Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Cagiva Roadster125

0 Sziasztok . Cdi-t keresek a Caviga roadsterhez. Tudja valaki honnan tudom beszerezni?

Piaggo NRG

0 Sziasztok van egy Piaggo NRG 50-es motorom nem tudjátok hogy mi lehet a baja. Amikor indítom akkor beindul kb 2 pöfenés és leáll jobbik esetben, rosszabb eseteben be se indul válaszokat előre is köszönöm.

Féktárcsa szegecselés

0 Hol tudnék itthon venni féktárcsa újraszegecseléséhez szegecseket jó áron? :) Köszönöm!

36KW-tos motor A2 jogsival?? Most komolyan éveket kell várnom 1 kilowatt miatt?

1 A szívem szakad meg. A2-tes jogsihoz akarok Aprilia Pegaso 650-est de a legtöbb mind 36 kilowatt. Egyetlen árva kilowatt miatt nem vezethetem. Na ne már. Van valami módja annak, hogy A2 jogsi kompatibilissá varázsoljam?

Loncin 125 Pitbike vélemény?

0 Erről a Pitbikeról szeretnék információt kérni. Mi a véleményetek róla? Elsősorban a strapabíróságról tudtok-e valamit mondani? De minden tapasztalatot véleményt szívesen fogadok. Köszönöm.

Derbi 125 Sm vásárlás

0 Az alábbi motort nézegetem: https://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_senda_sm_125_sc-11424386 Kuplung nagyon kint fog és hidegen nem tartja az alapjáratot, ezenkívül a láncszet is csere érett. Km óra állás inkább 35 ezer Kuplung utalhat erős kopásra vagy csak beállítás kérdése? Illetve az alapjárat pedig utalhat a motor nagy mértékű kopására vagy csak beállítás kérdése? Ezek a motorok kb mennyi km-t tudnak futni? Esetleges tapasztalatok e modellel kapcsolatban? Válaszokat előre is köszönöm.

Husaberg Fc450

0 helosztok. valaki nem tudna segíteni Husaberg FC 450em van 2004es és hogy milyen teleszkóp olaj kell bele és mennyi?

Kormány átalakítás

0 Valakinek van esetleg valami tapasztalata ezzel? -> https://www.helibars.com/produ... Arra lennek kivancsi mennyivel lett igy kenyelmesebb a motor, es hogy szereleskor kellett-e idom modositas vagy volt-e barmilyen meglepetes amirol a gyarto elfelejtett szolni. :) Nemfeltetlen csak es kizarolag 600rr-hez erdekelne velemeny leven hogy mas tipusokat/markakat is tamogat a gyarto.

Szerelo keresese

0 Udv mindenkinek.keresek egy konkrèt szerelöt,sajnos a nevèt nem tudom,amit tudok:a jászságba lakik,kb hat ève vásárolt tölem egy suzuki gsxr 1100 est aminek az elsö vilája sèrült volt ès a blokja egy raly trabiba kellett,kb 40 èv körüli ès ha jol tudom akkor honda párti( nekem ez a lènyeg) ha valaki esetleg ráismer ilyen kevès informácio alapjan anak várom a jelentkezèsèt szèles utat

Suzuki dr 600-ban cserélném a komplett elejét vmi fordított telóra, lehetséges ez ?

0 Valaki tud ebben segíteni ? tapasztalata ebben valakinek ?

Ponyva yamaha dragstar xvs motorhoz

1 Segitseget kerek!Van egy yamaha dragstar xvs motorunk!Szeretnek hozza vizhatlan ponyvat venni!Tudna nekem valaki segiteni hol szerezheto be?

ELADÓ suzuki ltr 450 lengőkarok

1 eladó ltr 450 lengökarok tel:06307295777

Yamaha xv 500 viragoról mi a véleményetek?

1 Szeretnék nagyobb motorra váltani, és eléggé tetszenek a yamaha viragók. Az lenne a kérdésem, hogy az xv 500 típus mennyire megbìzható az árához képest? Esetleg ha valami tönkremegy rajta, mennyire nehéz hozzá alkatrészt szerezni? Köszönöm a segítséget!

Yamaha YZF-R125 vagy Aprilia RS125? Esetleg más?

