzenőfal helyére? Logikusan igen, mert ezt a legkönnyebb elérni a Fórum menüből, és régen ott mentek az ilyen jellegű kérdések...