1 Szeretnék visszatérni a motorozáshoz. Mondhatni már két éve nem ültem motoron és már hiányzik. Egyenlőre még nincs jogsim, de B jogsira kiegészíthető A1-re gondoltam kezdésként és valami 125-ös gyorsasági motorra. Stílus alapján nekem a Yamaha YZF-R125 és Aprilia RS125 (2006-) azaz az újabb vonal jön be leginkább. Melyiket ajánlanátok nekem? Esetleg más motor amit inkább érdemesebb lenne, és tegyek inkább hozzá? Pl. elgondolkodtam naked stílusban a KTM Duke-on is. Pl. sokan írták, hogy az RS125 annyira ki van hegyezve, hogy nagyon nagy a szerviz költsége, máshol pedig azt olvasom, hogy 10000 km-ként ha 20-30 ezer volt a szerviz költség. Hogy mire használnám? Nyári napokon biztos ezzel gurulnék el a melóba, ezen kívül szívesen mennék nagyobb távokat, túrákat, kanyargósabb utakon járás, A keretet olyan 600 körülire gondoltam ki. Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!! :)

Yamaha tt600r

0 Sziasztok, tt600r hez keresek supermoto szettet,nem talalok sehol, ha vki edetleg tudna ... vagy csak hogy hol keressem , lecci jelezzen : koszonom !!!!

sziasztok. van egy 92es 750 vfrm és a müszer falon a viz és a benzin visza jelzö nem müködik

0 már meg néztem az érinkezöket testet, nem tom mi lehet vele, az üres járat és az olajnyomás vissza jelzö semm müködik

Sziasztok. S.O.S. A segítségetekre lenne szükségem. Yamaha XJ600-ra keresek kuplung kart.

0 Yamaha XJ600-ra keresek kuplung kart de eddig nem volt sikerem. Ha valakinek lenne kérem szoljon.

honda crf 450r

0 azt szeretném kérdezni!nincs valakinek első fékmunkahengere akár felsö is!

Sziasztok. Valaki találkozott már az alábbi problémával Suzuki GSXR K4 600-asom van. Hajtom a gépet

2 Sziasztok. Valaki találkozott már az alábbi problémával Suzuki GSXR K4 600-asom van. Hajtom a gépet és random XY fordulatnál, XY sebességnél a motor megtorpan, leesik a fordulat, gázadásra újra megindul, de azonnal fullad is (nem áll le). Van hogy elmotorozok 30-40 km-t semmi baja, bárhogy pörgetem, majd megyek kb. 160 km/h-s tempóval és ismét elő jön (de ez jelentkezett már 230-nál is), nem lehet behatárolni. Valakinek, akinek hasonló problémája volt, kérem írjon már. Nincs rossz válasz, jöhetnek a tippek, javaslatok. Köszönöm a hozzászólásokat.

aprilia mx 50 fojtás hol van

0 hol van benne a fojtás amit ki kell venni

A2-es jogosítvánnyal vezethező egy 17kW-os, 170kg-os Chopper?

3 Sziasztok, kezdő motornak lenne, viszont ezzel a 0,2kW/kg-os mértékkel hadilábon vagyok, nem igazán értem, hogy ez a maximum, vagy ennek meg kell lennie minimum. Vagy csak akkor lehetne, ha (170/5=)34kW-os lenne a 170 kg-hoz?

Kawasaki Er6f generátor

0 Sziasztok,ÉRD.valakinek nincs e véletlenül eladó er6f 2011-év járathoz generátor köszi.

Motor sebesség hiba ?

2 Szia vettem egy derbi senda x-race sm 50 mocit ugyan olyan blokkos mint a tied s 2005 gyártották. Akárhogy váltom felfele csak 3sebit érzek s gyorsulni is 40 mutat az óra nem tudod miért lehet ez ,most kapott új hajtóműolajat is fagyállózva lett a vize is -35c ig olajzása ki van kötve a benzint keverem .ma nem indult s kipufogó leo vince van rajta s a blokknál a csonkól tele volt benzinnel kiöntve pöcre indult . tuningolni is akarom új fék kuplung karok sportszűrő s műszerfal .tudol segíteni mi lehet a baj.

Mi a baja a robogómnak, Kymco ZX Fever?

1 Amikor be szeretném rúgni akkor a dugattyú nem mozog, és a bergókar nem jön vissza. Az öninditót próbáltam (de bikázva, mert az aku lemerünlt) de úgy nem csinált semmit csak zúgott! Mi lehet a baj?